A szépséges magyar modell megújult erővel áll ismét munkába. Erről Instagram-profilján számolt be közel 4 millió követőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Palvin Barbi visszanyerte babapofiját
2016. augusztus 25. 19:08
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem csodálom, biztos kimerült lehetett.
2016. augusztus 25. 19:19
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Áhh anyra utálom ezt a nőt..
Tudom szánalmas hogy magyar létemre nem kedvelem de most mit csináljak..Egyszerűen idegesít minden megmozdulása,ezen a képen is olyan öntelt fejet vág.(Árad belőle a negatív energia felém)
Szép meg minden de nagyon elkapta ez az AMERIKAI LUXUS ÉLET.Instagram oldalán is alig ír ki valamit magyarul jó ha egy évben egyszer észreveszi hogy magyar származású.. az egész fiókja angol,és ez engem nagyon elszomorít..
Tudom szánalmas hogy magyar létemre nem kedvelem de most mit csináljak..Egyszerűen idegesít minden megmozdulása,ezen a képen is olyan öntelt fejet vág.(Árad belőle a negatív energia felém)
Szép meg minden de nagyon elkapta ez az AMERIKAI LUXUS ÉLET.Instagram oldalán is alig ír ki valamit magyarul jó ha egy évben egyszer észreveszi hogy magyar származású.. az egész fiókja angol,és ez engem nagyon elszomorít..
2016. augusztus 25. 19:42
Idézet (Coreline @ 2016.08.25. 19:19)
Áhh anyra utálom ezt a nőt..
Egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
Coreline
2016. augusztus 25. 19:45
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Olyan mintha betépett volna. Ez babapofi? Nincs vele bajom mert szerintem alapból ő tényleg szép, csak nem értem miért annyira lenéző. De a lényeg hogy ezen a képen nagyon sz-rul néz ki.
2016. augusztus 25. 19:46
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hasonlóan az előttem szólókhoz én sem kedvelem Barbit,mindig is unszimpatikus volt,de ettől még nem vagyok vak. Nyilván szép lány és nem azért ért el sikereket,mert csúnya. És ezt úgy mondom,hogy tényleg nem bírom a csajt.
2016. augusztus 25. 19:46
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Coreline teljesen igazad van.
Coreline
2016. augusztus 25. 19:49
Nincs különösebben bajom Barbival, de valljuk be, nem ez a legelőnyösebb kép, ami készült róla. Egyébként nem tudom, miért mondják páran, hogy csúnya, alapvetően egy kifejezetten szép lány, csak a kép nem túl jó.
2016. augusztus 25. 20:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na,itt a bizonyíték...
Attól,hogy valaki modell,nem azt jelenti,hogy smink nélkül is szép lenne annak. Az ismerőseim (akik felnőttek) sose sminkelik magukat,mégis százszor szebbek ennél a csajnál,és még csak nem is modellek
Attól,hogy valaki modell,nem azt jelenti,hogy smink nélkül is szép lenne annak. Az ismerőseim (akik felnőttek) sose sminkelik magukat,mégis százszor szebbek ennél a csajnál,és még csak nem is modellek
2016. augusztus 25. 20:06
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Ő csúnya? Ő minden csak NEM csúnya
Sosem értettem hogy miért kell leszólni bármit csinál, ez annyira 'magyaros' hozzáállás.. ha valaki elér valamit akkor már egybol támadni kell, de pontosan még ti sem tudjátok megmondani hogy miért utaljatok.
Inkább büszkének kéne lennetek hogy magyar létére ilyen sok mindent elért, és igenis megdolgozott érte, Az pedig hogy instagramjára angolul ír ki majdnem mindent, az még nem azt jelenti hogy letagadja a magyar származását, de most szerintetek a közel 4 millió követője mind tud magyarul? Jól teszi hogy a nemzetközi nyelvet használja, így mások is érthetik.
Én buszke vagyok rá hogy ennyi mindent elért, és szerintem ti is legyetek azok rá mert ebből a kicsi országból nehez kitörni. De neki sikerült
Inkább büszkének kéne lennetek hogy magyar létére ilyen sok mindent elért, és igenis megdolgozott érte, Az pedig hogy instagramjára angolul ír ki majdnem mindent, az még nem azt jelenti hogy letagadja a magyar származását, de most szerintetek a közel 4 millió követője mind tud magyarul? Jól teszi hogy a nemzetközi nyelvet használja, így mások is érthetik.
Én buszke vagyok rá hogy ennyi mindent elért, és szerintem ti is legyetek azok rá mert ebből a kicsi országból nehez kitörni. De neki sikerült
Rap4ever8
2016. augusztus 25. 20:07
Megmondom őszintén, a saját nem kicsit pöttyös arcomat elnézve, én a "nem babapofiját" is szó nélkül elfogadnám.
2016. augusztus 25. 20:12
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
+Coreline Mindent elmondtál amit akartam
Coreline
2016. augusztus 25. 20:28
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Coreline: neked mindig igazad van!!!
XDD
Coreline
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.