Starity

Louis Tomlinson, jól vagy? Ijesztően sovány lett az énekes!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 26. 19:46 #81
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Timistad. Mondjuk azért kell Heterónak lennie, mert az emberek nem fogadnák el. Meg a Managementje nem engedi meg hogy elmondja az igazat. Elton John szerinted miért házasodott össze egy nővel, lett gyereke vele, közben pedig meleg volt? Ez csak egy példa volt a sok közül. Szerinted hogy reagálnának a directionerek meg az egész világ, ha megtudnàk, hogy Louis és Harry együtt vannak. Meg amúgy is, most mi baj van azzal hogy Pihenhetne Harryvel? Hisz nem csak legjobb barátok? Azok nem szoktak együtt lógni? Jaj, bocsi mi Larriek, azt is elrontottuk. Vagy nem ezt gondolod? Fogadjunk egy Larry videót nem néztél még meg, csak látatlanba pofázol.
2016. augusztus 26. 20:23 #82
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Idézet (Timistad @ 2016.08.26. 18:00)
"Pihenhetne Harryvel." Ez hatalmas, akár velem is pihenhetne. Szerintem amúgy rohadtul nincs szerződése, vagyis nem kötelező neki Daniellel járni, nem kötelező hetero-nak lenni, mégis úgy tűnik, hogy az. Ezen még nem gondolkoztak el a Larrysek? 
Majd Ő eldönti, hogy kivel akar járni és kivel nem, ebbe nem kéne beleszólni.

Ennyire nem lehetsz naiv. Ezek a srácok abból élnek hogy a tinilányok oda meg vissza vannak értük. Nem tudom hogy melegek-e, de nagyon kétlem hogy a menedzsereik megengednék nekik hogy felvállalják. Nem ők az első, és nem is az utolsó fiúbanda akiknek különböző állbarátnőkkel kell mutatkozniuk.
2016. augusztus 26. 20:37 #83
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

Moonwalker4ever. Köszönöm. Én is ezt akartam mondani.
2016. augusztus 26. 21:59 #84
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Szerintem az edzés hiánya is látszik rajta. Sokat fogyott a stressz, az idő hiánya miatt. Azét vigyázzon magára, Liamnál is volt hasonló! sad.gif
2016. augusztus 26. 22:07 #85
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
szerintem nincsen semmi baj, és felesleges ez az egész aggodalmaskodás iránta..
2016. augusztus 26. 22:48 #86
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
hihetetlen hogy vannak akik ennyi év után is a larryn rágódnak és megkérdőjelezik a srác aktuális kapcsolatát...néhány népszerű rumor és rajongói elképzelés alapján nyilván nem dönthetitek el egy adott ember szexualitását, ami mellesleg magán jellegű téma
2016. augusztus 27. 00:34 #87
ebihal
ebihal

StátuszI've told you time and time again I'm not as think as you drunk I am
Hozzászólás: 798
Csatolások: 96
Azonosító: 150583
Teljesen egyetértek, Elody.
Egyébként Louis tényleg elég rosszul néz ki, remélem semmi komoly baja nincsen. Valószínűleg a sok stressztől fogyott le ennyire, de hát nem ismerem személyesen, ezért komolyabb fejtegetésekbe nem akarok belemenni. Azért remélem, hogy ezek után kicsit összeszedi magát.
2016. augusztus 27. 11:31 #88
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

Elody, hát igen. Még mindig van elég sok ember aki ezen rágódik. De hát ez van. Ez ellen nem tehetsz semmit szívem.
2016. augusztus 27. 12:38 #89
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
úristen Louis nagyon durván néz ki! ohmy.gif
olyan életvidám az első képken, leszívja őt valami, de nagyon!
nagyon remélem hogy nincs semmi baja, csak fáradt.
Gyógyulj Lou!♥♥♥
2016. augusztus 27. 14:00 #90
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
Oh hát tényleg nem néz ki valami jól sad.gif
2016. augusztus 27. 19:32 #91
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Az a mosoly már évek óta nem a régi, és most már a fizikai egészsége is kockáztatva van.. Fáj így látni őt, de talán Danielle mellett újra összeszedi magát.
2016. augusztus 28. 12:03 #92
MesterBenjáminBeni08
MesterBenjáminBeni08
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 248974
Azta.. Surván lesoványodott. Remélem nincs vele komolyabb baj sad.gif
2016. augusztus 28. 12:07 #93
Pók Hajni
Pók Hajni
visszatérő vendég

StátuszIf you can Dream it, you can Do it!
Hozzászólás: 487
Azonosító: 253860
Remélem jól van mert nem igazán úgy néz ki mint aki jól van. mellow.gif
2016. augusztus 28. 20:35 #94
MrsFelton
MrsFelton
visszatérő vendég

Státuszhollander
Hozzászólás: 124
Azonosító: 255981
De idiota itt nehany ember xdd mi az hogy pihenhetne Harryvel? Normalisak vagytok?! Mert szerintem nagyon nem.. Ki a fene vagy te hogy a kapcsolatuk felett itelkezz? Regi oreg directionerkent igenis sz@r igy latni Louis-t, hidd el.. Biztos vagyok benne hogy a Freddy-s ugy is kozrejatszik.. A LARRY-t meg FELEJTSETEK MAR EL VEGRE! Nincs, kesz.. Punktum
2016. augusztus 28. 20:36 #95
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Csak gratulálni tudok az embereknek, de komolyan? Basszus már, szeretitek Louist? Igen? Akkor fogadjátok már el, hogy Danival boldogok egymás mellett. De komolyan, rohadt uncsik vagytok. Azt írjátok, hogy a nem tudom kik hozták őket össze, és ez csak egy megjátszott kapcsolat. De ha ez lenne, miért pont Danival hozták volna össze? Basszus nagyon szánalmasok vagytok már. Azért, mert ti egy olyan párosért vagytok oda, akik amúgy csak legjobb barátok, azért még nem Dani és Louis BOLDOG, ÉS VALÓDI párkapcsolatát kéne szídni. És nem, nem vagyok elfogult. Danielle Campbell, aki Louis nélkül is rohadt sikeres, az életem mindene. De nem emiatt védem őt, hanem azért, mert ez már rohadt szánalmas, hogy a "nagy 1D fanok" nem bírják elfogadni, hogy Louis a legjobb barátja(!!) mellett is boldog tud lenni, egy lánnyal. MIVEL HETERO.
És az meg végképp nem Dani hibája, hogy Louiska így néz ki. Az ő dolga Louis egészségi állapota? Jó, az övé is. De Dani mindig ott van Louis mellett, segítik egymást. Arról már nem ő tehet, hogy Louis nem figyel oda magára.
Na ami meg a legszánalmasabb, hogy ti egy PAPARAZZI FOTO alapján állapítjátok meg, hogy ők most boldogok-e egymás mellett. Ha nem lennének boldogok, nem élnének együtt. Ugyanis igen, már együtt is élnek, woaw, tényleg kamu egy párkapcsolat. Ennyi lenne a véleményem...
Gratulálok az embereknek...
2016. augusztus 28. 21:27 #96
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Azonosító: 255979
Én más oldalon (http://onedweb.com/) azt olvastam, hogy csak soványnak TŰNIK. Azért, mert előnytelen helyzetből készültek a képek. De Louis makk egészséges. A onedweb.com egy megbízható forrás.
2016. augusztus 29. 13:20 #97
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

Valakik még ahogy látom mindig azon lovagolnak, hogy szerintem Louis biszex vagy meleg. Ez csak az én véleményem. Itt véditek Danielle-t mikor senki semmi rosszatt nem mondott róla. Én tudom, hogy a Larry igaz, és nem nagyon érdekel mások véleménye. A te világodban Louis boldog Danielle-lel és heteró is, az enyémben pedig boldog Harryvel. Campbell nem egy szimpatikus csaj meg kell vallani. De ízlések és pofonok.
2016. augusztus 29. 13:22 #98
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

"A Larry-t felejtsétek már el!". Hiàba dörgölöd az orrom alá, hogy vak vagy attól még nem fog a véleményem megváltozni.
2016. augusztus 30. 14:33 #99
- törölt felhasználó -    
Öhm. A fotókon nem igazán látszik boldognak sad.gif
2016. augusztus 30. 17:12 #100
Kittyblack1
Kittyblack1
visszatérő vendég

Státuszaz éjjel soha nem érhet véget varázsolj nekünk valami szépet
Hozzászólás: 134
Azonosító: 243209
Idézet (Mysticroden @ 2016.08.28. 20:36)
Csak gratulálni tudok az embereknek, de komolyan? Basszus már, szeretitek Louist? Igen? Akkor fogadjátok már el, hogy Danival boldogok egymás mellett. De komolyan, rohadt uncsik vagytok. Azt írjátok, hogy a nem tudom kik hozták őket össze, és ez csak egy megjátszott kapcsolat. De ha ez lenne, miért pont Danival hozták volna össze? Basszus nagyon szánalmasok vagytok már. Azért, mert ti egy olyan párosért vagytok oda, akik amúgy csak legjobb barátok, azért még nem Dani és Louis BOLDOG, ÉS VALÓDI párkapcsolatát kéne szídni. És nem, nem vagyok elfogult. Danielle Campbell, aki Louis nélkül is rohadt sikeres, az életem mindene. De nem emiatt védem őt, hanem azért, mert ez már rohadt szánalmas, hogy a "nagy 1D fanok" nem bírják elfogadni, hogy Louis a legjobb barátja(!!) mellett is boldog tud lenni, egy lánnyal. MIVEL HETERO. 
És az meg végképp nem Dani hibája, hogy Louiska így néz ki. Az ő dolga Louis egészségi állapota? Jó, az övé is. De Dani mindig ott van Louis mellett, segítik egymást. Arról már nem ő tehet, hogy Louis nem figyel oda magára. 
Na ami meg a legszánalmasabb, hogy ti egy PAPARAZZI FOTO alapján állapítjátok meg, hogy ők most boldogok-e egymás mellett. Ha nem lennének boldogok, nem élnének együtt. Ugyanis igen, már együtt is élnek, woaw, tényleg kamu egy párkapcsolat. Ennyi lenne a véleményem...
Gratulálok az embereknek...

AH DE IGAZ!! VÉGRE VALAKI AKI AZT MONDJA MINT ÉN beer.gif yahoo.gif meghajolo.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok