Megjelent Kylie Jenner saját szemceruzája is
2016. augusztus 25. 09:36
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
AnitaRisz- egy olcsóbb lehet nem tartós annyira mint ezek a smink termékek, de igazából szerintem olyan mint a Mac már mint ugyanolyan jók. És ha úgy vesszük ahhoz képest nagyon olcsók ezek is, mert megnézed a channel, Mac is kb ilyen árakban mozognak, szóval ahhoz képest hogy a nevét adta hozzá olcsó.
2016. augusztus 25. 10:15
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Bárki mondhatja hogy ugyanolyan mint egy olcsó tus, de valószínűleg nem. Profi sminkesek is használják a termékeit, szóval valószínűleg nem szar. A névért fizetnek? Igen főként, de miben nem? Ugyan így van egy designer cipőnél/táskánál vagy bármelyik drága sminkmárkánál. Ez van, ha ez zavar nem kötelező megvenni, de mások megvehetik és élvezhetik attólmég.
2016. augusztus 25. 10:18
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Paska: ??? Te ezt hogy állítod ilyen magabiztosan? :'DD Mintha bármelyikünk tudhatná te meg itt kijelented hogy nem márpedig az nem úgy van. Minden bizonnyal Kylie sokat foglalkozik a smink márkájával és nagyon jól is csinálja hiszen trendeket teremtett. Lehet hogy úgy van ahogy mondod, de minden jel az ellenkezőjére utal, szoval nemértem a logikádat.
2016. augusztus 25. 10:22
Biztos nagyon jó. Nem hiszem hogy a név/márka miatt kerül ennyibe... ahogy előttem is írták, profi sminkesek is használják úgyhogy biztos jó. Amúgy nekem tetszik a név Kyliner
ötletes és tök jól hangzik
2016. augusztus 25. 10:27
Hasonló, jó minőségű szemceruzákat lehet kapni a Rossmannban, annyi különbséggel, hogy 1000-2000 forint körül vannak lol
2016. augusztus 25. 10:31
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát elég drága...
2016. augusztus 25. 10:46
Idézet
ami a Kyliner névre hallgat (Kylie + eyeliner)
truth bomb.
És persze egy csomóan meg fogják venni, mert Kylie terméke. Egyértelmű
2016. augusztus 25. 11:03
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Bbb8 - Paska: ??? Te ezt hogy állítod ilyen magabiztosan? :'DD Mintha bármelyikünk tudhatná te meg itt kijelented hogy nem márpedig az nem úgy van. Minden bizonnyal Kylie sokat foglalkozik a smink márkájával és nagyon jól is csinálja hiszen trendeket teremtett. Lehet hogy úgy van ahogy mondod, de minden jel az ellenkezőjére utal, szoval nemértem a logikádat.
Én direkt rá hagytam a butaságát
Hadd érezze hogy okosat mondott. Az a gond hogy utálja Kylie-t és ezért mindent ami vele kapcsolatos leszól, mert nem tudja szétválasztani a dolgokat pl ezt ez egy smink termék tőle ami valószínűleg jó mert YouTube-on is rengetegen mutatják meg használat közben és a véleményük az hogy kiváló. Az meg más kérdés tényleg hogy Paska nem tudja szétválasztani a két dolgot.
Én direkt rá hagytam a butaságát
2016. augusztus 25. 11:23
Nagyon szèp színe van. Biztos kifogom próbálni úgy mint kylie cosmetics-ot is
2016. augusztus 25. 11:40
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Szerintem szép színe van és YouTube-on láttam már videókat arrról ahogy Kyle termékeit próbálgatják, és ők azt mondát hogy jó, meg látni is látszatott hogy tényleg j minőségű a termék. Ugye mivel Kylie manapság a legnagyobb divatikon így nem hidném kedves Paska hogy amatőr mócsing festéket adna ki, Mint mondtam YouTube-on van fönn ilyen Kylie termék tesztelős videó, nézd meg, tökéletesnek mondják miközben, és én el is hiszem mert látszik ahogy felviszik a terméket hogy minőségi. De ha te utálod Kylie-t és emiatt a termékeit akkor tőlem. De egy kérdés... próbáltad már, vagy mi? Mert ezeket úgy álllítod mintha Kylie termékeivel zuhanyoznál
Írásodból látszik a maró gyűlölet Kylie iránt szóval már azért sem hiszek neked
2016. augusztus 25. 12:01
Igazából az ára se olyan kirívó, márha azt veszük alapul, hogy minőségi termék. Nem vagyok nagy Kylie fan, de ezt még én is kipróbálnám...
2016. augusztus 25. 12:29
Nagyon jó véleménnyel vannak a termékeiről,szóval biztosan megér 36 dolcsit -főleg hogy még ecsetet+gél állagú szemhéjtust is tartalmaz.
Sok sikert neki a továbbiakban is!
Sok sikert neki a továbbiakban is!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: