Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 24. 17:46
Na, azért tisztázzunk egy dolgot, Bella nem csak a saját neméhez vonzódik. Ez a biszexualitás lényege. Nem akarok kukacoskodni, de a kommentek felében ezt olvastam, és kissé bökte a szememet
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. wikipédia pls
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 24. 18:21
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Ez valami trend? Mostanában egyre több sztár vallotta be, hogy biszex.. Egyébként tisztelet neki, hogy felvállalta.
2016. augusztus 24. 18:27
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Na jó lássunk neki.Csak hogy mindenki tisztán lásson.
1. Bella valószínűleg figyelmet akart, mint a legtöbb sztár.
2. Nincs olyan, hogy biszex, meleg stb., stb., stb.
3. Akinek még van esze az megértheti, hogy:
A FIÚ CSAK A LÁNYT SZERETHETI, A LÁNY PEDIG CSAK A FIÚT.ENNYI!!!
4. Aki hisz Istenben tudja, hogy ez így van rendjén.
5. Lehet velem kötekedni, de ez az igazság.
6. Ha még nem gondoljátok így az sajnálatos. Erre egy szót mondhatok: BIBLIA.
7. EGY KIS HITTAN ÓRA EMBEREK!!
2016. augusztus 24. 18:40
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Selly-rajongó. Nem szeretnék kötekedni, de ha nekem semmi érzelmem nincsen a fiúk íránt akkor mi van? Nem fogok belekötni a vallásodba, de igenis van olyan hogy biszexualitás. Miért szerethet egy fiú csak lányt? Kérlek magyarázd el anélkül, hogy felhozod azt hogy isten így teremtett minket.
2016. augusztus 24. 18:42
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Ilus0996. Figyelj, te nem láthatsz bele mások kapcsolatába. Lehet már régen vége volt, de csak most mondták el. Nem kell mindig a híreknek hinni. Kiégett a szikra köztük. Akkor most mire várjon?
2016. augusztus 24. 18:50
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Idézet (Selly-rajongó @ 2016.08.24. 18:27)
Na jó lássunk neki.Csak hogy mindenki tisztán lásson.
Valahol belül remélem, hogy csak egy provokatív troll vagy és ezt te sem gondolod komolyan.
A vallásról meg annyit, hogy mindenki másban hisz. Lehet, hogy te oda meg vissza vagy azért a biblia névre keresztelt mesekönyvért, ez tök jó, ha neked erőt ad hát higgy benne, de NE erőltesd másokra a hülyeségedet, főleg ne ilyen lekezelő hangnemben.
2016. augusztus 24. 18:56
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Ocsem csak negativokat irtok nem tehetitek meg h nem fogadjatok el ezt Bellanak konnyebb volt igy felvalani mint a kamerakba vagy a lesi fotos fotozta volna le ..Selly-rajongo akkor neked saja nincs eszed mivel a nok szednek fogamzas gatlot es a vizeletbe is benne van nem tudja atszurni a viz es viz kent a feriak megisszak a hormonok pedig valtozznak arrol senki nem tehet mas..csupan csak a hormonok el kell fogadni ez van
2016. augusztus 24. 19:14
Nee. Én nem tudtam, hogy Belláék szakítottak
Ez nagyon rossz hír, nagyon illettek egymáshoz, de TÉNYLEG. A biszexualitással viszont nincsen problémám, a lényeg, hogy az ember boldog legyen.
2016. augusztus 24. 19:20
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Tudtam nem tudjátok elfogadni.
Nem az a természetes reakció hogy biszex vagy ,,jó hogy felvállalta"hanem hogy fúj ez undorító.
Egyszerűen nem természetes ilyen nincs bárki bármit mond.
Nem az a természetes reakció hogy biszex vagy ,,jó hogy felvállalta"hanem hogy fúj ez undorító.
Egyszerűen nem természetes ilyen nincs bárki bármit mond.
2016. augusztus 24. 19:22
|
|
|
És egyébként nem vagyok oda meg vissza a Bibliáért, de egy pár embernek jót tenne ha olvasná.
2016. augusztus 24. 19:26
|
|
|
Tudjátok kedves emberek a világ már régen nem olyan jó hely mint amilyen réges rég volt.
Itt már az a megszokott, hogy egy ember nem átlagos hanem ilyen meg olyan...
Nem szabadna hagyni, hogy még rosszabb legyen például az ilyen gondolkodás miatt is.
Nem akartam én megbántani senkit.Tényleg nem állt szándékomban.
Itt már az a megszokott, hogy egy ember nem átlagos hanem ilyen meg olyan...
Nem szabadna hagyni, hogy még rosszabb legyen például az ilyen gondolkodás miatt is.
Nem akartam én megbántani senkit.Tényleg nem állt szándékomban.
2016. augusztus 24. 19:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az igen micsoda hír
2016. augusztus 24. 19:39
Ez szerintem egyáltalán nem szégyen. Énis bi vagyok, és nem szégyellem! Ez természetes dolog ^.^
2016. augusztus 24. 19:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Selly-rajongó @ 2016.08.24. 19:22)
És egyébként nem vagyok oda meg vissza a Bibliáért, de egy pár embernek jót tenne ha olvasná.
Ne haragudj, de ezen akaratlanul is elmosolyodtam.
2016. augusztus 24. 19:46
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Jajj hagyjuk már, persze mindenki hirtelen rádöbbent, hogy a saját nemét is szereti, tisztelet a kivételnek. Néhányan alig tudják a módját, hogy mondják el a szexualitásukat és egész életükben emiatt feszengenek emiatt, ezek a mai sztárok meg úgy posztolják kis szexuális beállítottságukat mintha a boltba mennének le egy kiló kenyérért.
2016. augusztus 24. 19:49
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Selly-rajongó.
Ez a te véleményed, az meg a miénk. Tiszteletben tartjuk a te véleményed, de te is tartsd tiszteletben a miénket.
Én is keresztény vagyok és tudtommal Isten jóságos, megbocsátó és ELFOGADÓ. Nem mellesleg a legfontosabb a számára, hogy a gyermekei boldogok legyenek. Legyenek bárkivel is. (fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány)
Egyébként nem értem milyen régi jó világról beszélsz, amikor ott az emberek egymás életét vették.
Ez a te véleményed, az meg a miénk. Tiszteletben tartjuk a te véleményed, de te is tartsd tiszteletben a miénket.
Én is keresztény vagyok és tudtommal Isten jóságos, megbocsátó és ELFOGADÓ. Nem mellesleg a legfontosabb a számára, hogy a gyermekei boldogok legyenek. Legyenek bárkivel is. (fiú-lány, fiú-fiú, lány-lány)
Egyébként nem értem milyen régi jó világról beszélsz, amikor ott az emberek egymás életét vették.
2016. augusztus 24. 19:53
|
|
|
Beyla értem mit mondasz de én meg tudod sokáig két dolgot hallottam az egyik hogy,, ha szeretik egymást akkor mi van?" a másik meg hogy ,,ez borzasztó idáig süllyedtünk"...
Majd egyszer hittanon szóba került valaki azt mondta hogy: ,,ha szeretik egymást az jó".
És a hittan tanárom azt mondta: ,,ez egyáltalán nem egy normális dolog", lényegében tényleg n az.Undorítónak tartom. Azután aki ezt mondta a tanárnak egyből másképp gondolta.
Majd egyszer hittanon szóba került valaki azt mondta hogy: ,,ha szeretik egymást az jó".
És a hittan tanárom azt mondta: ,,ez egyáltalán nem egy normális dolog", lényegében tényleg n az.Undorítónak tartom. Azután aki ezt mondta a tanárnak egyből másképp gondolta.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.