Dalpremier: Bridgit Mendler - Atlantis
2016. augusztus 27. 18:54
Szerintem nem olyan rossz. Tényleg nagyon különbözik a régi számaitól, de nem rossz, sőt egész jó. A változás legtöbbször jó.
2016. augusztus 27. 19:29
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Hihetetlenül vártam már a visszatérését, hisz nagyon szerettem a 2012es Ready or Not-ot és a '13-as Hurricanet is, illetve jó pár másik dalát is. Nagyon hiányzott, bár ez a dal olyan semleges számomra.
2016. augusztus 28. 11:39
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Furcsának mondanám,a borító tetszik
2016. augusztus 28. 14:29
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Megértem ,hogy van akinek nem tetszik mert ez egy teljesen más és új hangzásvilág. Egyáltalán nem megszokott és nagyon különleges. Nekem talán pont ezért tetszik
2016. augusztus 28. 23:29
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Nekem furcsa mert a régi dalai sokkal másabbak és azok jobban tetszettek. De mivel már régen volt száma azóta változtak a zenei stílusok szóval mostanában ez a menő. De szerintem akkor is jobbak a régi számai.
2016. szeptember 03. 21:12
|
|
Norbi5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 197981 offline
|
Nekem tetszik, nagyon is el kell a változás, de mindenki tömegzenét gyárt.. és már unalmas, talán Bridgit pont ezért csinált rendes zenét, remélem nov. 4-én debütáló száma is jó lesz, ne feledjük, hogy a top 50 világ viral spotify listáján 2. hely volt ..2013 óta imádom <3 így tovább, amúgy mielőtt valaki az én véleményem ellentétét képviselné "nyugi" ízlések és pofonok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: