Palvin Barbi visszanyerte babapofiját
2016. augusztus 26. 11:11
Teljesen kipihente magát, az biztos!
A 12 óra alvás picit sok, átaludta a fél napot! XD De most már újult erővel állhat munkába! A modellszakma nagyon hajtós és stresszes, így megértem, hogy pihent!
2016. augusztus 26. 11:47
Én ma 10 órát aludtam, de sajnos nincs babapofim. Bár Barbit sem ezzel a jelzővel illettem volna..
2016. augusztus 26. 12:02
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Hát nem úgy néz ki mint aki baromira kipihente volna magát.
Mint egy alkesz komolyan xD Eme kép kettő spangli után készült a metró aluljáróban kb.
Mint egy alkesz komolyan xD Eme kép kettő spangli után készült a metró aluljáróban kb.
2016. augusztus 26. 12:40
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Dreamchibi Aztán mibe merülhetett ki?? Mert ő biztosan nem 12 órázik mint én (vagy a többi ember) az is tuti!!
Azt hiszed pózolni egy kamerának olyan egyszerű? Meg hogy csak egy két óra és puff kész is van? ez nem így megy, de látom téged sose fotóztak még profik, van hogy napi 8 óra de van hogy napi 12 és ennél is több ideig tart a fotózás, pluszba általában videózás is van amihez szintén bele kell adni mindent. Szóval valószínűleg ebben merült ki. Ha nem tudsz valamit nézz utána mielőtt még butaságot mondanál. És nem vagyok rajongó csak ezt a hülyeséget hogy ő mibe merül ki mert ő modell hát ezt nem bírom.
Azt hiszed pózolni egy kamerának olyan egyszerű? Meg hogy csak egy két óra és puff kész is van? ez nem így megy, de látom téged sose fotóztak még profik, van hogy napi 8 óra de van hogy napi 12 és ennél is több ideig tart a fotózás, pluszba általában videózás is van amihez szintén bele kell adni mindent. Szóval valószínűleg ebben merült ki. Ha nem tudsz valamit nézz utána mielőtt még butaságot mondanál. És nem vagyok rajongó csak ezt a hülyeséget hogy ő mibe merül ki mert ő modell hát ezt nem bírom.
2016. augusztus 26. 12:43
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
khalifa Bocsi de a hozzászólásod úgy jön ki mintha magadból indultál volna ki, és megint bocsi semmi közöm nincsen hozzá de ezért a beszólásért (Mennnyé máá r*banc) kb mindenkinek úgy fog lejönni hogy közönséges, és színes bőrű vagy. NEM SÉRTÉS VAGY ILYESMI CSAK MONDOM HOGY TÉNYLEG CSAK AZOK BESZÉLNEK ÍGY. és szerintem benned több van mint hogy ennyire közönségesen fejezd ki magadat.
2016. augusztus 26. 13:16
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem ez lett élete legjobb képe, de azért szép lány.
(Ezen a képen inkább fáradtnak, mint jól kipihentnek néz ki.)
(Ezen a képen inkább fáradtnak, mint jól kipihentnek néz ki.)
2016. augusztus 26. 14:11
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Számomra ugyanúgy néz ki, mint máskor.
2016. augusztus 26. 14:40
Dreamchibi, nem hiszem hogy ezt látni is fogod, meg veszekedni se szeretnék, de mindenhova utazgatni, szerepelni, fotózásokra menni ha hiszed, ha nem akkoris fárasztó.
2016. augusztus 26. 15:52
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Annyira imádom ezt a magyar mentalitást.
2016. augusztus 26. 17:00
Szerintem még mindig csúnya.
Semmi karakteres nincs benne, és vannak Magyarországon nála százszor szebb lányok. Csak nekik anyuci meg apuci nem rakja a segge alá a modellkedéts. xD
És jómagam is modellkedem - igaz nem olyan szinten mint Barbi - de pózolni, ha már hosszabb ideje vagy a szakmában nem olyan nehéz hogy abba lefáradjon az ember. Barbi kis rajongói - vagy inkább nyálgépei - meg mindig azt hangoztatják hogy neki olyan nagy karrierje van, mert hogy Ő már x éve benne van a szakmában... Akkor már hozzá szokhatott.Nem énekes vagy táncos vagy esetleg színész hogy bármiféle fizikális munkát kelljen végezni. Főként csak eseményekre, bulikra járkál, kifutókon sétálgat meg kamerák előtt pózol.
És jómagam is modellkedem - igaz nem olyan szinten mint Barbi - de pózolni, ha már hosszabb ideje vagy a szakmában nem olyan nehéz hogy abba lefáradjon az ember. Barbi kis rajongói - vagy inkább nyálgépei - meg mindig azt hangoztatják hogy neki olyan nagy karrierje van, mert hogy Ő már x éve benne van a szakmában... Akkor már hozzá szokhatott.Nem énekes vagy táncos vagy esetleg színész hogy bármiféle fizikális munkát kelljen végezni. Főként csak eseményekre, bulikra járkál, kifutókon sétálgat meg kamerák előtt pózol.
2016. augusztus 26. 17:18
ja hát ha ez a babapofi akkor photoshoppal egyszerűen el lehet érni. az arc külső kontúrjainál burn (magas szaturáció - sötétítés).
a belső orcát, homlokot, orrot meg fakítani és voálá... még csak különösebb smink se kell, mert a színösszetételről / világosságról a ps gondoskodik
2-3 perc alatt össze lehet hozni egy ilyen képet bármilyen alapanyagból
ui: a szem alatti táskák mondjuk nem azt sugallják, h. sikerült jól kipihennie magát
a belső orcát, homlokot, orrot meg fakítani és voálá... még csak különösebb smink se kell, mert a színösszetételről / világosságról a ps gondoskodik
2-3 perc alatt össze lehet hozni egy ilyen képet bármilyen alapanyagból
ui: a szem alatti táskák mondjuk nem azt sugallják, h. sikerült jól kipihennie magát
2016. augusztus 27. 11:15
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Eléggé kényesnek gondolom őt, ahogy leírta ezt. Amúgy szerintem nem nagy szám. Szépnek szép ,de inkább tucat a csaj. Az meg, hogy konkrétan magyarul nem ír ki semmit szinte a profiljában az számorma egyértelmű ,hogy nem is büszke az országára. Szégyelli szerintem a magyarságot, mondjuk korábban is feltűnt nekem ez. Ahogy láttam a profilján csak az EB-kor tudott belőle is kijönni a nagy ,,haza szeretet".
Egy korábbi hozzászóló jól megmondta, hogy hosszú Katinka kitudja írni magyarul és angolul is a szöveget, de emlegethetném egyik kedvenc kézilabdázómat Nagy Lászlót, aki nem csak magyarul és angolul, hanem spanyolul is ír a posztja alá, mert sokáig Barcelonába játszott. Szóval erről ennyit. Én úgy vagyok vele, hogy biztos jó kapcsolatai voltak a szüleinek külföldön, máshogy nem tudott volna így kitörni. Hány más magyar modell mondhatja el azt magáról, hogy külföldön is sikeres? Még kulcsár Edina se mondhatja el ezt magáról, pedig ő aztán ott volt az elitek között azon a Mis World című versenyen. Szóval ennyi, Barbikának egyszerűen jó kapcsolatai voltak és így feltudott kapaszkodni.
Egy korábbi hozzászóló jól megmondta, hogy hosszú Katinka kitudja írni magyarul és angolul is a szöveget, de emlegethetném egyik kedvenc kézilabdázómat Nagy Lászlót, aki nem csak magyarul és angolul, hanem spanyolul is ír a posztja alá, mert sokáig Barcelonába játszott. Szóval erről ennyit. Én úgy vagyok vele, hogy biztos jó kapcsolatai voltak a szüleinek külföldön, máshogy nem tudott volna így kitörni. Hány más magyar modell mondhatja el azt magáról, hogy külföldön is sikeres? Még kulcsár Edina se mondhatja el ezt magáról, pedig ő aztán ott volt az elitek között azon a Mis World című versenyen. Szóval ennyi, Barbikának egyszerűen jó kapcsolatai voltak és így feltudott kapaszkodni.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.