Starity

Naya Riverának abortusza volt a Glee forgatása alatt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 25. 14:50 #21
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Nem vagyok abortusz párti de ellene sem vagyok amikor olyan esetről van szó ha súlyos fogyatékkal születne a gyerek vagy nem kivánt babáról van szó. Mennyivel lett volna jobb ha megszüli egyedülálló anyaként neveli fel és törheti magát hogy eltartsa oké biztos segített volna Ryan is de nem ugyan az amikor egy boldog párkapcsolatba születik a várt gyermek mint egy véletlen óvszer meghibásodás következményeként. Mennyivel szebb a történet ha a gyerek megkérdi hogy születtem és nem azt kell válaszolni apád még ahhoz is hülye volt hogy rendes óvszert vegyen. Inkább abortusz mint kirakni az utcán vagy megölni mint a szomszédomban
2016. augusztus 25. 14:50 #22
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Lolla99 - Ma, 14:38
Hoxa18 az valoban igaz, hogy szamtalan vedekezesi megoldas van, DE egyik sem nyujt 100%-os biztonsagot!
En egyebkent nem itelem el, mert bar egyaltalan nem vagyok abortusz-parti, de bizonyos esetekben meg lehet erteni.

Részben igaz.... Fejlődési rendellenesség, szexuális erőszak esetén aláírom, hogy hasznos. De azért, mert nem készült fel rá az ember, vagy mert olyan szakaszában van az élete...na azt nem!!! Általában az óvszer és a fogamzásgátló mellett is azért történnek "balesetek", mert nem megfelelően használják őket. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Mindig kiderült, hogy egy nap gyógyszer kimaradt, vagy elszakadt a gumi és nem foglalkoztak vele. De mindegy is, ez megint egy olyan téma, amiről a végtelenségig lehetne értekezni.
2016. augusztus 25. 15:13 #23
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
kíváncsi vagyok a könyvre.. gondoltam, h étkezési zavarai vannak mert természetellenesen vékony volt a gleeben a többi lányhoz képest
2016. augusztus 25. 15:31 #24
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

StátuszSok a levél, de egy a fa. -A zöld urai-
Hozzászólás: 477
Csatolások: 32
Azonosító: 167208
A szülei nem tudtak volna segíteni a gyereknevelésben? Felháborító, hogy milyen hülyék az emberek. cool.gif
2016. augusztus 25. 20:49 #25
couch.potato
couch.potato

Státuszegyre több a krumpli...-.-"
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 182055
kell a könyve!! csodálatos nő, és igen, a glee-ben is látszott hogy pl. a lábai milyen vékonyak..
2016. augusztus 25. 21:47 #26
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
én teljesen egyetértek vele, szép karrier, szép család, és a nehézségek után bejött neki az élet smileeee.gif
2016. augusztus 25. 22:28 #27
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Lia7: attól még ez nem mentség. Nos, ha én az ő helyében lennék, mélységesen szégyellném magam, ez a minimum. Némelyik komment itt...nos, igen, lényegében ez az a téma, aminek a támogatói BÁRMIKOR, BÁRHOL képesek a vérnyomásomat a maximumra emelni!smileeee.gif Komolyan...védekezésről nem hallott??? A lehető leggusztustalanabb dolog, ha már így döntött ez a szerencsétlen, hogy elveteti a saját gyermekét, legalább kussolna, de nem, ő még saját magát népszerűsíti vele! Hánynom kell...ostoba, értéktelen celeb. Ez most a legenyhébb jelző amit le tudok írni. És még el is várja, h az emberek értsék meg...és sajnos sok hülye azt hiszi, hogy ez a követendő. Tragédia. Sokaknak meg meghal a gyerekük szülés után, pedig mindennél jobban vágytak egy gyermekre..és nem adatik meg nekik..vajon ők ilyen cikkeket olvasva mit érezhetnek?! Senkinek nem kívánom, hogy ezt megtudja...
2016. augusztus 25. 22:29 #28
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Meki után irány az abortusz, mert ez ilyen egyszerű....ritka undorító egy világ..
2016. augusztus 26. 10:31 #29
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Az ő döntése. :/
2016. augusztus 26. 11:08 #30
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
dori08: Két mondatot írtam, ami semmi mást nem tartalmazott, pusztán a tényeket, amit csak azért tettem, mert itt sokakra ráférne egy kis szövegértés gyakorlás - minden tisztelettel.
Ami pedig a Nayat illeti, a cikkben egy szóval nem hangzik el, hogy ő büszke lenne erre. Hozott egy döntést, amit majd' 10 évvel később a saját könyvében leírt. Nem azért, mert azt gondolja, hogy ez lenne a követendő, csak azért, hogy felhívja a témára a figyelmet. Tudatni akarja azokkal a nőkkel, akik szintén átestek már ezen, hogy nincsenek egyedül. (Az eset 2010-ben történt, néhány héttel azután tudta meg, hogy teherbe esett, miután szakítottak Ryan Dorsey-val.)
2016. augusztus 26. 19:43 #31
- törölt felhasználó -    
Nem jutott eszébe a védekezés? 99%-os védelmet nyújt. Ha mindent jól csinálsz, akkor nem leszel terhes. Úgy látszik szexelni volt esze, de védekezni már nem. Simán megtudta volna szülni és utánna örökbe adni a babát. Bár, fel is nevelhette volna, mivel nem voltak anyagi gondjai. De a karriere fontosabb volt, mint egy kisbaba élete. Ássa el magát ez a szuka.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok