Melyik a kedvenc zenei stílusod és miért?
2010. július 07. 14:48
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
pop meg néha rock
2010. július 07. 14:50
R'n'B, pop-rock, soul és miért Jordin Sparks....na rakd össze
2010. július 16. 13:55
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
alternatív rock, punk rock, indie rock, visual kei....talán azért mert Green Day-en, Metallicán, Linkin Parkon és Slipknot-on nőttem fel
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2010. július 21. 13:46
|
|
KicsiPuszedli.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 4 Azonosító: 131503 offline
|
én természetesen a pop zenét szeretem...meg a Cascada összes száőmát is imááádom -.-
2010. augusztus 11. 22:00
|
|
MetalDanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 2 Azonosító: 133058 offline
|
A metal mindenképpen!!!
azért mert a bandák maguk irják a számukat, azt irják le amit éreznek.
és amit leirtak az élöben tudják nyujtani, sosem megy playback-röl mintahogy soksok zenei müajnál szokás h élöben éneklés közben cigány kerekeznek és hasonlok(ez is még csak nem is hihetö)
majdnem h a metal és a rock müfajbol van a legtöbb "almüfaj" vagy hogy nevezzem, szerintem meg találná ott mindenki a magának valot
van egy kis külömbség(ha érdekel nézétek meg):
Sonata Arctica - Shy vs. Amon Amarth - Guardians Of Asgard
azért mert a bandák maguk irják a számukat, azt irják le amit éreznek.
és amit leirtak az élöben tudják nyujtani, sosem megy playback-röl mintahogy soksok zenei müajnál szokás h élöben éneklés közben cigány kerekeznek és hasonlok(ez is még csak nem is hihetö)
majdnem h a metal és a rock müfajbol van a legtöbb "almüfaj" vagy hogy nevezzem, szerintem meg találná ott mindenki a magának valot
van egy kis külömbség(ha érdekel nézétek meg):
Sonata Arctica - Shy vs. Amon Amarth - Guardians Of Asgard
2010. augusztus 11. 22:02
Country, pop, poprock, alternative rock... talán...
De a kedvenc énekesnőm meg RnB/HipHop/NeoSoul...
Gyakorlatilag mindegy, csak jó legyen!
De a kedvenc énekesnőm meg RnB/HipHop/NeoSoul...
Gyakorlatilag mindegy, csak jó legyen!
2010. augusztus 15. 15:41
|
Lilcsymanóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 133274 offline
|
Leginkább musicaleket, Disney zenéket és rnbt hallgatok
2010. augusztus 16. 14:16
Alapvetően a popzenét, az RnB-t és a dance stílust szeretem, e három műfajból szinte bármi jöhet, kivéve a popnál az ilyen Barbee meg Tóth Gabi-féle "zene". Amúgy, itt is a végletek embere vagyok: vagy a nagyon gyors, pörgős számokat szeretem, vagy a nagyon lassút, ez a hangulatomtól függ.
2010. augusztus 16. 19:04
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
Alpvetően a kedvenc a rock és annak alfajai és a metal, de maghallgatom a hardcoret és punk-rockot. Az oka? Fogalmam sincs. Mondjuk vannak akik azt mondják ennyi idősen nem kéne azért, ilyen durva zenéket hallgatnom állandóan, ugyhogy néha bejön a keményebb pop-rock.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.