Hihetetlenül csodálom és tisztelem ezt a lányt. Tényleg nem semmi amit elért. Hihetetlenül fiatal de már most baromi sikeres. Nem tudom ,hogy lehet-e még ennél tovább fejlődni de biztos vagyok benne ,hogy Kendall hatalmas alázattal és tisztelettel viseltetik a munkája iránt és ez szerintem példa értékű! Imádom ,hogy ennyire szerény és szorgalmas. Tényleg nem olyan mint a testvérei ahogy azt elmondta az interjúban is. Sokkal példamutatóbb a magatartása és az amit képvisel.
Hajrá Kendall csak így tovább!
Karrierje csúcsán jár Kendall Jenner: ő az ősz divatmogulja
2016. augusztus 25. 14:47
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
2016. augusztus 25. 15:15
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hát ha tényleg ritkán posztol a közösségi oldalaira, védi a magánéletét és a többi amit itt leírtak igaz, akkor valószínűleg ő a legértelmesebb a Kardashian/Jenner családból...
2016. augusztus 25. 15:39
liliom555 teljesen igazad van. Kendall és Kylie csinálnak is valamit. Szerintem ha nem lenne a családjuk ilyen botrányos, akkor is híresek lehetnének a modellkedésnek és a cégüknek köszönhetően. Ellenben Kimmel, Kloéval és Kourtneyval, akik csak a mindenféle botrányokkal szereztek figyelmet
2016. augusztus 25. 15:54
Idézet (Pityang @ 2016.08.25. 13:50)
Na, hát az azért érdekelne hogy hol lenne most a csaj, ha a családja nem lett volna mindig ott hogy benyomják őt mindenhová. Hogy mi lenne vele ha a neve nem Jenner lenne, mert őszintén, szerény véleményem szerint ebben a csajban aztán semmi plusz nincs, ami miatt fel kellene kerülnie a Vogue címlapjára! Nem igazán tudom eldönteni, hogy miután már nem is egyszer kapott még a divatszakmában dolgozóktól is negatív kommenteket, tényleg azért dolgoznak-e vele az emberek, mert valamiféleképpen tehetséget látnak benne, vagy azért, mert éppen ő az az arc, akivel mindent el lehet adni, mert éppen őt ugrálja körül a fél világ és követik be minden létező közösségi oldalon... 
Tudtam, hogy benned nem csalódok! Teljes mértékben igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. augusztus 25. 15:58
utálom ezt a tulajdonságomat de őt is úgy utáltam, pedig semmit nem tudtam róla, csak hogy Kardashian-Jenner klánból való. nagyon megbántam, mert mostanra szimpatikus lány lett és büszke vagyok rá.
2016. augusztus 25. 16:05
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Nem vagyok nagy Kardashian fan ,de Kendall-t szeretem o annyira gyonyoru.
és ,hogy nincs megplasztikázva.
2016. augusztus 25. 16:26
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Őszintén nem tudom, mit gondoljak. Gondolom náluk ez nagy durranás, hogy egy ilyen magazin címlapjára került ennyi erőlködés után, de én ebben semmi különöset nem látok. Valószínű amiért nem vagyok ebben a témában jártas (vagy esetleg tényleg nem egy olyan nagy durranás).
2016. augusztus 25. 18:40
Teljesen igaz, hogy a családja nélkül fele ennyire sem lenne, de mire jó ezt újra és újra elmondani? Mármint, egykor a nővérei meg az anyja megcsinálták a maguk szerencséjét de erről mit tehet ő? Ha bárkinek lett volna lehetősége arra, amire neki volt, valószínűleg senki sem mondott volna nemet.
2016. augusztus 25. 20:46
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
szép képek, szép lány
2016. augusztus 25. 22:39
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nem értem mit esznek rajta...egyszerűen egy kérdőjel számomra ez a lány, hogy a fenébe van ennyi rajongója?!?! Még a nővére és a húga, csak-csak, a huga, ugye, ő egy komplett női Michael Jackson, úgy átműtötte magát, hogy nem ismerni fel, csak az ő műtétjei Michael-éval ellentétben jól sikerültek. A nővére meg szexximbólum. Ne értsen félre senki, nem gondolom, hogy az előbbi kettőnek is milliós rajongótábor járna ezért, de ez a csak egy semmi...Mindig elcsodálkozok...Még ellenszenves is a kis beképzelt majom feje..pfej!!
Pityang
2016. augusztus 25. 23:17
Idézet (nemérdekel @ 2016.08.25. 14:47)
Hihetetlenül csodálom és tisztelem ezt a lányt. Tényleg nem semmi amit elért. Hihetetlenül fiatal de már most baromi sikeres. Nem tudom ,hogy lehet-e még ennél tovább fejlődni de biztos vagyok benne ,hogy Kendall hatalmas alázattal és tisztelettel viseltetik a munkája iránt és ez szerintem példa értékű! Imádom ,hogy ennyire szerény és szorgalmas. Tényleg nem olyan mint a testvérei ahogy azt elmondta az interjúban is. Sokkal példamutatóbb a magatartása és az amit képvisel.
Mélységesen egyetértek!
2016. augusztus 26. 09:57
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Én vagyok az egyetlen, aki szerint nem lettek jók a képek? :/
De azért gratulálok neki
De azért gratulálok neki
2016. augusztus 26. 16:09
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Mindig is nagyon különböztem nővéreimtől, főleg a Kardashian nővérektől.
Hát ez nagyon vicces tekintve, hogy ő is vetkőzik, mint a rokonai a csicsás gönceiből (amit meg is említett). Nem szeretnék senkit sem megbántani, de Kendall egyáltalán nem fiús, lehet nem annyi vakolatot használ, mint a nővérei, de attól még nem lesz "fiús" és ezt nemcsak a sminkre, hanem mindenre értem és ebbe beleszámít a viselkedése is. Persze örülök neki, hogy "MEGCSINÁLTA" és sikerült egy darab fecnin szerepelnie, amivel mások majd a kandallójukat fűtik be, de ugyanakkor az tiszteletreméltó [ha ez a megfelelő szó rá ?!], hogy elérte a célját, amit kitűzött maga elé, még ha többnyire nem is a saját erejéből...
-->Személyes vélemény<--
Hát ez nagyon vicces tekintve, hogy ő is vetkőzik, mint a rokonai a csicsás gönceiből (amit meg is említett). Nem szeretnék senkit sem megbántani, de Kendall egyáltalán nem fiús, lehet nem annyi vakolatot használ, mint a nővérei, de attól még nem lesz "fiús" és ezt nemcsak a sminkre, hanem mindenre értem és ebbe beleszámít a viselkedése is. Persze örülök neki, hogy "MEGCSINÁLTA" és sikerült egy darab fecnin szerepelnie, amivel mások majd a kandallójukat fűtik be, de ugyanakkor az tiszteletreméltó [ha ez a megfelelő szó rá ?!], hogy elérte a célját, amit kitűzött maga elé, még ha többnyire nem is a saját erejéből...
-->Személyes vélemény<--
2016. augusztus 26. 20:59
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
"Meglátása szerint már nagyon jó úton halad, hogy olyan legyen mint Cindy Crawford"
Rossz meglátas. Miért nem mindjárt Naomi Campbell?
Rossz meglátas. Miért nem mindjárt Naomi Campbell?
Pityang
2016. augusztus 31. 08:50
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szörnyűek a képek...ijesztően sovány a kiscsaj:O
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.