Britney Spears is beült karaokézni James Corden mellé, ahol elárulta, mi a terve a jövőre nézve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van Britney karaoke-ja: életéről vallott az énekesnő
2016. augusztus 26. 15:37
Tényleg nem rossz a hangja, nem értem miért playbackkel
2016. augusztus 26. 16:13
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Gyönyörű hangja van, imádom
nagyon nagyon nagyon nagyon büszke vagyok rá, ez az én Britneym, olyan cuki ahogy "what"ozik minden szám közben meg olyan arin beszél *-* mindenem ez a nő *-* ♡♡♡ ahhoz képest hogy egy picit szégyenlős volt az elején, komolyan nem is látszott rajta, talán egy nagyon minimális ideig de az is inkább cuki volt
a hangja semmit sem változott 18 év alatt, még mindig olyan a hangja, mintha 16 lenne
Most mondja bárki hogy nem tud énekelni:D egyszerűen hihetetlen milyen tökéletes, imádom tiszta szívemből Britney 4ever ♡♡♡♡♡♡♡
2016. augusztus 26. 16:20
Tömören és röviden: Imádom
Csak énekelhetett volna többet, hangosabban.
2016. augusztus 26. 16:28
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Micsoda gyenge hang, a 4-5 számból talán ha egyet végig énekelt (magas hangokat annál is kihagyta). Elképesztő és számomra érthetetlen, hogy hogy rakhattak be a készítők egy olyan előadóművészt, akiről tudják, hogy x éve csak playbackel minden fellépésénél. Nem gondoltam volna, hogy a szegényes hangú Selenánál lesz rosszabb de kétségtelen, hogy a "műsor eddigi legrosszabb produkciója" díjat elnyerte a "pophercegnő". Uhh
2016. augusztus 26. 16:57
olsenfan.. egyetértek... nem volt valami jó és szerintem egyáltalán nem kellemes a hangja... inkább idegesítő... :/
2016. augusztus 26. 16:57
Örülhet, hogy a stúdióban megcsinált hangjára van kereslet. Nem véletlenül playback-el mindig. Nem tud énekelni.
2016. augusztus 26. 17:45
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
James Corden jobban énekli Britney számait, mint Britney (mondjuk nem nehéz, amikor Britney kb fél hangerőn énekel, meg kb a számok nagyjánál csápol vagy mást csinál éneklés helyett).
2016. augusztus 26. 17:49
Idézet (olsenfan.. @ 2016.08.26. 16:28)
Micsoda gyenge hang, a 4-5 számból talán ha egyet végig énekelt (magas hangokat annál is kihagyta). Elképesztő és számomra érthetetlen, hogy hogy rakhattak be a készítők egy olyan előadóművészt, akiről tudják, hogy x éve csak playbackel minden fellépésénél. Nem gondoltam volna, hogy a szegényes hangú Selenánál lesz rosszabb de kétségtelen, hogy a "műsor eddigi legrosszabb produkciója" díjat elnyerte a "pophercegnő". Uhh
Elmondanám neked, hogy az énektanároknak köszönhető ez a hang. Olyan hangja lenne egyébként, mint Augilerának, csak annak idején féltek a konkurenciától. Azért playbeckel, mert ha bármit is végig énekelne elmenne tőle a hangja. Selena meg sokkal rosszabb volt.
Idézet (arianator_R @ 2016.08.26. 16:57)
olsenfan.. egyetértek... nem volt valami jó és szerintem egyáltalán nem kellemes a hangja... inkább idegesítő... :/
Ha nem tetszik a hangja szólj a tanárainak, hogy énekeljen úgy mint régen.
Idézet (Anna Ivy @ 2016.08.26. 16:57)
Örülhet, hogy a stúdióban megcsinált hangjára van kereslet. Nem véletlenül playback-el mindig. Nem tud énekelni.
Egy kicsit erős, hogy nem tud énekelni. Tud csak nagyon megerőltetné a hangszálait, nem véletlenül ivott vizet is. JA és persze, hogy van kereslet a hangjára, hiszen rajongói tudják az élettörténetét és jó hangja van. Nem tudom hallottad-e mikor azt mondta DIRTY és James karjára csapott? Az volt az eredeti hangja.
Kérlek benneteket gondolkozzatok mielőtt elítéltek valakit. És ha érdekel valakit keressen rá a Youtube-on, hogy Britney Spears REAL Voice. Egy csomó videot fogtok találni az eredeti hangján. Inkább fel kellene néznetek erre a nőre, hogy mire volt képes így is. Amúgy meg Nicole Scherzingertől, Agilerátől, Ariana Grandéig, szinte mindenki belebukott, hogy Brit hangját utánozza.
2016. augusztus 26. 19:01
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Szegény James néha csak egyedül énekelt,lehet neki is elég kellemetlen volt a helyzet.
2016. augusztus 26. 19:46
Hát meg kell hogy mondjam James jobban énekli Britney számait mint maga Britney.. alig lehet hallani a hangját a videóban..
2016. augusztus 26. 20:03
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Elég tűrhető a hangja élőben. Kellemes csalódás volt ez a Carpool Karaoke.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: