Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata
2016. augusztus 24. 22:03
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Nem követte ki.
Körülbelül 5 másodpercig tart megnézni. Követik egymást.
2016. augusztus 24. 22:04
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Istenem!Elhagy egy szerelmes férfit egy másikért majd minden happy és robban minden.Ezért?!Jeszus.
Legalább jártak volna minimum 1 évig....
Legalább jártak volna minimum 1 évig....
2016. augusztus 24. 22:06
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
huhuhuuuuu
ez nagyon vicces,de tényleg!
Főleg az utolsó bekezdés!
2016. augusztus 24. 22:06
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Selena Gomez Fan.2 Igazad van és sajnos nem csak itt hanem más oldalakon is úgy írnak Taylor-ról mint egy utolsó senkiről ha egy férfi csinálná amit ő az okés de Taylor meg kell dobálni érte és lejáratni
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 24. 22:14
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Egy újabb ok,hogy Taylor megint csináljon egy szaftos kis albumot.Mondjuk nekem személy szerint nem jön be a siránkozása.Be kéne már látnia,hogy egy kapcsolatban ketten vannak,tehát nem lehet mindig a másik a hibás.Főleg,hogy ő csalta meg Calvint. Szánalom ez a nő....
2016. augusztus 24. 22:18
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
Hiába mondja az aki mondja hogy ez még nem jelent szakítást, mind tudjuk hogy előbb-utóbb az lesz a vége. Nos, inkább előbb
Akár rosszmájúan hangzik, akár nem én örülnék ha szakítanának. Imádom Tomot és neki is jót tenne ha minél messzebb kerülne attól a hisztis p**csától
Eleget vesztett már miatta. Egyszerűen túl jó egy ilyen drama queen-hez.
2016. augusztus 24. 22:22
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Na, csoda hogy eddig bírta vele Tom..
2016. augusztus 24. 22:24
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Még mindig követik egymást lol
Egy újabb valótlan cikk.
Egy újabb valótlan cikk.
YourPrincess
2016. augusztus 24. 22:39
Hoppá... hát ehhez is elérkeztünk... ki gondolta volna hogy vége lesz
már csak röhögni tudok rajta...
2016. augusztus 24. 22:41
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Kérlek töröljétek a cikket ugyan is NEM igaz!
YourPrincess
2016. augusztus 24. 22:43
Taylor nem normális. Egy magazinba olvastam, hogy direkt azért vett egy új házat magának, mert, hogy Calvinnal volt ott együtt. Most meg így nem tudom hány hét után szakít Tommal.
2016. augusztus 24. 23:00
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Hát ez gyors volt. Még én is elhittem, hogy ez nem egy futó kis kaland lesz. Hát erről ennyit. Most készülhetünk az újabb pasilejárató, listavezető dalokra, amiket a rádiók 0-24-ben játszani fognak nekünk.
Viszont Tomot sajnálom, nem tett jót a karrierjének ez a kapcsolat, meg ő alapból is egy olyan lányt érdemelne, aki nem úgy váltogatja a pasijait, mint más a fehérneműjét.
Én meg tudom érteni azokat is, akik Taylort védik (legalábbis egy bizonyos szintig), de olyan egyszerűen nem létezik, hogy mind a 628124 párkapcsolatának a befuccsolása után a férfi legyen a hibás. Egy párkapcsolathoz ketten kellenek, és az biztos nem véletlen, hogy minden pasival zátonyra fut a kis románca. Benne is vannak hibák, jó lenne, ha nem mindig a férfiakat járatná le, hanem magába nézne, és elismerné, hogy ha csak minimálisan is, de ő is hibás.
Tom Hiddleston egy igazi úriember, akkor is udvarias és kedves marad, mikor látszik rajta, hogy a hócipője tele van mindennel. Kétlem, hogy pont ő követne el valami olyan "halálos bűnt", amiért a "Taylor Swift-féle büntetést" érdemelné.
UPDATE: Úgy tűnik, hogy még mindig követik egymást, ami persze nem jelent semmit, mert Taylor Calvin Harris-t is követi a mai napig is, viszont ha a cikk csak azért íródott, hogy legyen min csámcsogni, akkor gratulálok a cikkírónak meg az intelligenciájának is.
Viszont Tomot sajnálom, nem tett jót a karrierjének ez a kapcsolat, meg ő alapból is egy olyan lányt érdemelne, aki nem úgy váltogatja a pasijait, mint más a fehérneműjét.
Én meg tudom érteni azokat is, akik Taylort védik (legalábbis egy bizonyos szintig), de olyan egyszerűen nem létezik, hogy mind a 628124 párkapcsolatának a befuccsolása után a férfi legyen a hibás. Egy párkapcsolathoz ketten kellenek, és az biztos nem véletlen, hogy minden pasival zátonyra fut a kis románca. Benne is vannak hibák, jó lenne, ha nem mindig a férfiakat járatná le, hanem magába nézne, és elismerné, hogy ha csak minimálisan is, de ő is hibás.
Tom Hiddleston egy igazi úriember, akkor is udvarias és kedves marad, mikor látszik rajta, hogy a hócipője tele van mindennel. Kétlem, hogy pont ő követne el valami olyan "halálos bűnt", amiért a "Taylor Swift-féle büntetést" érdemelné.
UPDATE: Úgy tűnik, hogy még mindig követik egymást, ami persze nem jelent semmit, mert Taylor Calvin Harris-t is követi a mai napig is, viszont ha a cikk csak azért íródott, hogy legyen min csámcsogni, akkor gratulálok a cikkírónak meg az intelligenciájának is.
2016. augusztus 24. 23:02
Taylor sosem volt, és sosem lesz szimpatikus, ezt már most tudom. Az, hogy így dobálja el magától a férfiakat, szánalmas és undort kelt bennem, maga, az ember pedig alapból undorító. Sajnálom azokat az embereket, akiknek közük volt/van/lesz ehhez a nőszemélyhez. Őszinte részvétem.
2016. augusztus 24. 23:05
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"Cintia99: Én meg tudom érteni azokat is, akik Taylort védik (legalábbis egy bizonyos szintig), de olyan egyszerűen nem létezik, hogy mind a 628124 párkapcsolatának a befuccsolása után a férfi legyen a hibás."
Akik Taylor rajongói szerintem nem gondolják hogy mindig a pasijai a hibásak persze hogy Taylor is hibázik és én nagy Taylor fan vagyok de még szerintem is túl sok pasit dob de már igazán megszokhattuk tőle ő egyszerűen ilyen ha valaki járni mer vele az gondoljon bele abba hogy úgy se fog sokáig tartani ha meg ennek ellenére is belemegy a kapcsolatba hát az a pasi sara...
Akik Taylor rajongói szerintem nem gondolják hogy mindig a pasijai a hibásak persze hogy Taylor is hibázik és én nagy Taylor fan vagyok de még szerintem is túl sok pasit dob de már igazán megszokhattuk tőle ő egyszerűen ilyen ha valaki járni mer vele az gondoljon bele abba hogy úgy se fog sokáig tartani ha meg ennek ellenére is belemegy a kapcsolatba hát az a pasi sara...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.