Starity

Palvin Barbi visszanyerte babapofiját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 27. 16:47 #61
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 313
Csatolások: 0
Azonosító: 222658
Jólvan hagyjuk már egy 22 évesnek nem kell erölködni hogy úgy nézzen ki mint egy baba mert úgy sem fog sikerülni. Ja és szerintem ez mégcsak nem is hasonlít hozzá.
2016. augusztus 27. 17:42 #62
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Most komolyan minek ilyen cikk? Akik kovetik instán Barbit azok lássák a tobbit meg nem érdekli. Helyette lehetne egy értelmes cikket betenni..
2016. augusztus 27. 17:51 #63
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Idézet (ilus1996 @ 2016.08.27. 11:15)
Eléggé kényesnek gondolom őt, ahogy leírta ezt. Amúgy szerintem nem nagy szám. Szépnek szép ,de inkább tucat a csaj. Az meg, hogy konkrétan magyarul nem ír ki semmit szinte a profiljában az számorma egyértelmű ,hogy nem is büszke az országára. Szégyelli szerintem a magyarságot, mondjuk korábban is feltűnt nekem ez. Ahogy láttam a profilján csak az EB-kor tudott belőle is kijönni a nagy ,,haza szeretet".
Egy korábbi hozzászóló jól megmondta, hogy hosszú Katinka kitudja írni magyarul és angolul is a szöveget, de emlegethetném egyik kedvenc kézilabdázómat Nagy Lászlót, aki nem csak magyarul és angolul, hanem spanyolul is ír a posztja alá, mert sokáig Barcelonába játszott. Szóval erről ennyit. Én úgy vagyok vele, hogy biztos jó kapcsolatai voltak a szüleinek külföldön, máshogy nem tudott volna így kitörni. Hány más magyar modell mondhatja el azt magáról, hogy külföldön is sikeres? Még kulcsár Edina se mondhatja el ezt magáról, pedig ő aztán ott volt az elitek között  azon a Mis World című versenyen. Szóval ennyi, Barbikának egyszerűen jó kapcsolatai voltak és így feltudott kapaszkodni.

Igazad van! good.gif
Bár egyszer egy interjúban azt nyilatkozta ,hogy 13évesen oda ment hozzá egy személy és megkérdezte ,hogy van-e kedve modellkedni stb.. És így indult be a modell karrierje. unsure.gif Bár kitudja ,hogy mi az igazság. Mellesleg csak szerintem hasonlít Barbi az Éjjel Nappalból arra az Evelinre vagy kire? unsure.gif
Rá:
https://i.ytimg.com/vi/ZxJpjcvXbZQ/maxresdefault.jpg
2016. augusztus 27. 21:44 #64
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Mulattatnak ezek az irígykedve sziszegő magyar csajok.

http://9.t.imgbox.com/8vsP5SAp.jpg
2016. augusztus 27. 23:34 #65
Miss.Vicious
Miss.Vicious

Én aztán nem írígykedek márha engem is belé értettél egy rossz szót nem mondtam rá. Csak egyet értettem ilus1996-nal a haza szeretetrol.
2016. augusztus 28. 00:06 #66
- törölt felhasználó -    
Valami fenomenális, amikor az irigységgel takaróznak valamilyen ügyben... Például Hitler-t és társait is azért szidják jogosan a mai napig ennyi erővel, mert "irigyek a sikereikre"? _nevet.gif Azoknak, akik kommenteltek, egyszerűen van szemük és látják, hogy még azzal a fél napos alvással is húsz kilós táskák vannak a csaj szeme alatt és, hogy beesett az arca.
2016. augusztus 28. 04:35 #67
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Idézet (Gothic01 @ 2016.08.28. 00:06)
... Például Hitler-t és társait is azért szidják jogosan a mai napig ennyi erővel, mert "irigyek a sikereikre"? ...

http://0.t.imgbox.com/mZV4sZUD.jpg
2016. augusztus 28. 20:40 #68
MrsFelton
MrsFelton
visszatérő vendég

Státuszhollander
Hozzászólás: 124
Azonosító: 255981
"Babapofi"
2016. augusztus 30. 14:02 #69
- törölt felhasználó -    
...........................................................
2016. szeptember 01. 14:44 #70
- törölt felhasználó -    
ez a cikk fölösleges, akinek van instája az láthatja. akinek nincs azok valószínűleg nem érdekli. biggrin.gif
2016. szeptember 01. 15:11 #71
- törölt felhasználó -    
Rossz cikkre kattintottam? Nem látok babapofit. mellow.gif Egyébként egyet kell értenem több előttem hozzászólóval is, valóban nem úgy fest, mint aki kipihente magát, ráadásul igen, ez a cikk valóban felesleges. Egyébként szerintem maga a csaj szép, de nem egy különleges szépség, nem tudom, miért vannak érte oda ennyire (igen, Enchanted Hunter, rohadtul irigy vagyok. ja, nem).
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok