Louis Tomlinson, jól vagy? Ijesztően sovány lett az énekes!
2016. augusztus 26. 01:45
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Életemben nem voltam 1D rajongó, viszont amilyen stílust megengednek egyesek maguknak, attól a gyomrom felfordul. Látszik, hogy valami nagyon nincs rendben vele..és nem is muszáj együttérezni, de becsmérelni sem kell a másikat
2016. augusztus 26. 01:45
Jézusom....eddig is sovány volt, de most...nagyon szeretem és reménykedem benne hogy nem nagy a baj. Az arca annyira meggyötört. És ez külön azoknak szól akik nem kedvelik-> Louis nem a semmiért fogyott ennyit és a rajongók nem ok nélkül aggóddnak, mivel nem csak pár kilórol vam szó hanem kb 15-20 kilót biztos fogyott. Ti pedig akik nem kedvelitek le lehet szállni róla és megtarthatjátok magatoknak a véleményetek. És abba hogy Luis ilyen rosszul van valószínüleg benne van az is hogy vannak emberek akik csak utálkozni tudnak és természetesen ezek az emberek a bandatagok kritizálásában lelik örömüket....de abba senki nem gondol bele hogy ez milyen teher, ez az egész nem arról szól hogy kimennek a színpadra eléneklik a dalokat és kész. Nem, minden nap el kell viselniük hogy minden léptüket figyelik a lesifotósok, és hogy minden utáló azt várja hogy hibázzanak és akkor lesz rá ok bántani őket. Szóval szeretném azokat is kérni akik nem annyira kedvelik Louist hogy ne bántsák és a fanokat pedig arra hogy áljanak mellé és ha fizikailag nem is de lélekbe segítség Louist!
2016. augusztus 26. 05:57
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Huha,tényleg nagyon sokat lefogyott:O
2016. augusztus 26. 05:59
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
moonlightbae02
Minden szavaddal egyetértek! Pedig én nem vagyok Louis fan. Nagyon szépen megfogalmaztad!
Minden szavaddal egyetértek! Pedig én nem vagyok Louis fan. Nagyon szépen megfogalmaztad!
2016. augusztus 26. 07:21
|
|
cicacsajsziiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259148 offline
|
Szegény!
Remélem nincs semmi komoly!
2016. augusztus 26. 07:25
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.26. 00:18)
Őszinte leszek, nem vagyok rajongó, sőt pont leszrm hogy mi van az 1D-vel, van 3-4 jo számuk, cső.
De.
Azért gáz hogy egyesek mennyire rosszindulatuak tudnak lenni. "Biztos nem ő kell fel a gyerekért", hát én előbb nézem ki belőle mint a kis hisztis picsábol...
És aközött is különbseg van hogy valaki 3 kilot ad le vagy tényleg ilyen szembetűnően lefogy.
Oké lehet nem beteg, de akkor is lefogyott, lehet az idegtol, de akkor sem egészséges.
Lehet utalni embereket, en is utalok bőven embereket de azért nem kéne ilyen gyerekesen mindig támadni.
De.
Azért gáz hogy egyesek mennyire rosszindulatuak tudnak lenni. "Biztos nem ő kell fel a gyerekért", hát én előbb nézem ki belőle mint a kis hisztis picsábol...
És aközött is különbseg van hogy valaki 3 kilot ad le vagy tényleg ilyen szembetűnően lefogy.
Oké lehet nem beteg, de akkor is lefogyott, lehet az idegtol, de akkor sem egészséges.
Lehet utalni embereket, en is utalok bőven embereket de azért nem kéne ilyen gyerekesen mindig támadni.
2016. augusztus 26. 07:33
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hát ez nem semmi! :0 De azért reméljük jól van és nem történik semmi baja.
2016. augusztus 26. 07:56
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Attól meg hogy fogyott pár kilót nem jelenti azt hogy beteg! Az ileyesztően sovány kifejezés meg túlzás!
2016. augusztus 26. 08:05
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Remélem nincs komoly baja.
2016. augusztus 26. 08:23
Hát eléggé szembetűnő a változás, de szerintem a kokain miatt fogyott..
2016. augusztus 26. 09:04
Nem csodálom, hogy ezt kiszúrták. Szembetűnő a változás, remélem nincs komoly baja!
2016. augusztus 26. 09:06
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ez a változás már régóta elkezdődött, idegileg teljesen kikészült (milyen érdekes,hogy Briana óta) és folyamatosan fogyott. És most nem arra gondolok,hogy annyira nem akart gyereket,mert már többször nyilatkozta előtte,hogy hamar szeretne gyereket és nagy családot,mivel ő is abban nőtt fel. Úgy gondolom, elég nagy stresszt kellett átélnie,amikor hatalmas összegeket követelt Briana, el akarták tiltani a saját gyerekétől és még a rajongók is ellene fordultak.....de nagyon remélem,hogy hamarosan jobban lesz, mert nagyon aggódok érte
2016. augusztus 26. 09:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.26. 00:18)
Igen, a rosszindulat, véletlen sem a realitás és az objektivitás! Ennek a srácnak úgy hiányzott ez a gyerek, mint üveges tótnak a hanyattesés... Mással van kapcsolatban, szóval erősen kétlem, hogy esténként átjár az ex-csajához, hogy az apaság "örömeit" élvezhesse. Nagyon kíváncsi volnék, milyen apa valójában, mert az egy dolog, hogy a sajtó az egekig magasztalja, a szerencsétlen exét meg széttépik a habzószájú fanok, de az nem feltétlen a valóság.
Btw, a másik tippen nekem is a kokó lett volna, és hagyjuk már, hogy nem drogozik, istenem, mekkora önámítás.
2016. augusztus 26. 09:47
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
NAJO MOSTMÁR KOMOLYAN.
MINDENÉRT DANI A HIBÁS?
Csak azért mert Louis leadott pár kilót (ami amúgy teljesen normális, nem tudom min kapják fel ennyire a vizet) azért páran már Danit hibáztatják... Gratulálok emberek, én erre csak ezt tudom mondani
MINDENÉRT DANI A HIBÁS?
Csak azért mert Louis leadott pár kilót (ami amúgy teljesen normális, nem tudom min kapják fel ennyire a vizet) azért páran már Danit hibáztatják... Gratulálok emberek, én erre csak ezt tudom mondani
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: