A brit tehetség VEVO csatornájára nemrég került fel a legújabb videoklipje, a visszatérő Activated költeményéhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cher Lloyd visszatért – klippremier!
2016. augusztus 26. 16:29
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Régóta az egyik kedvenc énekesnőm, az előző dalai mind tetszettek, úgyhogy ezt sem tartom rossznak, de azért visszatérő dalhoz képest kicsit gyenge, de nem rossz.
2016. augusztus 26. 16:40
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nekem nem annyira tezszik ez a szám...
2016. augusztus 26. 18:49
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Éjjen, éjjen végre visszatért! Nem leszek túl elfogult, mivel elég nagy Cher fan vagyok, szal lényeg a lnyeg hogy ez a szám nem a legjobb, visszatérő, dümmdüdümm dalnak eléggé gyenge. A klip se valami nagyon nagy cucc. Régebben tudtam mitől döglik a légy ( pl.: Wants u back, na az király szám
) De most hát nem is tudom, azért jó hogy itt van, mármint nem pont itt, de na, jó hogy visszajött
2016. augusztus 26. 19:31
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Ő is marad egyslágeres előadó...
2016. augusztus 26. 19:53
A klip jó lett. De a dal borzalmas. Csalódtam Cher-ben; de még akkor is várom az új albumát.
2016. augusztus 26. 21:51
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez a csaj egyszerűen annyira irritáló. Még csak ha a kinézetét is nézzük annyira de annyiraaa önelégült picsa arca van és még csak nem is olyan tehetséges. Úgy tud nézni hogy egyszerűen idegesítő. Én próbálom hallgatni a dalait de kb a felénél ki is kapcsolom mert egyik sem valami értelmes úgyhogy még csak azzal se jöhet senki hogy nem adtam neki esélyt. Az interjúiban meg mindenhol olyan idegesítő és nem veszi észre hogy ez a stílus nem áll jól neki mivel nincs mire ilyenek lennie. Mire olyan büszke? Nem ért el valami sokat még csak karaktere sincs, olyan semmilyen az egész csaj...
2016. augusztus 26. 23:30
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.26. 21:51)
Ez a csaj egyszerűen annyira irritáló. Még csak ha a kinézetét is nézzük annyira de annyiraaa önelégült picsa arca van és még csak nem is olyan tehetséges. Úgy tud nézni hogy egyszerűen idegesítő. Én próbálom hallgatni a dalait de kb a felénél ki is kapcsolom mert egyik sem valami értelmes úgyhogy még csak azzal se jöhet senki hogy nem adtam neki esélyt. Az interjúiban meg mindenhol olyan idegesítő és nem veszi észre hogy ez a stílus nem áll jól neki mivel nincs mire ilyenek lennie. Mire olyan büszke? Nem ért el valami sokat még csak karaktere sincs, olyan semmilyen az egész csaj...
Egyetértek!
2016. augusztus 27. 11:46
Hááát, ez tényleg gyenge lett!
Elnézést a rajongóktól!
2016. augusztus 27. 12:10
Lehetett volna egy erősebb szám is, de ez sem rossz így.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: