ezt sosem gondoltam volna Belláról!!!
de mint kiderült a nyilatkozatukból, nem ez vezetett a szakításhoz
Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 25. 11:51
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
[quote]OKÉ, NEM BÍROM.
Ha valaki azt írja hogy ez a dolog bűn, az elbújhat a béka segge alá. Miért is lenne bűn? Hmm? Azért mert azt írta le a biblia? Én ma már úgy vagyok vele hogy ki tudja milyen hazugságok fordulhatnak elő benne. Nem tudjuk tisztán átlátni az eredeti történetét. Félreértés ne essék, én is hiszek Istenben, katolikus iskolába is járok, de a templomot sosem látogatom. Nem csak akkor hihetsz Istenben ha megszállottam minden éjféli misén meg vasárnapi misén ott vagy, otthon meg még a budin ülve is a bibliát olvasod. Mindezek nélkül is lehet hited, ráadásul nem is kicsi. Szóval, ki tudja hogy mélyen mik lapulnak meg abba a könyvben, de a lényeg az, hogy nem bűn az hogyha a saját nemedhez vonzódsz. Volt nálunk még tavasszal 3 különleges osztályfőnöki óra egy hívő nővel akiről már fogalmam sincs kicsoda, de nem is ez a lényeg. Egy egész tanórát végigpofázott arról hogy miért bűn ez. Majdnem odaszóltam neki hogy ebben semmi rossz nincs aranyhúsom. Csak mert nem lehet gyerekük... látom őt is fejbe csapták egy nagy darab bézbóz ütővel. Ez is egy érzés amiről nem az illető tehet. Nem tehet arról hogy ezt az érzést nem tudja irányítani. Szerintem inkább tisztelni kéne az ilyen embereket, mert ők legalább FEL MERIK VÁLLALNI.
Tiszteljed akkor
Ha valaki azt írja hogy ez a dolog bűn, az elbújhat a béka segge alá. Miért is lenne bűn? Hmm? Azért mert azt írta le a biblia? Én ma már úgy vagyok vele hogy ki tudja milyen hazugságok fordulhatnak elő benne. Nem tudjuk tisztán átlátni az eredeti történetét. Félreértés ne essék, én is hiszek Istenben, katolikus iskolába is járok, de a templomot sosem látogatom. Nem csak akkor hihetsz Istenben ha megszállottam minden éjféli misén meg vasárnapi misén ott vagy, otthon meg még a budin ülve is a bibliát olvasod. Mindezek nélkül is lehet hited, ráadásul nem is kicsi. Szóval, ki tudja hogy mélyen mik lapulnak meg abba a könyvben, de a lényeg az, hogy nem bűn az hogyha a saját nemedhez vonzódsz. Volt nálunk még tavasszal 3 különleges osztályfőnöki óra egy hívő nővel akiről már fogalmam sincs kicsoda, de nem is ez a lényeg. Egy egész tanórát végigpofázott arról hogy miért bűn ez. Majdnem odaszóltam neki hogy ebben semmi rossz nincs aranyhúsom. Csak mert nem lehet gyerekük... látom őt is fejbe csapták egy nagy darab bézbóz ütővel. Ez is egy érzés amiről nem az illető tehet. Nem tehet arról hogy ezt az érzést nem tudja irányítani. Szerintem inkább tisztelni kéne az ilyen embereket, mert ők legalább FEL MERIK VÁLLALNI.
Tiszteljed akkor
2016. augusztus 25. 15:31
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Fylia - Tegnap, 23:21
Na jó lássunk neki.Csak hogy mindenki tisztán lásson.
1. Bella valószínűleg figyelmet akart, mint a legtöbb sztár.
2. Nincs olyan, hogy biszex, meleg stb., stb., stb.
3. Akinek még van esze az megértheti, hogy:
A FIÚ CSAK A LÁNYT SZERETHETI, A LÁNY PEDIG CSAK A FIÚT.ENNYI!!!
4. Aki hisz Istenben tudja, hogy ez így van rendjén.
5. Lehet velem kötekedni, de ez az igazság.
6. Ha még nem gondoljátok így az sajnálatos. Erre egy szót mondhatok: BIBLIA.
7. EGY KIS HITTAN ÓRA EMBEREK!!
1. Hű te aztán nagyon belelátsz Bella gondolkodásába. Az meg sem fordult a fejedben hogy mondjuk igaz amit mond?
2. Lehet hogy most elszomorítalak de képzeld van olyan
3. És ezt majd pont te fogod megmondani mindenkinek?? Mindenki azt szeret akit akar ennyi.
4. Aki hisz Istenben az mondjuk nem erőszakol meg gyerekeket (mint egyes papok) ennyit a bűnökről ezt bezzeg elnézi az egyház de a melegeket meg nem. Hol itt a logika??
5. Háát nem sok igazságot mondtál különben nem tudnék belekötni abba amit állítasz
6. Most úgy teszel mintha mindenki hívő lenne és be kéne tartania a Biblia szabályait... Aki nem tartozik egy valláshoz sem annak egyáltalán nem kötelessége úgy tenni ahogy a Biblia kéri
7. Főleg ha az iskoládban nincs hittan xDD
Ennyi.
Na jó lássunk neki.Csak hogy mindenki tisztán lásson.
1. Bella valószínűleg figyelmet akart, mint a legtöbb sztár.
2. Nincs olyan, hogy biszex, meleg stb., stb., stb.
3. Akinek még van esze az megértheti, hogy:
A FIÚ CSAK A LÁNYT SZERETHETI, A LÁNY PEDIG CSAK A FIÚT.ENNYI!!!
4. Aki hisz Istenben tudja, hogy ez így van rendjén.
5. Lehet velem kötekedni, de ez az igazság.
6. Ha még nem gondoljátok így az sajnálatos. Erre egy szót mondhatok: BIBLIA.
7. EGY KIS HITTAN ÓRA EMBEREK!!
1. Hű te aztán nagyon belelátsz Bella gondolkodásába. Az meg sem fordult a fejedben hogy mondjuk igaz amit mond?
2. Lehet hogy most elszomorítalak de képzeld van olyan
3. És ezt majd pont te fogod megmondani mindenkinek?? Mindenki azt szeret akit akar ennyi.
4. Aki hisz Istenben az mondjuk nem erőszakol meg gyerekeket (mint egyes papok) ennyit a bűnökről ezt bezzeg elnézi az egyház de a melegeket meg nem. Hol itt a logika??
5. Háát nem sok igazságot mondtál különben nem tudnék belekötni abba amit állítasz
6. Most úgy teszel mintha mindenki hívő lenne és be kéne tartania a Biblia szabályait... Aki nem tartozik egy valláshoz sem annak egyáltalán nem kötelessége úgy tenni ahogy a Biblia kéri
7. Főleg ha az iskoládban nincs hittan xDD
Ennyi.
2016. augusztus 25. 16:33
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Sorstalan tudod ő semmilyen ostobaságot nem írt le. Attól még ő is hihet, de nem kell olyan nagy fanatikusnak lennie mint egyeseknek^^
2016. augusztus 25. 16:34
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Azért a Bibliához hasonlítani már nagyon gáz. Már nem ugyanaz a társadalom van, mint régen, mindent a saját idejű társadalomhoz kell igazítani. Mivel a Bibliát is emberek írták, Ők is tévedhetnek. Hála isten azért már jobban elfogadottabbak a homo- és biszexuálisok. Szerintem egyáltalán nem bűn, nem tudják eldönteni, hogy most így születnek e vagy nem. Szinte ugyanez van a fogyatékosokkal is. Őket is el kell fogadni, meg a melegeket is, meg MINDENKIT. Vonalakban minden ember egyforma.
2016. augusztus 25. 16:35
Nem látok bele a fejébe, de szerintem nem biszex, csak nem okoz gondot neki, hogy csajokkal is smacizzon...
2016. augusztus 25. 16:58
Idézet (Sorstalan @ 2016.08.25. 16:32)
BLulu88 egy ilyen ostoba és szűklátókörű ember, mint amilyen te vágy sosem fogja megízlelni az igazi boldogságot!!
Kicsit jobban áttanulmányozva a kommentet észrevehetnéd, hogy ő egy másik hozzászólónak válaszolt...
2016. augusztus 25. 17:45
Én Bellából kinem néztem volna...
Amm egyetértek bestgirlever...Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van...
Amm egyetértek bestgirlever...Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van...
2016. augusztus 25. 20:23
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Azta, ezen meglepődtem. De minden esetre elfogadom. Nem mintha lennék valaki és miattam nem lenne az xD (meg ez nem is így "működik") Sajnálom hogy vége, de így talán jobb nekik.
2016. augusztus 25. 21:03
Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat, de már fogom a fejem. Elképesztő, néhányan miket írogattok...
2016. augusztus 25. 23:04
|
|
Eyodisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 256903 offline
|
Imádom a bigott hívő embereket. A Bibliára hivatkoztok, de drágáim idéznék egy embertől, gondolom ismeritek Jézust: "Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek!" " Szeresd felebarátodat, mint magadat." Valamint: "Isten színe előtt, minden ember egyenlő."
Nem gondoljátok ennek fényében, hogy a szentbeszédetek kicsit ambivalens? Persze tény, mindenre lehet találni valamit a Bibliából, de ezek mind a fő tanítások részei, ami minden keresztény embernek iránymutató, javítsatok ki nyugodtan ha tévedek. Tőlem aztán gyűlölködhettek is, titeket minősít, viszont minden embert megillet a tisztelet.
Nem gondoljátok ennek fényében, hogy a szentbeszédetek kicsit ambivalens? Persze tény, mindenre lehet találni valamit a Bibliából, de ezek mind a fő tanítások részei, ami minden keresztény embernek iránymutató, javítsatok ki nyugodtan ha tévedek. Tőlem aztán gyűlölködhettek is, titeket minősít, viszont minden embert megillet a tisztelet.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 26. 00:07
Erre nagyon nem számítottam tőle, szóval meglepett a dolog, de hatalmas bátorságra lehetett szüksége ahhoz, hogy ezt végre felvállalja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.