Britney Spears playbackelni fog a karaoke műsorban?
2016. augusztus 25. 22:33
Hát amit itt időközben megtudtam ról, az engem sokkolt. Azért nem énekel élőben, mert nagyon megerőltetné a hangszálait. Eredetileg olyan hangja van, mint Augilerának, csak eltorzitották ne, hogy konkurens legyen. Hát én hallottam az eredeti hangját és k*baszott szép volt, de a mostani is tetszik. Szóval ezért nem énekel élőben, csak azon az orrhangon amit megtanítottak neki annó. Sajnálom egyébként, mert gyönyörű hangja volt. Jobb volt, mint Christina. Viszont remélem egy pár dalt, azért előben hallhatunk tőle.
Nem tudom, hogy kihallotta mikor azt mondta: dirty. Na az az eredeti hangja.
Nem tudom, hogy kihallotta mikor azt mondta: dirty. Na az az eredeti hangja.
2016. augusztus 26. 02:19
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Szerintem mindig túlzás volt Britney-t a pop hercegnőjének hívni. Viszont a csapat, aki összerakja hangilag/kinézetileg/mindenhogy, na azt hívhatnánk Royal Staffnak, vagy nem is tudom.
2016. augusztus 26. 07:38
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Imádom a carpool karaoke-t, mindig megnézem, többször is. Azt nem értem hogy Michel Obama, aki ugye nem énekes, nem playbackelt, akkor egy elvileg énekesnőnek miért kéne hogy baj legyen hogy énekel?? Na mindegy...
2016. augusztus 26. 08:14
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Miután most láttam a teljes Carpool karaokét nagyon meglepődtem,elég régen hallottam Britney beszédhangját és most nagyon meglepődtem.Mi ez a nagyon vékony hang?
2016. augusztus 26. 08:31
Idézet (etisz @ 2016.08.26. 02:19)
Szerintem mindig túlzás volt Britney-t a pop hercegnőjének hívni. Viszont a csapat, aki összerakja hangilag/kinézetileg/mindenhogy, na azt hívhatnánk Royal Staffnak, vagy nem is tudom. 
azért a karrierje kezdetén nagyon ígéretes volt. a baby one more time-mal és az oops i did it againnel méltán kiérdemelte, 2000 derekán nem volt párja a piacon. nemhiába vezette az oops i did it again az albumeladási listákat egészen adele hello-jáig, aminek sose sikerül volna letaszítania a trónról, ha nem élnek egy ügyes marketingfogással.
ha 2000-ben nem a videokazetták, magnókazetták és cd-k korában éltünk volna ennek a videónak mára már több milliárdos nézettsége lenne. nem kell csak azért mellőzni, mert ma már nem fut a szekere. ő és madonna uraltak egy erát, amire a mostani előadók képtelenek. vannak ezren de nem lehet kiemelni csak 1-2-t mint anno. pedig akkor is jelen voltak más előadók is - christina aguilera, jessica simpson, j-lo, beyoncé (dc)...
ma meg vannak millióan rihanna, gaga, katy perry, taylor swift, adele, miley cyrus, demi lovato, ariana grande, nicky minaj, iggy azalea stb nevüket sem tudom annyian vannak
2016. augusztus 26. 08:38
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Valószínűleg a playback-ben nagyobb a gyakorlata, mint az élőben éneklésben
2016. augusztus 26. 09:13
Ha valóban fog énekelni is, akkor igazán tehettek volna előzetesnek egy olyan részt.
2016. augusztus 26. 09:33
Remélem azért nem a playback-ről fog szólni ez a rész. Még Selena is képes volt élőben.. öö, előadni.
De komolyan, ennek a műsornak pont az a legjobb része, mikor énekelnek (lehetőleg akkor és ott).
2016. augusztus 26. 09:34
És vigyázzon, mert James pikk-pakk leénekli az ilyeneket.
2016. augusztus 26. 09:46
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Mi az hogy "teljesen meztelenül"? Wtf? Amúgy basszus az eredeti videó vasárnap fog debütálni a vma-n és háttérvidi lesz Brit mögött.
Amúgy igen engem is lesokkolt az előzetes
de már láttam az egészet és megnyugodtam, mert énekelt a Baby One More Time pl nagyon vicces volt, a klipben látott középsulis ruhában énekeltek meg minden Xdddd nagyon furi volt így 18 év után újra ilyen ruciban látni Britet
De jó volt nagyon :DDDD Nagyon nevettem viszont annál a résznél mikor James megkérdezte hogy miről szól az Oops erre ilyen rémült fejjel mondta, hogy nem tudja XDDD Na ott eléggé wtf fejjel néztem, de nagyon vicces volt :DDDDD Brit cuki volt meg minden:D ♡♡♡♡
Amúgy igen engem is lesokkolt az előzetes
2016. augusztus 26. 14:14
"Britney kicsit szégyenlős volt az elején. Nem hiszem, hogy tudta, miről is szól ez a műsor, vagy megnézett egy részt is belőle, így sokkolta a helyzet." Ezen nem tudom túl tenni magam. :"D
2016. augusztus 27. 17:39
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=pSd9hiBGoE0
tessék, megjelent.
és nem playbackelt.
szóval továbbra is az a kérdésem hogy egy ilyen semmiség miatt miért kellett cikket írni?
tessék, megjelent.
és nem playbackelt.
szóval továbbra is az a kérdésem hogy egy ilyen semmiség miatt miért kellett cikket írni?
2016. szeptember 04. 13:59
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát persze, hogy mindig támadják a playback miatt, hiszen szinte az összes fellépésen sem énekel. Szeretem Britney-t, de ha már egy vagyont kifizetek a koncertre akkor elvárom, hogy élőben énekeljen, mert az audiot otthon is megtudom hallgatni, akár ingyen is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: