Louis Tomlinson, jól vagy? Ijesztően sovány lett az énekes!
2016. augusztus 26. 19:46
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Timistad. Mondjuk azért kell Heterónak lennie, mert az emberek nem fogadnák el. Meg a Managementje nem engedi meg hogy elmondja az igazat. Elton John szerinted miért házasodott össze egy nővel, lett gyereke vele, közben pedig meleg volt? Ez csak egy példa volt a sok közül. Szerinted hogy reagálnának a directionerek meg az egész világ, ha megtudnàk, hogy Louis és Harry együtt vannak. Meg amúgy is, most mi baj van azzal hogy Pihenhetne Harryvel? Hisz nem csak legjobb barátok? Azok nem szoktak együtt lógni? Jaj, bocsi mi Larriek, azt is elrontottuk. Vagy nem ezt gondolod? Fogadjunk egy Larry videót nem néztél még meg, csak látatlanba pofázol.
2016. augusztus 26. 20:23
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (Timistad @ 2016.08.26. 18:00)
"Pihenhetne Harryvel." Ez hatalmas, akár velem is pihenhetne. Szerintem amúgy rohadtul nincs szerződése, vagyis nem kötelező neki Daniellel járni, nem kötelező hetero-nak lenni, mégis úgy tűnik, hogy az. Ezen még nem gondolkoztak el a Larrysek?
Majd Ő eldönti, hogy kivel akar járni és kivel nem, ebbe nem kéne beleszólni.
Majd Ő eldönti, hogy kivel akar járni és kivel nem, ebbe nem kéne beleszólni.
Ennyire nem lehetsz naiv. Ezek a srácok abból élnek hogy a tinilányok oda meg vissza vannak értük. Nem tudom hogy melegek-e, de nagyon kétlem hogy a menedzsereik megengednék nekik hogy felvállalják. Nem ők az első, és nem is az utolsó fiúbanda akiknek különböző állbarátnőkkel kell mutatkozniuk.
2016. augusztus 26. 20:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Moonwalker4ever. Köszönöm. Én is ezt akartam mondani.
2016. augusztus 26. 21:59
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Szerintem az edzés hiánya is látszik rajta. Sokat fogyott a stressz, az idő hiánya miatt. Azét vigyázzon magára, Liamnál is volt hasonló!
2016. augusztus 26. 22:48
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hihetetlen hogy vannak akik ennyi év után is a larryn rágódnak és megkérdőjelezik a srác aktuális kapcsolatát...néhány népszerű rumor és rajongói elképzelés alapján nyilván nem dönthetitek el egy adott ember szexualitását, ami mellesleg magán jellegű téma
2016. augusztus 27. 00:34
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
Teljesen egyetértek, Elody.
Egyébként Louis tényleg elég rosszul néz ki, remélem semmi komoly baja nincsen. Valószínűleg a sok stressztől fogyott le ennyire, de hát nem ismerem személyesen, ezért komolyabb fejtegetésekbe nem akarok belemenni. Azért remélem, hogy ezek után kicsit összeszedi magát.
Egyébként Louis tényleg elég rosszul néz ki, remélem semmi komoly baja nincsen. Valószínűleg a sok stressztől fogyott le ennyire, de hát nem ismerem személyesen, ezért komolyabb fejtegetésekbe nem akarok belemenni. Azért remélem, hogy ezek után kicsit összeszedi magát.
2016. augusztus 27. 11:31
|
|
|
Elody, hát igen. Még mindig van elég sok ember aki ezen rágódik. De hát ez van. Ez ellen nem tehetsz semmit szívem.
2016. augusztus 27. 12:38
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
úristen Louis nagyon durván néz ki!
olyan életvidám az első képken, leszívja őt valami, de nagyon!
nagyon remélem hogy nincs semmi baja, csak fáradt.
Gyógyulj Lou!♥♥♥
olyan életvidám az első képken, leszívja őt valami, de nagyon!
nagyon remélem hogy nincs semmi baja, csak fáradt.
Gyógyulj Lou!♥♥♥
2016. augusztus 27. 19:32
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Az a mosoly már évek óta nem a régi, és most már a fizikai egészsége is kockáztatva van.. Fáj így látni őt, de talán Danielle mellett újra összeszedi magát.
2016. augusztus 28. 12:03
|
|
MesterBenjáminBeni08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 248974 offline
|
Azta.. Surván lesoványodott. Remélem nincs vele komolyabb baj
2016. augusztus 28. 20:35
|
|
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline
|
De idiota itt nehany ember xdd mi az hogy pihenhetne Harryvel? Normalisak vagytok?! Mert szerintem nagyon nem.. Ki a fene vagy te hogy a kapcsolatuk felett itelkezz? Regi oreg directionerkent igenis sz@r igy latni Louis-t, hidd el.. Biztos vagyok benne hogy a Freddy-s ugy is kozrejatszik.. A LARRY-t meg FELEJTSETEK MAR EL VEGRE! Nincs, kesz.. Punktum
2016. augusztus 28. 20:36
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Csak gratulálni tudok az embereknek, de komolyan? Basszus már, szeretitek Louist? Igen? Akkor fogadjátok már el, hogy Danival boldogok egymás mellett. De komolyan, rohadt uncsik vagytok. Azt írjátok, hogy a nem tudom kik hozták őket össze, és ez csak egy megjátszott kapcsolat. De ha ez lenne, miért pont Danival hozták volna össze? Basszus nagyon szánalmasok vagytok már. Azért, mert ti egy olyan párosért vagytok oda, akik amúgy csak legjobb barátok, azért még nem Dani és Louis BOLDOG, ÉS VALÓDI párkapcsolatát kéne szídni. És nem, nem vagyok elfogult. Danielle Campbell, aki Louis nélkül is rohadt sikeres, az életem mindene. De nem emiatt védem őt, hanem azért, mert ez már rohadt szánalmas, hogy a "nagy 1D fanok" nem bírják elfogadni, hogy Louis a legjobb barátja(!!) mellett is boldog tud lenni, egy lánnyal. MIVEL HETERO.
És az meg végképp nem Dani hibája, hogy Louiska így néz ki. Az ő dolga Louis egészségi állapota? Jó, az övé is. De Dani mindig ott van Louis mellett, segítik egymást. Arról már nem ő tehet, hogy Louis nem figyel oda magára.
Na ami meg a legszánalmasabb, hogy ti egy PAPARAZZI FOTO alapján állapítjátok meg, hogy ők most boldogok-e egymás mellett. Ha nem lennének boldogok, nem élnének együtt. Ugyanis igen, már együtt is élnek, woaw, tényleg kamu egy párkapcsolat. Ennyi lenne a véleményem...
Gratulálok az embereknek...
És az meg végképp nem Dani hibája, hogy Louiska így néz ki. Az ő dolga Louis egészségi állapota? Jó, az övé is. De Dani mindig ott van Louis mellett, segítik egymást. Arról már nem ő tehet, hogy Louis nem figyel oda magára.
Na ami meg a legszánalmasabb, hogy ti egy PAPARAZZI FOTO alapján állapítjátok meg, hogy ők most boldogok-e egymás mellett. Ha nem lennének boldogok, nem élnének együtt. Ugyanis igen, már együtt is élnek, woaw, tényleg kamu egy párkapcsolat. Ennyi lenne a véleményem...
2016. augusztus 28. 21:27
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Én más oldalon (http://onedweb.com/) azt olvastam, hogy csak soványnak TŰNIK. Azért, mert előnytelen helyzetből készültek a képek. De Louis makk egészséges. A onedweb.com egy megbízható forrás.
2016. augusztus 29. 13:20
|
|
|
Valakik még ahogy látom mindig azon lovagolnak, hogy szerintem Louis biszex vagy meleg. Ez csak az én véleményem. Itt véditek Danielle-t mikor senki semmi rosszatt nem mondott róla. Én tudom, hogy a Larry igaz, és nem nagyon érdekel mások véleménye. A te világodban Louis boldog Danielle-lel és heteró is, az enyémben pedig boldog Harryvel. Campbell nem egy szimpatikus csaj meg kell vallani. De ízlések és pofonok.
2016. augusztus 29. 13:22
|
|
|
"A Larry-t felejtsétek már el!". Hiàba dörgölöd az orrom alá, hogy vak vagy attól még nem fog a véleményem megváltozni.
2016. augusztus 30. 17:12
|
|
Kittyblack1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 243209 offline
|
Idézet (Mysticroden @ 2016.08.28. 20:36)
Csak gratulálni tudok az embereknek, de komolyan? Basszus már, szeretitek Louist? Igen? Akkor fogadjátok már el, hogy Danival boldogok egymás mellett. De komolyan, rohadt uncsik vagytok. Azt írjátok, hogy a nem tudom kik hozták őket össze, és ez csak egy megjátszott kapcsolat. De ha ez lenne, miért pont Danival hozták volna össze? Basszus nagyon szánalmasok vagytok már. Azért, mert ti egy olyan párosért vagytok oda, akik amúgy csak legjobb barátok, azért még nem Dani és Louis BOLDOG, ÉS VALÓDI párkapcsolatát kéne szídni. És nem, nem vagyok elfogult. Danielle Campbell, aki Louis nélkül is rohadt sikeres, az életem mindene. De nem emiatt védem őt, hanem azért, mert ez már rohadt szánalmas, hogy a "nagy 1D fanok" nem bírják elfogadni, hogy Louis a legjobb barátja(!!) mellett is boldog tud lenni, egy lánnyal. MIVEL HETERO.
AH DE IGAZ!! VÉGRE VALAKI AKI AZT MONDJA MINT ÉN
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: