Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 24. 12:04
Idézet (Samantha @ 2016.08.24. 11:09)
TheTruthAboutLove: Nem, egyáltalán nem normális sem az az ember aki a neméhez vonzódik
mindenki az isteníti, hogy bevallotta és úristen , jobban bírják, imádják.. ha ez kell az embernek, hogy jobban szeresség a kedvencüket akkor legyen mindenki homoszexuális
:D:D
Nem azért lett az emberek szemében szimpatikusabb, mert biszexuális, hanem azért, mert felvállalta. Nem szégyelli a személyiségének ezen részét, ez egy bátor fellépés volt tőle. Remélem, érted a különbséget.
Feltételezem, hogy feleslegesen kezdeném el kifejteni, miért nem betegség/parafília/trend a homoszexualitás, mert bármit mondhatnék neked, akkor is ragaszkodnál az előítéleteidhez.
Egyébként érdekes, hogy téged "csak Isten bírálhat", de te elítélsz másokat olyan dolgokért, amiről az illető nem tehet. Nem ártana átgondolnod a dolgokat.
2016. augusztus 24. 12:11
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nekem kicsit furcsa, hogy a napokban szakítottak és már egy lánnyal csókolózik, ezzel bevallva biszexualitását. Én tényleg nem ítélem el a homo-vagy biszexuális embereket, hiszen ők is olyanok, mint mi, és az ember nemi identitása a saját magánügye. És szerencsére ezt minél többen merik felvállalni, mióta Amerikában nem ellenzik a melegházasságot. Így egyre több ember felvállalja, és talán egy-két sztár így próbálja magára felhíni a figyelmet. Bella is néha csak a többiekkel akar tartani. De én ezzel nem ítélkezem felette, csak kicsit különös szakítás után ezzel előállni, remélem ettől függetlenül, hogy boldog lesz, hiszen az lehet, aki akar lenni.
2016. augusztus 24. 12:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
A volt Disney sztár bevallotta, hogy a lányokhoz is vonzódik, szakítása után egy héttel Gregg Sulkinnal.
Wut? A problémám nem a tartalommal, hanem a mondatszerkezettel van.
Kissé meglep, de ő dolga. Viszont ez a sablon-nyilatkozat, amit mintha minden menedzsment és sajtós egy Word-fájlból másolna ki, ez annyira gáz, totál hiteltelen. Egyértelműen csak a közvéleményt akarják ezzel elhallgattatni, a valóságtartalma meg már más kérdés.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 24. 12:37
Ez meglepett, én nem gondoltam volna róla, de ha ő így boldog.
2016. augusztus 24. 12:41
|
|
Blaniic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 1083 Azonosító: 173309 offline
|
Nem lepett meg, a két Bella már régóta nagyon jó barátnők, így nem csodálkozom hogy most többek mint barátok. Bár a cikkből kihagyták, hogy Bella Pendergast mellesleg Bella Thorne bátyjának, Remy-nek az exe.
2016. augusztus 24. 12:48
Mindenki itt gratulál, meg írja milyen büszke rá, hogy felvállalta, akár csak a többi bi- és homoszexuális sztárnál. Justin Biebert meg a többi metroszexuálist meg b*zizzátok.
2016. augusztus 24. 12:52
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Szerintem senkit nem izgat. Eddig sem "Bella Hetero Thorne"-ként gondoltunk rá, és ezután sem "Bella Biszex Thorne"-ként fog eszünkbe jutni.
Ez amúgy minden egyes sztárra érvényes, aki valaha coming out-olt.
Ez amúgy minden egyes sztárra érvényes, aki valaha coming out-olt.
2016. augusztus 24. 12:58
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Igazából már szinte az meglepő hogy valaki nem vonzódik mind 2 nemhez... de ha így boldog csak nyugodtan.
2016. augusztus 24. 13:04
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Szerintem nem az lett divat hogy minden sztár a másik nemhez vonzódik, hanem inkább az hogy hirtelen az emberek nagy része védi őket, mert hát felvállalták magukat. És akkor mi van? Bezzeg Justint meg mit tudom én milyen sztárokat lekell buzizni ugye?(ahogy skyler99 is mondta
) képmutatás és álszentség az egész..
2016. augusztus 24. 13:06
Hát ez váratlanul jött...ahogy a szakítás is..de ez van az ember lehet más. Örülök neki hogy boldog.
2016. augusztus 24. 13:07
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Liliom77 @ 2016.08.24. 08:19)
Én meg hetero vagyok...na bumm. A szexualitása mindenkinek a magánügye.
Sajnos nem az, mert ilyen és hasonló coming out-okkal akarnak több figyelmet egyesek...
1 felhasználónak tetszik:
YourPrincess
2016. augusztus 24. 14:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
kicsit sem érdekes, hogy így közli:kapásból csókolózós fotók, utána meg leste a kommenteket hogy rávághassa, igen
de jól mutatnak együtt a lánnyal, szépek mindketten ^^
de jól mutatnak együtt a lánnyal, szépek mindketten ^^
2016. augusztus 24. 14:32
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Ezt komolyan nem gondoltam volna róla.Már ő is?
Manapság már mindenki a saját neméhez vonzódik?
Nem baj,nem ítélem el,csak fura....
Manapság már mindenki a saját neméhez vonzódik?
Nem baj,nem ítélem el,csak fura....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.