Starity

Bella Thorne bevallotta biszexualitását

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 24. 20:50 #141
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2234
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Kicsit azért érdekes hogy a testvére volt barátnőjével smárol
2016. augusztus 24. 21:04 #142
Zoey28
Zoey28
új tag

StátuszDon't forget to smile
Hozzászólás: 75
Azonosító: 233635
rosa82 írta :
" Kicsit azért érdekes hogy a testvére volt barátnőjével smárol"
Nekem is pont ez jutott eszembe nem ítélkezem ilyen ügyekben de azért elég érdekes hogy a testvére exe miatt szakított Greggel
2016. augusztus 24. 21:07 #143
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Selly-rajongó @ 2016.08.24. 19:59)
Talán egy nap rájöttök.Addigis hagyjuk ezen nincs sok értelme veszekednii.

Persze, ràjövünk, hogy mindeddig egy tizenèves kislànynak volt helytàlló a teljesen személyes véleménye, ugyanis hogy mi a normàlis, relatìv. Ezt a tèmàt hagyd meg szerintem a nagyoknak, akiknek vannak mögöttes tudományos érveik, nem csak egy könyv benyalt kis történeteit lengetik a kezükben... addig is húzd meg magad.
Ràjövünk arra is, hogy csak azért, mert az ágyban nem azt csinàljuk, amiket többnyire a tvben is, szemétbe valóak vagyunk, mert egy normàlis ember azt mondta.
Ha pedig annyira oda vagy a bibliàért, javaslom, ne nekünk lobogtasd, hanem előtte olvasd át és értelmezd a tíz parancsolatot, mert az kimondja, hogy tisztelj mást, felebarátaid. Vagy csak azt követed benne, ami kényelmes is és ad egy minimális alátámasztást a gondolataidnak?
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, disco queen
2016. augusztus 24. 21:10 #144
- törölt felhasználó -    
Már furán érzem magam hogy ennyit kommentelek ide, de ha tudnák itt páran hogy mennyi mindent tart még bűnnek a Biblia, nem pofáznának itt.
(majd a pokolban összefutok velük)
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820
2016. augusztus 24. 21:17 #145
- törölt felhasználó -    
Már bocs de itt egyenlőségről prédikál mindenki, pedig ha egy átlag lányt/srácot valaki kiközösít a legpitibb dolgok miatt az nem akkor dolog, mintha valaki egy homo-,biszexuálissal tenné ezt, mert akkor 'úh szemét, homofób világ'
Egy átlag fiú/lány sem tudja mindig azt szeretni akit akar, de ha ezt egy olyan ember nem tudja megtenni, aki felvállalta másságát, akkor 'úh szemét, homofób világ'. Tehát nem az a gond, hogy nem fogadják el a homo-,biszexualítást, hanem ők nem tudnak mit kezdeni magukkal!
És nem tudom ki találta ki azt, hogy az az intelligencia, ha valaki mindig azzal a véleménnyel ért egyet, amit a nagyobb tömeg mond, de fogadja gratulációmat (ja nem!)
2016. augusztus 24. 21:23 #146
- törölt felhasználó -    
Idézet (Paris1219 @ 2016.08.24. 21:17)
Már bocs de itt egyenlőségről prédikál mindenki, pedig ha egy átlag lányt/srácot valaki kiközösít a legpitibb dolgok miatt az nem akkor dolog, mintha valaki egy homo-,biszexuálissal tenné ezt, mert akkor 'úh szemét, homofób világ'
Egy átlag fiú/lány sem tudja mindig azt szeretni akit akar, de ha ezt egy olyan ember nem tudja megtenni, aki felvállalta másságát, akkor 'úh szemét, homofób világ'. Tehát nem az a gond, hogy nem fogadják el a homo-,biszexualítást, hanem ők nem tudnak mit kezdeni magukkal!
És nem tudom ki találta ki azt, hogy az az inteligencia, ha valaki mindig azzal a véleménnyel ért egyet, amit a nagyobb tömeg mond, de fogadja gratulációmat (ja nem!)

Na jó, most már képtelen vagyok értelmesen reagálni neked, mert úgy látom, baromi szelektíven olvasol, és csak az jut el a tudatodig, ami neked fontos, az is úgy, hogy átformálod a saját valóságodra...
Elsősorban az általánosításaid arra utalnak, hogy rohadtul nem vagy tisztában némely dologgal. Senki nem jött itt azzal, hogy nem fogadnak el egy átlag srácot/lányt (egyébként heteroszexuálisnak hívják az "átlagot"), senkinek nem az a vágya, hogy csak a nem hetero emberekkel foglalkozzon a világ, mindenki tisztában van vele, hogy csak úgy random egy szemszín miatt is képesek ma már kiközösíteni és elítélni valakit. Nem akarunk mi itt felsőbbrendűek lenni, csak egyenlőek, ez pedig nem arról szól, hogy a heteroszexuálisoknak nem lehet gáz. Megértjük, elfogadjuk, hogy a hetero szerelem is tud egy kalap sz@r lenni, de ők legalább ki tudnak menni az utcára kézen fogva a párjukkal.
Másodszor pedig a világ igenis szemét, és homofób. Meg rasszita, aljas, képmutató, és még sorolhatnám a negatívumokat. Hidd el, nem a homofóbia az egyetlen dolog, ami zavar minket.
Harmadszor: az intelligencia két 'l' betűvel írandó.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, taylex, Szandi0820
2016. augusztus 24. 21:27 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Paris1219 @ 2016.08.24. 21:17)
És nem tudom ki találta ki azt, hogy az az inteligencia, ha valaki mindig azzal a véleménnyel ért egyet, amit a nagyobb tömeg mond, de fogadja gratulációmat (ja nem!)

Gondolom, ez nekem szólt. Nem, nem az az intelligencia (igen, még mindig két l), ha valaki a tömeg után megy. Az intelligencia az, amikor képes vagy objektívan szemlélni egy problémát, és mások által nem befolyásolva saját véleményt alkotni. Tovább megyek, a véleményedet bizonyítékokkal, logikus érvelésekkel kell alátámasztani.

Az a baj, hogy kevered a szezont a fazonnal. Megint tényeket jelentesz ki, általánosítasz. Honnan veszed, hogy amíg én kiállok egy homoszexuális ember mellett, addig nem teszem meg ugyanezt egy más okból kiközösített személlyel?

Egyszerűen nem tudom megérteni a hozzáállásodat, és az állítólagos érveléseidet. Se eleje, se vége a mondandódnak, minden apró szalmaszálba belekapaszkodsz makacsul ragaszkodva az eleve holt álláspontodhoz.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, taylex, Szandi0820
2016. augusztus 24. 22:28 #148
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Selly-rajongó @ 2016.08.24. 19:22)
És egyébként nem vagyok oda meg vissza a Bibliáért, de egy pár embernek jót tenne ha olvasná.

A Bibliát nem "odavagyokból" kell olvasni. Tenni jót tesz az emberrel, de leginkább azzal, aki megérti, amit írnak benne. Ez már kevesebb létszámú egyednek megy.

Olyan kérdéseket boncolgatnak itt a veszekedésre kapós tagok, amikhez vagy háttértudásuk vagy józan eszük nincs meg. Annyira fölösleges.
Egyrészől, aki bármilyen hetero/homo/biszexualitású csoportba tartozik, a saját igazát fogja mondani, aki homofób, az meg az ő véleményét írja le ötvenszer, csak más szóhasználattal. Amíg világ a világ, homofóbok és homo/biszexuális beállítottságú emberek mindig is lesznek, eddig is voltak. Örök háború, ezt a témát rengeteg ember - szerintem okos módon - kerüli is.
Másrészről, érdekes teológiai kérdések vetődnek fel itt, amiknek a megválaszolására nem hogy nem ez a fórum, de marhára nem ez a korosztály kellene, hogy legyen, a megfelelő. Alapjában véve, a korosztályra való kitérést kifejteném én, csak a cikkhez végképp nincs köze, de ha valakit érdekel, privátban levezetem én neki.
Tehát: a vallást a homoszexualitás/biszexualitás témaköréhez felhozni majdnem annyira elcsépelt, unalmas és közhelyes, mint az itt lévő válaszok 90%-a, már bocsánat. Egyesek itt az ítélkezést unják, én meg mindig azon fogom a fejem, hogy ezt a két témát még mindig képesek vagytok összekötni. Lerágott csont, létezik keresztény meleg és létezik hetero homofób. Lépjünk már túl ezen.

A társadalmi elnyomásokról kisebb regényt lehetne írni és most gonosz vagyok vagy nem, a szexuális irányultság elnyomása és kritizálása a külső világ felől mostanra már kicsit sem olyan kirekesztő és hátrányos helyzetet teremt elő, mint régebben. Miért? Mert ezzel foglalkozva van (félre értés ne essék, egy bizonyos szintig jó dolog is, hogy ezzel foglalkoznak). Van róla szó a tévében, törvényt hoznak ezzel kapcsolatban, sztárok állnak ki az ügy érdekében. Annyi más és más tulajdonsággal kapcsolatosan, ami szintén effajta társadalmi elnyomást idézhet elő, nincs ennyit foglalkozva. Ettől függetlenül, az emberiség java része még mindig nehezen fogadja el ezeket a nemi identitásokat, de mint azt már leírtam, ezt "kiirtani" az emberiségből nem lehet. Valóban lesz olyan, hogy valaki pont a vallása miatt fogja ellenezni a dolgot (finoman szólok, hogy nem feltétlen kell csak a Bibliával pedálózni, van ám más vallás is a világon, tessék utánajárni ilyen "alaposan" azoknak is), de olyan is lesz, aki spontán ilyen nevelést kap, vagy olyan maradandó emléke lesz, ami traumatikus és meghatározza a szemléletét ezzel kapcsolatban. Szó sincs arról, hogy nem kéne még boncolgatni ezt a témát, még véletlenül se forgassátok ki a szavaimat, szimplán csak annyit mondok, hogy erről vannak hírek, információk, szervezetek. Másról nincs, bumm.
Szintén ezerszer lerágott csont. Majdnem minden ilyen témájú cikk alatt megy ez a vita. Egy darabig klassz olvasgatni és figyelni, egy idő után már fárasztó.

Végezetül: egy egyébként alig ismeretes híresség (komolyan, ő egyébként kicsoda?) kitett egy fényképet, egy eldöntendő kérdésre igennel felelt. Ezt a világ fele utálni, a világ fele meg szeretni fogja. Személy szerint, én az eltelt időn - az a bizonyos 1 hét - jobban ki vagyok borulva egy ilyen korú lánynál, mint azon, hogy most éppen kivel smacizik.
Még egyszer: tegyük túl magunkat rajta.

Lesz majd olyan szép időszak - őszintén remélem - amikor az itt lévők közül kikerül majd teológus, jogász, aktivista, keresztény és ateista, homofób és meleg, leülnek egy asztalhoz, és majd szépen mindegyik elmondja a monológját. Addig meg tessék Taylor legújabb szakításáról olvasgatni, az már kész kabarénak számít...

Idézet
Porkéz:Mert eszükben sincs belegondolni a mi helyzetünkbe, csak ítélkeznek.

Meg van a harmadik fajta, akit a legutolsóként érdekel egy ember bármely saját szexualitásával kapcsolatos tulajdonsága (speciel jómagam is ez a kategória)

U.i.: Vitatkozni nincs kedvem, a véleményemet - szigorúan pártatlanul és érdektelenül - legépeltem. Privát üzenetet szívesen fogadok, válaszadási idő 5-7 nap.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, taylex
2016. augusztus 24. 22:42 #149
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Psyché @ 2016.08.24. 22:28)
A Bibliát nem "odavagyokból" kell olvasni. Tenni jót tesz az emberrel, de leginkább azzal, aki megérti, amit írnak benne. Ez már kevesebb létszámú egyednek megy.
Olyan kérdéseket boncolgatnak itt a veszekedésre kapós tagok, amikhez vagy háttértudásuk vagy józan eszük nincs meg. Annyira fölösleges. 
Egyrészől, aki bármilyen hetero/homo/biszexualitású csoportba tartozik, a saját igazát fogja mondani, aki homofób, az meg az ő véleményét írja le ötvenszer, csak más szóhasználattal. Amíg világ a világ, homofóbok és homo/biszexuális beállítottságú emberek mindig is lesznek, eddig is voltak. Örök háború, ezt a témát rengeteg ember - szerintem okos módon - kerüli is.
Másrészről, érdekes teológiai kérdések vetődnek fel itt, amiknek a megválaszolására nem hogy nem ez a fórum, de marhára nem ez a korosztály kellene, hogy legyen, a megfelelő. Alapjában véve, a korosztályra való kitérést kifejteném én, csak a cikkhez végképp nincs köze, de ha valakit érdekel, privátban levezetem én neki.
Tehát: a vallást a homoszexualitás/biszexualitás témaköréhez felhozni majdnem annyira elcsépelt, unalmas és közhelyes, mint az itt lévő válaszok 90%-a, már bocsánat. Egyesek itt az ítélkezést unják, én meg mindig azon fogom a fejem, hogy ezt a két témát még mindig képesek vagytok összekötni. Lerágott csont, létezik keresztény meleg és létezik hetero homofób. Lépjünk már túl ezen.
A társadalmi elnyomásokról kisebb regényt lehetne írni és most gonosz vagyok vagy nem, a szexuális irányultság elnyomása és kritizálása a külső világ felől mostanra már kicsit sem olyan kirekesztő és hátrányos helyzetet teremt elő, mint régebben. Miért? Mert ezzel foglalkozva van (félre értés ne essék, egy bizonyos szintig jó dolog is, hogy ezzel foglalkoznak). Van róla szó a tévében, törvényt hoznak ezzel kapcsolatban, sztárok állnak ki az ügy érdekében. Annyi más és más tulajdonsággal kapcsolatosan, ami szintén effajta társadalmi elnyomást idézhet elő, nincs ennyit foglalkozva. Ettől függetlenül, az emberiség java része még mindig nehezen fogadja el ezeket a nemi identitásokat, de mint azt már leírtam, ezt "kiirtani" az emberiségből nem lehet. Valóban lesz olyan, hogy valaki pont a vallása miatt fogja ellenezni a dolgot (finoman szólok, hogy nem feltétlen kell csak a Bibliával pedálózni, van ám más vallás is a világon, tessék utánajárni ilyen "alaposan" azoknak is), de olyan is lesz, aki spontán ilyen nevelést kap, vagy olyan maradandó emléke lesz, ami traumatikus és meghatározza a szemléletét ezzel kapcsolatban. Szó sincs arról, hogy nem kéne még boncolgatni ezt a témát, még véletlenül se forgassátok ki a szavaimat, szimplán csak annyit mondok, hogy erről vannak hírek, információk, szervezetek. Másról nincs, bumm.
Szintén ezerszer lerágott csont. Majdnem minden ilyen témájú cikk alatt megy ez a vita. Egy darabig klassz olvasgatni és figyelni, egy idő után már fárasztó.
Végezetül: egy egyébként alig ismeretes híresség (komolyan, ő egyébként kicsoda?) kitett egy fényképet, egy eldöntendő kérdésre igennel felelt. Ezt a világ fele utálni, a világ fele meg szeretni fogja. Személy szerint, én az eltelt időn - az a bizonyos 1 hét - jobban ki vagyok borulva egy ilyen korú lánynál, mint azon, hogy most éppen kivel smacizik. 
Még egyszer: tegyük túl magunkat rajta. 
Lesz majd olyan szép időszak - őszintén remélem - amikor az itt lévők közül kikerül majd teológus, jogász, aktivista, keresztény és ateista, homofób és meleg, leülnek egy asztalhoz, és majd szépen mindegyik elmondja a monológját. Addig meg tessék Taylor legújabb szakításáról olvasgatni, az már kész kabarénak számít... 
Meg van a harmadik fajta, akit a legutolsóként érdekel egy ember bármely saját szexualitásával kapcsolatos tulajdonsága (speciel jómagam is ez a kategória) 
U.i.: Vitatkozni nincs kedvem, a véleményemet - szigorúan pártatlanul és érdektelenül - legépeltem. Privát üzenetet szívesen fogadok, válaszadási idő 5-7 nap.

meghajolo.gif

Engem inkább az zavar egy kicsit, hogy nem lettek letisztázva a biszexualitás és a homoszexualitás közötti különbségek. Ugyanis a biszexualitástól eljutottak a homoszexuálisig, holott a cikk egyáltalán nem erről szól. Szerintem, ha ezen fogalmak jelentését pontosították volna ez a vita meg sem született volna. Én meg alapvetően sem szeretek félreértésekből fakadó gondolatokra reagálni, emiatt ki is szálltam, mert mindkét vitafél mondandójában találok olyat amivel egyet értek, ám olyat is amivel nem. Amúgy szeretem az ilyen jellegű pro és kontra vitákat, de szerintem sem a 10-20 éves korosztálynak való téma. Persze, van aki a koránál sokkal érettebb és képes akár egy harminc éves ember fejével gondolkodni, ám számomra is hitelesebb, ha felnőtt, tapasztalt emberek által megírt, ész érvekre támaszkodó eszmecserét olvashatok. Abból még akár én is tudok tanulni, míg az itteni komoly témákról szóló vitákat képtelen vagyok komolyan venni, emiatt állást sem tudok foglalni.
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. augusztus 24. 23:18 #150
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Na már ő is? Sok lesz már a sztárok között is a divat b**i..
2016. augusztus 24. 23:21 #151
- törölt felhasználó -    
Na jó lássunk neki.Csak hogy mindenki tisztán lásson.
1. Bella valószínűleg figyelmet akart, mint a legtöbb sztár.
2. Nincs olyan, hogy biszex, meleg stb., stb., stb.
3. Akinek még van esze az megértheti, hogy:
A FIÚ CSAK A LÁNYT SZERETHETI, A LÁNY PEDIG CSAK A FIÚT.ENNYI!!!
4. Aki hisz Istenben tudja, hogy ez így van rendjén.
5. Lehet velem kötekedni, de ez az igazság.
6. Ha még nem gondoljátok így az sajnálatos. Erre egy szót mondhatok: BIBLIA.
7. EGY KIS HITTAN ÓRA EMBEREK!!

Forrás: http://starity.hu/magazin/62893-bella-thorne-bevallotta-biszexualitasat/#ixzz4IHpe11zo

Ehhez a cikkhez nem szerettem volna hozzászólni, de emiatt a komment miatt egyszerűen muszáj.
Ritka az olyan szűklátókörű, buta ember, mint amilyen te is vagy, már elnézést. Szeretem megtartani a hidegvéremet, a véleményemet már kevésbé. Régen gyakori látogatója voltam a hittanszakkörnek, a hittantábornak, a templomnak. Azonban tavaly, tizenhárom éves koromban rá kellett jönnöm, hogy amit a Biblia tanít, az rossz. Lehet, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni, de ez érdekel a legkevésbé. A világ azért szép, mert senki sem ugyanolyan, és elég szomorúnak tartom, ha a te szürke, unalmas világod annyiból áll, hogy nem léteznek más szexuális beállítottságú emberek, mint heteroszexuálisok. Ez nem igaz. A bi- és homoszexualitásnak ugyanolyan természetesnek kéne lennie az emberek szemében, mint a megszokott lány+fiú felállás, ugyanis ez egy teljesen megszokott dolog, amit szerintem mindenkinek meg kéne szoknia, mert ez mindig így volt, és mindig itt lesz.
Neked pedig, kedves Selly-rajongó, annyit tudok remélni, hogy hamar átlásd a drága Bibliád mondanivalóját, még akkor is, ha ez nem fog megtörténni. További eredményes életet.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. augusztus 25. 00:08 #152
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Vicces, hogy ilyesmiken akadtok ki. Mindenki abban hisz, amiben akar. Megváltoztatni más véleményét úgyse fogjátok, csak ha alapból bizonytalan a dolgában.

Az meg hogy a mostani emberek többsége divatból, vagy egyéb okokból hiszi, vagy gondolja magáról a többféle szexualitást, az meg úgyis kiforrja magát idővel. Egy kedvencet meg alapból nem az alapján ítélek meg, hogy épp milyen nemet szeret éppen.
2016. augusztus 25. 04:55 #153
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Nem értek itt egy-két kommentelőt, miért lenne bűn a 'másság'? Ja, meg ez a Biblia hablaty.
2016. augusztus 25. 08:36 #154
DoDoDó
DoDoDó
visszatérő vendég

StátuszJust disco just disco bling bling bling bling disco
Hozzászólás: 127
Csatolások: 36
Azonosító: 220097
Idézet (Selly-rajongó @ 2016.08.24. 19:59)
Talán egy nap rájöttök.Addigis hagyjuk ezen nincs sok értelme veszekednii.

Tyú ember te nagyon suta vagy. biggrin.gif Nézd nem fogadod el, oké, de ne tegyél úgy, csak neked lenne igazad. Ha már ennyire szűklátókörű légyszíves ne próbáld meg másra is ráerőltetni biggrin.gif .
2016. augusztus 25. 09:44 #155
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
nem értem, miért okoskodnak itt sokan, hogy divatból biszex ez a lány. nem lehet tudni, lehet, hogy igen, de miért kell egyből támadni? a legtöbb "más" embernek nagyon nehéz felvállalni magát, hiszen még mindig nem 100%-osan elfogadott ez a dolog, talán soha nem is lesz az. egy meleg/biszexuális ember nem eldönti, hogy márpedig ő a saját neméhez (is) fog vonzódni, mint ahogy a heterok sem. lehet, hogy részben nevelés kérdése is, ezt nem tudom, de nem is az én dolgom.
2016. augusztus 25. 10:41 #156
Ady Endre
Ady Endre
új tag

StátuszAdykaaaa Ettű féltem
Hozzászólás: 22
Azonosító: 252140
Ettű féltem
2016. augusztus 25. 10:57 #157
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Olvasva itt a kommenteket elég sokszor akaratlanul is elmosolyodtam. Szerintem teljesen normális az hogyha valaki a saját neméhez vonzódik. Az baromi nagy hülyeség hogy divatból történik mindez. Ahogy Beyla is említette. Mindent leírt amire én csak gondoltam volna. Merész dolog volt ez Bella részéről, tisztelem ezért a cselekedetéért.
2016. augusztus 25. 11:04 #158
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
OKÉ, NEM BÍROM.
Ha valaki azt írja hogy ez a dolog bűn, az elbújhat a béka segge alá. Miért is lenne bűn? Hmm? Azért mert azt írta le a biblia? Én ma már úgy vagyok vele hogy ki tudja milyen hazugságok fordulhatnak elő benne. Nem tudjuk tisztán átlátni az eredeti történetét. Félreértés ne essék, én is hiszek Istenben, katolikus iskolába is járok, de a templomot sosem látogatom. Nem csak akkor hihetsz Istenben ha megszállottam minden éjféli misén meg vasárnapi misén ott vagy, otthon meg még a budin ülve is a bibliát olvasod. Mindezek nélkül is lehet hited, ráadásul nem is kicsi. Szóval, ki tudja hogy mélyen mik lapulnak meg abba a könyvben, de a lényeg az, hogy nem bűn az hogyha a saját nemedhez vonzódsz. Volt nálunk még tavasszal 3 különleges osztályfőnöki óra egy hívő nővel akiről már fogalmam sincs kicsoda, de nem is ez a lényeg. Egy egész tanórát végigpofázott arról hogy miért bűn ez. Majdnem odaszóltam neki hogy ebben semmi rossz nincs aranyhúsom. Csak mert nem lehet gyerekük... látom őt is fejbe csapták egy nagy darab bézbóz ütővel. Ez is egy érzés amiről nem az illető tehet. Nem tehet arról hogy ezt az érzést nem tudja irányítani. Szerintem inkább tisztelni kéne az ilyen embereket, mert ők legalább FEL MERIK VÁLLALNI.
2016. augusztus 25. 11:19 #159
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Fylia.... Igen is vannnak ilyen jelzők. És nem csak fiú-lány szerelem lehet hanem lehet hogy a lány és a fiú is a saját neméhez vonzódik. Vagy esetleg mindeketőhöz. A cikkhez:Szerintem nem kéne lenézni Bellát,mert ez az ő élete és ha valaha is sgeretted akkor igy is szereted.Mert nem hinném hogy ez rád tartozik hogy hetero-e vagy sem! wink.gif
2016. augusztus 25. 11:34 #160
Friday13
Friday13
visszatérő vendég

StátuszPéntek 13-a, a szerencse napom
Hozzászólás: 290
Azonosító: 245527
Jesszus amíg én live-ot néztem kitört a komment háború.. Én sose hittem Istenben meg az egyéb ilyen természetfeletti dolgokban, de megértem ha valaki követ valamilyen vallást. Már nem azért Selly-rajongó de te mégis honnan veszed hogy egy nő nem vonzódhat a saját neméhez? Belelátsz a gondolataiba, tudod mit érez? Vagy mi? Meg ez a hülyeség, hogy mekkora bűn meg stb.. Tudjátok mi a bűn? Hogy egy embert csak azért lenéztek mert nem a fiú-lány szerelem elvet követi!Ha nem tetszik akkor bújattok a legközelebbi szemétdomb mögé az idióta biblia könyvetekkel együtt -.-
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok