Naya Riverának abortusza volt a Glee forgatása alatt
2016. augusztus 25. 14:50
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem vagyok abortusz párti de ellene sem vagyok amikor olyan esetről van szó ha súlyos fogyatékkal születne a gyerek vagy nem kivánt babáról van szó. Mennyivel lett volna jobb ha megszüli egyedülálló anyaként neveli fel és törheti magát hogy eltartsa oké biztos segített volna Ryan is de nem ugyan az amikor egy boldog párkapcsolatba születik a várt gyermek mint egy véletlen óvszer meghibásodás következményeként. Mennyivel szebb a történet ha a gyerek megkérdi hogy születtem és nem azt kell válaszolni apád még ahhoz is hülye volt hogy rendes óvszert vegyen. Inkább abortusz mint kirakni az utcán vagy megölni mint a szomszédomban
2016. augusztus 25. 14:50
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Lolla99 - Ma, 14:38
Hoxa18 az valoban igaz, hogy szamtalan vedekezesi megoldas van, DE egyik sem nyujt 100%-os biztonsagot!
En egyebkent nem itelem el, mert bar egyaltalan nem vagyok abortusz-parti, de bizonyos esetekben meg lehet erteni.
Részben igaz.... Fejlődési rendellenesség, szexuális erőszak esetén aláírom, hogy hasznos. De azért, mert nem készült fel rá az ember, vagy mert olyan szakaszában van az élete...na azt nem!!! Általában az óvszer és a fogamzásgátló mellett is azért történnek "balesetek", mert nem megfelelően használják őket. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Mindig kiderült, hogy egy nap gyógyszer kimaradt, vagy elszakadt a gumi és nem foglalkoztak vele. De mindegy is, ez megint egy olyan téma, amiről a végtelenségig lehetne értekezni.
Hoxa18 az valoban igaz, hogy szamtalan vedekezesi megoldas van, DE egyik sem nyujt 100%-os biztonsagot!
En egyebkent nem itelem el, mert bar egyaltalan nem vagyok abortusz-parti, de bizonyos esetekben meg lehet erteni.
Részben igaz.... Fejlődési rendellenesség, szexuális erőszak esetén aláírom, hogy hasznos. De azért, mert nem készült fel rá az ember, vagy mert olyan szakaszában van az élete...na azt nem!!! Általában az óvszer és a fogamzásgátló mellett is azért történnek "balesetek", mert nem megfelelően használják őket. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Mindig kiderült, hogy egy nap gyógyszer kimaradt, vagy elszakadt a gumi és nem foglalkoztak vele. De mindegy is, ez megint egy olyan téma, amiről a végtelenségig lehetne értekezni.
2016. augusztus 25. 20:49
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
kell a könyve!! csodálatos nő, és igen, a glee-ben is látszott hogy pl. a lábai milyen vékonyak..
2016. augusztus 25. 22:28
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Lia7: attól még ez nem mentség. Nos, ha én az ő helyében lennék, mélységesen szégyellném magam, ez a minimum. Némelyik komment itt...nos, igen, lényegében ez az a téma, aminek a támogatói BÁRMIKOR, BÁRHOL képesek a vérnyomásomat a maximumra emelni!
Komolyan...védekezésről nem hallott??? A lehető leggusztustalanabb dolog, ha már így döntött ez a szerencsétlen, hogy elveteti a saját gyermekét, legalább kussolna, de nem, ő még saját magát népszerűsíti vele! Hánynom kell...ostoba, értéktelen celeb. Ez most a legenyhébb jelző amit le tudok írni. És még el is várja, h az emberek értsék meg...és sajnos sok hülye azt hiszi, hogy ez a követendő. Tragédia. Sokaknak meg meghal a gyerekük szülés után, pedig mindennél jobban vágytak egy gyermekre..és nem adatik meg nekik..vajon ők ilyen cikkeket olvasva mit érezhetnek?! Senkinek nem kívánom, hogy ezt megtudja...
2016. augusztus 26. 11:08
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
dori08: Két mondatot írtam, ami semmi mást nem tartalmazott, pusztán a tényeket, amit csak azért tettem, mert itt sokakra ráférne egy kis szövegértés gyakorlás - minden tisztelettel.
Ami pedig a Nayat illeti, a cikkben egy szóval nem hangzik el, hogy ő büszke lenne erre. Hozott egy döntést, amit majd' 10 évvel később a saját könyvében leírt. Nem azért, mert azt gondolja, hogy ez lenne a követendő, csak azért, hogy felhívja a témára a figyelmet. Tudatni akarja azokkal a nőkkel, akik szintén átestek már ezen, hogy nincsenek egyedül. (Az eset 2010-ben történt, néhány héttel azután tudta meg, hogy teherbe esett, miután szakítottak Ryan Dorsey-val.)
Ami pedig a Nayat illeti, a cikkben egy szóval nem hangzik el, hogy ő büszke lenne erre. Hozott egy döntést, amit majd' 10 évvel később a saját könyvében leírt. Nem azért, mert azt gondolja, hogy ez lenne a követendő, csak azért, hogy felhívja a témára a figyelmet. Tudatni akarja azokkal a nőkkel, akik szintén átestek már ezen, hogy nincsenek egyedül. (Az eset 2010-ben történt, néhány héttel azután tudta meg, hogy teherbe esett, miután szakítottak Ryan Dorsey-val.)
2016. augusztus 26. 19:43
Nem jutott eszébe a védekezés? 99%-os védelmet nyújt. Ha mindent jól csinálsz, akkor nem leszel terhes. Úgy látszik szexelni volt esze, de védekezni már nem. Simán megtudta volna szülni és utánna örökbe adni a babát. Bár, fel is nevelhette volna, mivel nem voltak anyagi gondjai. De a karriere fontosabb volt, mint egy kisbaba élete. Ássa el magát ez a szuka.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: