Melyik a kedvenc zenei stílusod és miért?
2007. november 09. 18:38
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
2007. november 09. 19:05
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Nekem abszolút hangulatfüggõ. Van néhány kedvenc együttesem/elõadóm, de mindent meghallgatok a rocktól a countryig. Unalmas lenne mindig csak egy zenei irányzatot nyomatni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2007. november 09. 19:21
|
|
melissa1234 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.09. Hozzászólás: 3309 Csatolások: 10045 Azonosító: 26961 offline
|
Nekem is általában hangulattól függ de azért a Rock-ot a Pop -ot és a House-t hallgatok a legszívesebben
2007. november 09. 21:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(TYÜTYI2006 @ 2007. November 9. - 18:38)
honnan tudod a rádióban, hogy szép e aki énekel vagy nem, kikpcsold e a rádiót vagy ne?
2008. július 06. 04:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én mindenevõ vagyok.
Meghallgatok bármit, lehet az, klasszikus zene (a komolyzene kifejezést rühellem
), R'nB, Rock, Pop, Disco (ebbe beleértve a rengeteg vállfajt, mint a techno, house, rave, trance, dance, stb.), Country, Rap, Blues, Jazz, Soul, világzene és így tovább... Egy feltétel van, jó zene legyen, onnantól már mindegy melyik kategóriába tartozik.
A szívemhez a legközelebb viszont a fekete zenék állnak (Rap, Blues, Jazz, Soul, R'nB...).
Már bocs, de...
A szívemhez a legközelebb viszont a fekete zenék állnak (Rap, Blues, Jazz, Soul, R'nB...).
Idézet(Papucs @ 2008. July 5. - 23:54)
nekem a szöveg a legfotnosabb, és hogy azt a zene kifejezze... általában ezek a rock számokra igazak.
2008. július 06. 07:59
J-pop, J-urban (RnB,Hip-hop), de amúgy nemcsak japán, hanem francia meg német is jöhet....magyar egyáltalán nem.
2009. július 19. 11:09
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nekem rap a kedvencem, mert minden hangulatomra találok megfelelõ zenét. A szövegek õszinték és szókimondóak. A romantikusabb dalok sem csöpögõsek. A mainstream oldala tökéletes bulizáshoz, az underground pedig a lelkizéshez. Ha bármi bajom van, akkor is megnyugtat. Szeretem még a reggaet és az R&B-t is.
Nem szeretem a rockot, de azért van olyan, amit meghallgatok. Egy fajtájára pedig szerintem teljesen igaz az, amit a rapnél leírtam. A popot utálom, mert borzasztó nyálas. A nagy részének semmi valóságalapja nincs. Egyáltalán nem reálisak. A disco az amitõl végképp rosszul vagyok. Egyetlen olyan számot se tudnék mondani, ami egy kicsit is tetszene.
Nem szeretem a rockot, de azért van olyan, amit meghallgatok. Egy fajtájára pedig szerintem teljesen igaz az, amit a rapnél leírtam. A popot utálom, mert borzasztó nyálas. A nagy részének semmi valóságalapja nincs. Egyáltalán nem reálisak. A disco az amitõl végképp rosszul vagyok. Egyetlen olyan számot se tudnék mondani, ami egy kicsit is tetszene.
2009. július 19. 12:14
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Az én kedvenc mûfajom a Rock...Imádom a régi amcsi rockot,azaz Scorpions, AC/DC, Metallica, Kansas, Journey, Rolling Stones, Survivor, Blue Oyster Cult, Creedence Clearwater Revival...Egyszerûbben fogalmazva, amilyen zenék az Odaátban megtalálhatók!! De azt a rockot is meghallgatom,ami nem az Odaátban van, pl.: Kutless.
De szeretem a country-t is...Pl.: Lynyrd Skynyrd.
A disco zenét azt én is utálom...
Van olyan rap amit én is meghallgatok, de nem sok van...
De szeretem a country-t is...Pl.: Lynyrd Skynyrd.
A disco zenét azt én is utálom...
Van olyan rap amit én is meghallgatok, de nem sok van...
2009. július 19. 17:46
Latin, igényes pop (a disco sem rossz néha) és a jobb klasszikusok. Miért? Mert nálam ezek férnek bele a zene kategóriába. A heavy metal, rock, punk és hasonlók az nálam zaj, nem zene.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.