Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata
2016. augusztus 25. 09:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2016.08.25. 08:36)
Soha nem követte ki csak Tom új a közösségi médián és még nem tudta jól beállítani ezért nem az az első ha valaki az ő oldalára téved hogy Taylor Swift követi de persze Pereznek is könnyebb hazugságokat megírni mint tényleg utána járni
Én se látok a külföldi médiában hasonló cikket, szóval ennek az írásnak a címébe kéne egy kérdőjel... A 'major' first/argument nem egyenlő a breakuppal.
2016. augusztus 25. 09:42
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Köszönöm a kora reggeli röhögőgörcsöt Swiftnek és Tomnak
2016. augusztus 25. 10:04
ahh, mondtam hogy max. egy hónapig fog tartani, és még házasodni/eljegyezni akartak? Hát ez meg hozta nekem a hangulatot!! :DDDDDDDD
2016. augusztus 25. 10:09
Ez hihetetlen!
Taylor Swift nem képes egy tartós kapcsolatra se... Akkor benne is van hiba! Azért nem akarom leszólni, de múltkor már esküvőt tervezgettek Tommal...
2016. augusztus 25. 10:24
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Ez a cikk hatalmas kamu! Annyira elegem van már belőle ,hogy a starityn vagy Kyliet vagy Taylort szapulják. Komolyan csak erről a két nőről vannak mostanában cikkek és ez már kezdi verni szerintem a felháborító kategóriát. Undorító és aljas húzás egy meg nem történt dolog miatt szapulni valakit akit nem is ismersz.
A cikk címe pedig megtévesztő "Véget ért Tom Hiddleston és Taylor Swift kapcsolata!" Úristen kattintson mindenki a cikkre ,hogy legyen nézettsége az oldalnak és aztán mindenki jöjjön rá maga ,hogy ez egy marha nagy kamu!
Javaslom a cikk törlését.
A cikk címe pedig megtévesztő "Véget ért Tom Hiddleston és Taylor Swift kapcsolata!" Úristen kattintson mindenki a cikkre ,hogy legyen nézettsége az oldalnak és aztán mindenki jöjjön rá maga ,hogy ez egy marha nagy kamu!
Javaslom a cikk törlését.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 25. 10:27
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Fúj, de utálom, hogy Swift folyton drámázik! Ilyeneket mond az interjúkban, hogy ő nem pasizós, meg nem akar ilyennek tűnni, de ha igazat mond, akkor talán ne járjon két hónapon belül két emberrel...
2016. augusztus 25. 10:31
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nehogy màr ez a sok barom itt, mondja el Taylort mindennek. Amikor a fele sem igaz ennek. Főleg hogy ha ténylegesen szakítanànak, akkor hol lenne a probléma? Ezvan.
2016. augusztus 25. 10:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Kell egy kis dráma, ha már új kisfilmeket nem jelentet meg...
2016. augusztus 25. 10:52
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Hát én erre már tényleg nem tudok mit mondani, Taylorban egyre nagyobbakat kell csalódnom mostanában. Bár, ki tudja hogy mi az igazság, azért a sajtó sem a 100% - os igazságot írja le mindig...
2016. augusztus 25. 11:10
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Hát igen szerintem Taylor annyira nembírja ha egy kapcsolatban nem minden körülötte forog, hiszen Calvinnek annyira sem ment a karrierje mellette mint előtte. Tom tökéletes lenne a számára hiszen ő egy gentleman, és a tenyerén hordozná Taylort, viszont neki fontos a karrierje (szerencsére) szóval lehet most a Thor forgatása alatt Taylor elhanyagolva érzi magát? Ki tudja én ezt eltudom képzelni.
2016. augusztus 25. 11:22
|
|
tinista00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.31. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 235342 offline
|
Nabazdmeg
amikor megláttam a cikket felröhögtem
Egyre unszimpatikusabb ez a nő, és nem hiszem hogy csak a média akarná ilyennek beállítani vagy mi. Mondjuk a cikk tényleg egy kicsit szenzációhajhász, azt hittem legalább hivatalos a szakítás. De ha igaz, akkor Tomot sajnálom, mert a drága Taylor miatt bukott ennyi mindent, és mit kapott cserébe? Egy pár hónapos kapcsolatot, amit végigkövetett a média.
2016. augusztus 25. 11:30
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Ez kibaszott jó
Én is elnevettem magam mikor megláttam a címet, de hát, Taylor húzhat egy újabb strigulát, még egy pasi akivel járt
Nem nagy ügy Tom, állj be a sorba
Amúgy az a gáz hogy Taylor hisztizte ki ezt az egészet, ezért is figyelt rá különösképpen jobban a média, és tessék ez lett a vége
a számai jók meg minden, de mivel unszimpatikus és szart kavaró személyiség így nem hallgatok több Swift számot. Bunkók karrierjét nem támogatom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.