Harry Styles: „A One Direction létezik”
2016. augusztus 25. 13:55
Csak tudnám minek létezik :/ Eltűnhetnének már.
2016. augusztus 25. 14:02
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Vicces, hogy mikor kijön egy negatív cikk, mindenki azt szajkózza, hogy a névtelen forrásnak nem szabad hinni. Most is egy ilyen forrás nyilatkozott, ezt meg elhiszi mindenki! Egyébként ez még mindig nem Harry szájából hangzott el, szóval kb annyi valóság alapja van mint az összes eddigi hírnek. Nulla.
2016. augusztus 25. 14:27
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Miss.Vicious és köztem nincs vita,szeretném ezt leszögezni Reagáltam egy kommentjére,mert úgy láttam,hogy egyáltalán nem a cikkre gondol,egyszerűen csak szimplán itt is kifejti,mennyire nem szereti az 1D-t, és én úgy gondolom,ezt nem kell minden egyes cikk alatt megtenni.
Miss.Vicious, ez pedig csak neked szól,mindenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy komolyan gondolom, Harry egy nagyszerű ember. És nem azért,mert személyesen ismerem, hanem azért mert próbálom megismerni a médián és a világhálón keresztül,amennyire csak lehet és minden mozdulatából árad a szeretet. Én legalábbis így látom, mások lehet hogy nem. De ezért én csodálatos embernek tartom. A másik, én is dühös lennék Zaynre, ha a turné kellős közepén otthagyott volna engem, majd mindenféle pokolnak leírta volna azt az 5 évet, ami sikeressé,híressé és népszerűvé tette és amit együtt töltöttünk. Mert az 1D nélkül Zayn még mindig egy senki lenne. És akárhogyan is szeretem és kívánok neki sok sikert a szólókarrierjéhez, dühös vagyok rá, pedig nem is velem tette ezeket meg...szóval teljes mértékben meg tudom érteni Harryt! Az már egy másik dolog,hogy vannak olyan emberek, akik hamar megbocsátanak, akik túl tudnak lépni a sérelmeiken, mint például Liam. És többet nem szeretnék erről véleményt kifejteni, ugyanis én nem akarok vitázni.....
Miss.Vicious, ez pedig csak neked szól,mindenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy komolyan gondolom, Harry egy nagyszerű ember. És nem azért,mert személyesen ismerem, hanem azért mert próbálom megismerni a médián és a világhálón keresztül,amennyire csak lehet és minden mozdulatából árad a szeretet. Én legalábbis így látom, mások lehet hogy nem. De ezért én csodálatos embernek tartom. A másik, én is dühös lennék Zaynre, ha a turné kellős közepén otthagyott volna engem, majd mindenféle pokolnak leírta volna azt az 5 évet, ami sikeressé,híressé és népszerűvé tette és amit együtt töltöttünk. Mert az 1D nélkül Zayn még mindig egy senki lenne. És akárhogyan is szeretem és kívánok neki sok sikert a szólókarrierjéhez, dühös vagyok rá, pedig nem is velem tette ezeket meg...szóval teljes mértékben meg tudom érteni Harryt! Az már egy másik dolog,hogy vannak olyan emberek, akik hamar megbocsátanak, akik túl tudnak lépni a sérelmeiken, mint például Liam. És többet nem szeretnék erről véleményt kifejteni, ugyanis én nem akarok vitázni.....
2016. augusztus 25. 17:17
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Persze ,hogy a részének érzi az 1D-t. Hogy a halálba ne érezné annak? 5 év az 5 év nem lehet csak úgy elfelejteni.
Harry annyira jó fej!
2016. augusztus 25. 19:28
|
|
Peykerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 249790 offline
|
Majd akkor hiszem el ha valamelyik tag videóban mondja vagy ha tényleg visszatérnek. Nem hinném, hogy visszatérnek kinőtték már a tinisztár szerepet. Szólóban viszont mindenkit el tudnék képzelni.
Meg gondolom néhàny habzó szájú rajongoból is elegük van. Mert néhányan nagyon túlzásba estek.
Meg gondolom néhàny habzó szájú rajongoból is elegük van. Mert néhányan nagyon túlzásba estek.
2016. augusztus 25. 19:29
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
"Az énekes úgy beszélt a bandáról, mintha még mindig tagja lenne." Mivel a tagja!Szót sem említett arról,hogy kilépne!Nem is értem az ilyen feltételezést!
2016. augusztus 26. 00:03
Ebben talán végre lehet valami. Egy statiszta még is csak megbízhatóbb egy fokkal, mint a szokásos névtelen forrás..
2016. augusztus 26. 20:44
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nem azért de nyilván nem fog mást mondani.
2016. augusztus 27. 12:21
Ha annyira biztos ez, miért kell állandóan bizonygatni?
2016. augusztus 28. 08:10
Nagyon örülök neki:)Imádom őket és remélem még sokáig így lesz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: