pop, elektronikus (ettől függetlenül nem úgy kell elképzelni, mint egy ribit, aki a discoban rázza a p*csáját...sokaknak ez jut eszébe elsőként erről a műfajról)
A popot midig is szerettem, az elektronikusat meg most szerettem meg ennyire, talán azért, mert a kedvencem is ilyen stílusban zenél.
Melyik a kedvenc zenei stílusod és miért?
2013. december 28. 20:27
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
2014. szeptember 28. 14:36
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Leginkább rockzenéket hallgatok. Ez a stílus közel áll hozzám, és egy jó rockzenétől, még a hangulatom is sokkal jobb.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 28. 16:10
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
rock és metál, azon belül is inkább a progresszív rock/metal (de azért hallgatok mást is). És azért, mert eddig még nem találtam olyan stílust, ami jobban tetszett volna.
AFCfan
2014. szeptember 28. 17:53
hát ezt sok minden befolyásolja,de elsősorban egy kis pop, indie-pop , alternatív-rock , és rap is szóbajöhet
2014. szeptember 29. 12:25
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
A pop áll a legközelebb hozzám, amióta az eszemet tudom. Mióta zenét hallgatok, csak a pop lebeg a szemem előtt. Nemrégiben (kb. 5-6 éve) a koreai stílussal is megismerkedtem, ami nélkül azóta létezni sem tudnék. Ettől függetlenül minden féle-fajta muzsikát meghallgatok, de a sajátomat szeretem a legjobban
2014. október 12. 11:00
Rock. Mi más?
Azon belül is a hard rockot részesítem előnyben. Ezen nőttem fel (meg metálon, de ez már más történet xd).
Bátor Ventillátor
2014. október 15. 16:09
|
|
Fanni Cica 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 45 Azonosító: 185619 offline
|
K-POP
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.