Amióta csak befutott, Kendall Jenner modell karrierje szárnyal. Álmai netovábbja vált valóra, mikor sikerült neki a modell világ Szent Gráljának becézett feladat: a Vogue magazin címlapsztárja lesz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Karrierje csúcsán jár Kendall Jenner: ő az ősz divatmogulja
2016. augusztus 25. 12:25
|
|
orangeccatladyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259229 offline
|
2016. augusztus 25. 12:32
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Az egész Kardashian családban Kendall a legszebb!
Egyébként jó képek lettek!
Egyébként jó képek lettek!
2016. augusztus 25. 12:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kérdem én: ha nem Jenner lenne a vezetékneve, és köze se lenne a Kardashianekhez, ott lenne, ahol most van? Ne magasztaljuk már az égig, mert ha egy mezei lány lenne a szomszédból, senkit nem érdekelne, mivel hogy semmi különleges nincsen benne! Pláne, ha azt nézzük, hogy a beavatkozások előtt hogy nézett ki!
2016. augusztus 25. 13:13
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Gratulálok neki!! Jó képek lettek!
2016. augusztus 25. 13:17
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
inkább nem írok semmit....
2016. augusztus 25. 13:24
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Amugy csak szerintem van az hogy a Jenner lányok tesznek is valamit hogy híresek legyenek?Kendall modellkedik, Kylie is modellkedik de neki már saját cége is van.Míg Kardashianék...Róluk ne is beszéljünk.Amugy nekem nagyon tetszenek a képek
2016. augusztus 25. 13:37
Szép lány, a képek meg nagyon jók, tehetséges modell.
2016. augusztus 25. 13:50
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Na, hát az azért érdekelne hogy hol lenne most a csaj, ha a családja nem lett volna mindig ott hogy benyomják őt mindenhová. Hogy mi lenne vele ha a neve nem Jenner lenne, mert őszintén, szerény véleményem szerint ebben a csajban aztán semmi plusz nincs, ami miatt fel kellene kerülnie a Vogue címlapjára! Nem igazán tudom eldönteni, hogy miután már nem is egyszer kapott még a divatszakmában dolgozóktól is negatív kommenteket, tényleg azért dolgoznak-e vele az emberek, mert valamiféleképpen tehetséget látnak benne, vagy azért, mert éppen ő az az arc, akivel mindent el lehet adni, mert éppen őt ugrálja körül a fél világ és követik be minden létező közösségi oldalon...
2016. augusztus 25. 14:22
Idézet
Karrierje csúcsán jár Kendall Jenner
Ezt is csak a botrányt botrányra halmozó családjának köszönheti. Ha nem lenne Kardashian/Jenner, akkor nem itt tartana.
2016. augusztus 25. 14:33
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem tudom,szerintem egyáltalán nem szép( saját vélemény).. Úgy értem, persze jó alakja van, de egy modellnek kell egy olyan meghatározott vonás, egy olyan bájos vagy karakteres arc, ami megnyeri az embereket és amivel kitűnnek a tömegből. pl. Palvin Barbi, cara Delavigne vagy Gigi...de Kendall számomra egyértelműen kilóg a sorból...
2016. augusztus 25. 14:44
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Büszke vagyok rá❤❤
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: