Vajon lehet hinni a pletykának és Demi Lovato szívét tényleg meghódította a UFC bajnoka, Luke Rockhold?
A teljes cikkhez kattints ide!
Ketrecharcossal randevúzik Demi Lovato?
2016. augusztus 26. 21:34
Húhha - ez volt az első reakcióm, amikor megláttam a képet a srácról.
Őszintén megmondom, hogy nekem Wilmer sosem volt túl szimpatikus és szerintem nem is illett Demihez.
Viszont ez a srác nagyon is. Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e, szerintem szép pár lennének.
Őszintén megmondom, hogy nekem Wilmer sosem volt túl szimpatikus és szerintem nem is illett Demihez.
Viszont ez a srác nagyon is. Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e, szerintem szép pár lennének.
2016. augusztus 26. 21:49
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Azanyjakiskésit Demetria, milyen jól kinéző fiatalember ez.
Hát nem tudok mást mondani, minthogy sokáig, ha tényleg együtt vannak.
Bár nem hinném, hogy ilyen hamar túllépett volna Wilmeren. Az instagramos kép után, ha valaki azt meri mondani rá, hogy kövér, lefejelem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. augusztus 26. 22:03
Személyiségileg nem tudok róla véleményt alkotni, viszont külsőleg sármos, szóval ha tényleg alakul köztük valami, akkor drukkolok nekik. Bár kétlem, mert amióta szakítottak Wilmerrel, a média görcsösen próbálja összeboronálni - mint ahogy azt sejtettem - minden létező pasival, akivel akár csak egy szót is mer váltani... 1 hónapja még azt a Bomba gyereket nevezték a pasijának, majd képbe jött Odell, egészen múlthétig, most meg már Lukeot titulálják a szerelmének? Jaaa, és majdnem megfeledkeztem Nickről, akiről a szakítás után pár napja kezdték el írkálni, hogy miatta ment tönkre a kapcsolatuk, mert kavarnak. Mindezek a TMZ-től indultak... A következő mi lesz: valamelyik meleg barátjával fogják összehozni? Nem egy interjúban elmondta, hogy jelenleg csak élvezni akarja az életet és nem vágyik komoly kapcsolatra, persze nem zárkózik el semmitől. (Bár anno is ezt a szöveget nyomatta, hogy lerázza a médiát, miközben ugyanúgy egy párt alkottak Wilmerrel, szóval hogy mi igaz és mi nem csak ő és a hozzá közel állók tudhatják) Ha Luke és ő tényleg hosszútávra terveznek, akkor idővel úgyis kiderül, nem fog minden rövid állítólagos románcáról beszámolni, ezt megtanulhatták volna már az elmúlt évek alatt. Sőt, minél jobban erőltetik, annál inkább befog zárkózni. Amúgy holy shit, ez most bunkó lesz, de amióta kikerült az életéből Wilmer, újra visszanyerte a dögös, fiatalos külsejét. Mellette sokszor olyan volt mint egy negyvenes évei elején járó kiégett anyuka, pedig imádtam őket együtt. Most meg csak úgy sugárzik. Istennő!
2016. augusztus 26. 22:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Lesz ki megvédje Demit!
egyébként ha igaz, akkor sok boldogságot!
2016. augusztus 26. 22:49
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal! Sok boldogságot Deminek,ha igaz a dolog.
2016. augusztus 26. 23:08
Nagyon szép Demi a képen. És sok boldogságot. Ha igaz.
2016. augusztus 26. 23:11
Ha tényleg összeillenek, akkor hajrá. Helyes srácnak tűnik.
2016. augusztus 27. 08:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Én azt gondolom,a sok koncert között megérdemli a pihenést(; nagyon szép azon a képen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.