Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata
2016. augusztus 25. 20:06
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én most nagyon röhögök
2016. augusztus 25. 20:13
Ez komoly? Kikövette (létezik egyáltalán ilyen szó?) Instán és ebből rögtön azt lehet kikövetkeztetni, hogy szakítottak?
Nem akarom védeni a csajt, mert tényleg szánalmas, amit csinál egy-két slágerért (ha nem játszaná minden szakítása után a szent Szűz Máriát, nem is lenne gond a pasidolgaival, egyébként), de ez egy vicc.
Nem akarom védeni a csajt, mert tényleg szánalmas, amit csinál egy-két slágerért (ha nem játszaná minden szakítása után a szent Szűz Máriát, nem is lenne gond a pasidolgaival, egyébként), de ez egy vicc.
1 felhasználónak tetszik:
ArianaGrandeforever
2016. augusztus 25. 20:17
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Esküszöm már unalmas hogy csak a kapcsolatairól tud dalt írni...
2016. augusztus 25. 20:54
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
nem unják már?
2016. augusztus 25. 21:02
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
(#jajdenagyongonoszvagyok) Azt hiszem finoman fogalmazok, ha azt mondom, leborultam a székemből és visítottam, miközben a levegőbe bokszoltam többször is.
Lehet, hogy kamu a cikk, lehet, hogy nincs baj, de az is lehet, hogy van. Lehet, hogy holnap már azzal lesz tele minden, hogy nincs semmi baj és dúl a love. Ez mind csak lehet, de az viszont biztos, hogy ez a cikk volt a napom fénypontja.
Peace love.
Lehet, hogy kamu a cikk, lehet, hogy nincs baj, de az is lehet, hogy van. Lehet, hogy holnap már azzal lesz tele minden, hogy nincs semmi baj és dúl a love. Ez mind csak lehet, de az viszont biztos, hogy ez a cikk volt a napom fénypontja.
Peace love.
2016. augusztus 25. 23:43
|
|
Asuuki-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 259025 offline
|
Annyira bírom hogy itt mindenki olyan csodálatos és tökéletes, hogy elítélhet bárkit és bármit.
Mintha annyi közötök lenne bármelyik híres ember magánéletéhez, hogy kiröhöghetitek mindegyiket és leszólhattok bárkit.
"Az dobja rám az első követ aki még sosem vétkezett"
Mintha annyi közötök lenne bármelyik híres ember magánéletéhez, hogy kiröhöghetitek mindegyiket és leszólhattok bárkit.
1 felhasználónak tetszik:
ArianaGrandeforever
2016. augusztus 26. 10:18
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Szntem Taylor nagyon szerencsétlen lehet ha mindenki otthagyja már bocsánat annak aki szereti.
2016. augusztus 26. 12:33
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Asuuki-chan @ 2016.08.25. 23:43)
Annyira bírom hogy itt mindenki olyan csodálatos és tökéletes, hogy elítélhet bárkit és bármit.
(nem vagyok elfogult rajongó)
2016. augusztus 26. 13:57
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Te uristen..hat en mar nem tudom kit sajnaljak
Taylor mar ott tart, hogy senki se fog merni jarni vele :'D
Nem tudom soha ebbol mi igaz...de hat ez mar durva.
Taylor mar ott tart, hogy senki se fog merni jarni vele :'D
Nem tudom soha ebbol mi igaz...de hat ez mar durva.
2016. augusztus 26. 15:14
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Asuuki-chan
Senki nem mondta, hogy mi tökéletesek és csodálatosak vagyunk, de ennyi erőből lobbiz amellett, hogy tiltsák be a komment szekciókat. Sőt, zárják is be egyből a hírportálokat, amik hírességekről szólnak.
Éljen a cenzúra!
"Mintha annyi közötök lenne bármelyik híres ember magánéletéhez, hogy kiröhöghetitek mindegyiket és leszólhattok bárkit."
Nos, maradjuk annyiban, hogy szólásszabadság van. Tudtommal egyikőnk se szidta az anyjukat, amit én is csúnya dolognak tartok. Ugyanakkor én is leírhatom a véleményemet a sztárokról és viselt dolgaikról, míg te meg leírhatod rólunk a véleményed. Így kerek a világ.
Senki nem mondta, hogy mi tökéletesek és csodálatosak vagyunk, de ennyi erőből lobbiz amellett, hogy tiltsák be a komment szekciókat. Sőt, zárják is be egyből a hírportálokat, amik hírességekről szólnak.
Éljen a cenzúra!
"Mintha annyi közötök lenne bármelyik híres ember magánéletéhez, hogy kiröhöghetitek mindegyiket és leszólhattok bárkit."
Nos, maradjuk annyiban, hogy szólásszabadság van. Tudtommal egyikőnk se szidta az anyjukat, amit én is csúnya dolognak tartok. Ugyanakkor én is leírhatom a véleményemet a sztárokról és viselt dolgaikról, míg te meg leírhatod rólunk a véleményed. Így kerek a világ.
2016. augusztus 26. 15:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Hát, ez nem tartott sokáig, bár én drukkoltam nekik, de őt is faképnél kellett hagynia. Ebből az egészből a legrosszabbul Tom jött ki, hisz nem lehet már Bond sem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.