Louis Tomlinson, jól vagy? Ijesztően sovány lett az énekes!
2016. augusztus 26. 09:51
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Remélem, hogy jobban oda fog figyelni magára és nem lesz komoly baja! Tényleg nagyon sokat fogyott! Jobbulást, bármi legyen az oka!♥♥
2016. augusztus 26. 09:57
Remélem nem anorexiána mert ha így folytassa hát nemsok jót tudok mondani..jobbuljon!
2016. augusztus 26. 10:08
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Remélem jobban lesz. És Mysticroden. Egyet értünk. Miért lenne Dani a hibás ezért?!
2016. augusztus 26. 10:15
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Bármi is legyen ennek az oka amiről nekem fogalmam sincs és senkit ne hibáztassunk ez miatt.Nagyon remélem h semmi baja sincsen és jól van.De tény h szembetünő a változás.
2016. augusztus 26. 10:20
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
Jesszus! Mi van veled Louis? Minimum 10 kilót ha nem többet leadott. Mi történt? Nem tudom mi lehet vele, de remélem minél hamarabb jobban lesz. Nagyon aggódom érted Louis!
2016. augusztus 26. 10:46
Nem akarok bunkó lenni,szeretem Louist is de elég valószínű hogy a drogok és az ital miatt van ilyen feje és teste.Ezt nyilván az a stressz okozza ami a gyereke meg a per miatt van,de kb minden 2.alkoholista így néz ki
2016. augusztus 26. 10:56
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Én is egyet értek azzal, hogy Louis vagy kábszerezik, vagy iszik....vagy mindkettő. De mondjuk el is hoszem, ha tényleg igaz, hogy ennyire marják egymást Brianaval a gyerek miatt. De ez az ő élete, biztos tudja mit miért tesz.
2016. augusztus 26. 11:04
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Meg a francokat pár kiló, a legjobb formájában 2012 körül volt, azóta ha 10 kilót nem fogyott vagy többet, akkor egyet sem. Nem kell itt csak a cigire fogni meg hogy "jaj a sok drog" meg hogy iszik. A normális, jó szemekkel ellátott rajongó a háta mögé lát a dolgoknak, észre kellene már venni hogy ilyen fogyás nem csak a cigi, drog, pia kombó miatt lehet, hanem lelki okok miatt. Ha boldog lenne ezzel a nővel, nem nézne ki így. Nem lehet csak cigi meg ilyenek miatt így lefogyni. Rendesen össze van törve szegény. Egyszerűen nem boldog ezzel a nővel, mert csak a menedzsment odacsapta mellé. Emellett van most ez a sok szarság hogy Briana is pattog mint valami bolha, nagyon elhiszi hogy valakit érdekel. A gyerek meg egyik kézről ugrál a másikra, visszaolvassa a híreket nem csodálnám ha elkezdene kételkedni ki az anyja, mert még én sem tudom. Az is lehet hogy a Louis-Briana pároshoz 0 köze van a gyereknek, sőt... Danielle csak ott örülget magának hogy fotózzák meg középpontban van, de ha a menedzsment nem karolta volna fel hogy na legyen egy híresség kamubarátnője, kb. senki nem foglalkozna vele a fanjain kívül, ami nem igazán sok van neki. Észre kellene már dolgokat venni nem egyből Louist hibáztatni hogy jajj drogozik, iszik, stb...
2016. augusztus 26. 11:13
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Hirtelen de sok belgyógyász lett itt.
Tényleg nem tudom már, mi az istenért kell mindig azt a szerencsétlen exét hibáztatni. Ennyi sok, buta nőgyűlölőt egy helyen...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. augusztus 26. 11:21
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Mindenki máshogy nézi ezt a dolgot, ahogy látom a kommenteket. Én nem akarok beleszolni semmibe, de a gyereknek ehhez semmi köze. Brianával már régóta nem megy a harc, Louis meg nem volt a fia közelében hetekóta. Én tudom mi lehet az oka, de inkább nem mondok semmit, mert akkor én vagyok a rossz. Remélem nemsokára jobban lesz, és vissza megy Los Angelesbe Harryhez, és befejezik ezt az egész drámát. Ha problémád adódik a kommentemmel, légyszives privátban oszd meg kis véleményedet, mert semmi kedvem vitatkozni, mindenki előtt.
2016. augusztus 26. 11:53
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Csak jöjjön rendbe!
2016. augusztus 26. 11:57
Rossz így látni Louis-t.
Az okát nem tudom, nekem Danielle-lel nincsen bajom, szeretem mint színésznőt, és mint embert is, így - lehet elfogultság miatt - de rá nem tudom fogni.
Viszont,én azon a véleményen vagyok, hogy lelki okok miatt lehet. Nem kell rögtön drogra, kábszerre gondolni, a sokak által írt stressz is elég jól megviseli az embert. És,lássuk be stresszből Louis-nak mostanában bőven jutott.
Remélem hamar jobb bőrben lesz!
Az okát nem tudom, nekem Danielle-lel nincsen bajom, szeretem mint színésznőt, és mint embert is, így - lehet elfogultság miatt - de rá nem tudom fogni.
Viszont,én azon a véleményen vagyok, hogy lelki okok miatt lehet. Nem kell rögtön drogra, kábszerre gondolni, a sokak által írt stressz is elég jól megviseli az embert. És,lássuk be stresszből Louis-nak mostanában bőven jutott.
Remélem hamar jobb bőrben lesz!
2016. augusztus 26. 12:07
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Tényleg nagyon lefogyott. Remélem rendbe fog jönni. De azért nehogy már Danit hibáztassák mindenért. Miért is ő lenne a hibás? Ez azért már elég szánalmas, hogy sokan őt hibáztatják. Bármi más lehet a háttérbe..
2016. augusztus 26. 12:08
Huu még igy hogy soványabb talán még idősebbnek is látszik..
2016. augusztus 26. 12:16
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Elég gyanús ,hogy drog is lehet a háttérben. Szerintem szakasztott úgy néz ki mint egy narkós. Sovány, le van gyengülve, sötét karikák vannak a szeme alatt. Elég szarul néz ki mit ne mondjak. :/ Sőt szerintem úgy néz ki mintha kb 10 évet öregedett volna.
Kevesebbet kéne tablettázni és többet enni.
Kevesebbet kéne tablettázni és többet enni.
2016. augusztus 26. 12:23
Nono2015: maximálisan egyetértek! Szegénynek ez a pihenés nem egészen úgy jött össze, mint ahogy arra eredetileg számított...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.