Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata
2016. augusztus 25. 11:31
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Ennek a csajnak szerintem van egy listája otthon tele sztár-pasi nevekkel, és pipálja ki azokat, akik már megvoltak xd
2016. augusztus 25. 12:37
|
|
N.Tailorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 230772 offline
|
Nem ertem, hogy miert veri nagy dobra a kapcsolatait kb 3 hettel azutan, hogy osszejott valakivel. Lehetne kicsit diszkretebben is kezelni ezt, es igen, ez egy aldozat amit azert kene meghoznia, mert hires, hogy pl nyilvanosan nem mutatkoznak egyutt, de azert cserebe eleg sok jo dologban reszesul, amiben az atlagos emberek nem.
2016. augusztus 25. 13:04
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Idézet (Inori @ 2016.08.25. 12:43)
Ez már durvább, mint nagymamám szappanoperái xd
És tényleg
2016. augusztus 25. 13:10
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Szeretem Taylor munkásságát és magát Taylort is, de ez már kezd unalmassá válni.Kezdem úgy érezni, hogy csak felhajtást akar maga körül. Kíváncsi vagyok ki lesz a következő áldozat.
2016. augusztus 25. 13:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Közölném, hogy ne a cikkírót tessék szidni, vagy az oldalt. Hanem azokat a külföldi forrásokat, ahol erről olvasni lehetett. És egy-kettő a cikkben is feltüntetésre került. A cikk írója csak azt írta le, amit máshol olvasott. Az nem hibázik, aki nem csinál semmit.
Néha előfordul, hogy az ember bedől a külföldi oldalaknak, megírja a cikket és később kiderül, hogy kamu volt az egész. Majd gondolom korrigálva lesz, ha valóban hiba történt. Mások munkáját kéretik nem ocsmány módon kritizálni, írjatok jobbat.
2016. augusztus 25. 14:08
|
|
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline
|
Ez egyre bonyolultabb, kíváncsi vagyok mi lesz ennek az egésznek a vége de az biztos hogy Taylor nem marad szingli, vagy visszamegy Calvinhez vagy Tommal békülnek ki, (lehet össze se vesztek csak a pénzért megy ez a fesztivál) szóval valami biztos lesz netán egy harmadik embert hoznak majd képbe...
2016. augusztus 25. 14:19
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Lánykérés meg mit tudom én még mi...na persze, de ki tudja.
Én rohadtul örülnék ha szakítanának.xD Imádom Tomot, de hogy hogyan tudott össze jönni Taylorral, a mai napig nem értem. Eléggé szégyen amit Taylor művel...
2016. augusztus 25. 14:22
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Amikor elolvastam a címet, elröhögtem magam.
Gondoltam, akkor ez volt az a nagy kapcsolat. De most csak annyi az egész, hogy Instagramon kikövette Taylor Tomot? Lehet csak volt egy veszekedés, vagy ilyesmi. Én úgy vagyok vele, amíg nem jelentik be a szakítást, addig nem biztos, hogy véget ért a kapcsolatuk.
Gondoltam, akkor ez volt az a nagy kapcsolat. De most csak annyi az egész, hogy Instagramon kikövette Taylor Tomot? Lehet csak volt egy veszekedés, vagy ilyesmi. Én úgy vagyok vele, amíg nem jelentik be a szakítást, addig nem biztos, hogy véget ért a kapcsolatuk.
2016. augusztus 25. 15:47
Hát ez nagyon nagy
Kérdem én; meglep ez valakit?
Taylor kezd egyre szánalmasabb lenni...
Kérdem én; meglep ez valakit?
Taylor kezd egyre szánalmasabb lenni...
2016. augusztus 25. 18:12
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
ez jó, pont tegnap olvastam, hogy összeköltöztek és az esküvőt tervezgetik xD
2016. augusztus 25. 18:46
Úristen!! Ez most annyira meglepett!!! Ki gondolta volna hogy valaha is szakítanak?
téjlorka egyre szánalmasabb. És tênyleg, holnap kivel lesz együtt?
2016. augusztus 25. 19:00
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Taylor pls egy szikla szélére állj ki és ugorj egyet.......jézusom, mennyire szánalmas nő...kíváncsi vagyok (ahogy Vilufanforever is mondta), hogy holnap kivel éesz együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: