Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 24. 10:27
Ez most komoly?! Ezt nem gondoltam volna Belláról!
2016. augusztus 24. 10:35
Selena Lawrence ezt úgy írtad, mintha Bella egy pszichopata lenne...
Violet Shadow teljesen igazad van!
Violet Shadow teljesen igazad van!
2016. augusztus 24. 10:36
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Violet Shadow - Én biszexuális vagyok, ezért is mondom azt hogy Bellából nem néztem ki és szerintem ő már csak a figyelemért teszi azt amit tesz, Ő mindig is olyan volt (szerintem ha tévedek bocsánat) hogy ment az árral ami éppen népszerű volt azt tette, úgy viselkedett stb. Persze lehet tévedek és csak én nem vagyok ilyen de mikor én végeztem egy férfival nem rohantam pár napra rá egy nő karjaiba és nem osztottam meg hogy hé már a lányokat is szeretem. Nekem rendes idő kellett ahhoz hogy egy nővel tudjak kezdeni, de gondolom ez mindenkinél más. De ahogyan ők fogalmaztak hogy egy nehéz döntés volt a szakítás azért elgondolkodtató hogy pár nap és bumm egy lánnyal van "együtt".
És nem ítélem el őt mert hiszen én is biszex vagyok, és az egyik legcsodálatosabb dolog, de akkor is ha belegondolsz Bella dolgába hát fura hogy egyik percről a másikra. És bocsánat ha megsértettem a rajongókat ne szedjetek darabokra.
És nem ítélem el őt mert hiszen én is biszex vagyok, és az egyik legcsodálatosabb dolog, de akkor is ha belegondolsz Bella dolgába hát fura hogy egyik percről a másikra. És bocsánat ha megsértettem a rajongókat ne szedjetek darabokra.
2016. augusztus 24. 10:37
Hm, nem számítottam erre. De mindenesetre üdv a klubban, Bella.
Bírtam ezt a csajt már régóta, de most hogy ezt felvállalta... Még jobban bírom.
Amit Violet Shadow leírt, azzal csak egyetérteni tudok.
Amit Violet Shadow leírt, azzal csak egyetérteni tudok.
2016. augusztus 24. 10:42
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Már az emberek nem tudják merre vannak arccal... Már semmi nem normális, ami volt normális volt már manapság nem az. Persze az ő dolga, DE lassan minden nagy sztár bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik.. hát hol normális ez?? jó pár 10 év múlva majd mindenki a saját neméhez fog vonzódni?
vicc!
2016. augusztus 24. 10:48
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
hát ezt nem gondoltam volna róla
2016. augusztus 24. 10:52
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Ez a lány nem a legjobb barátnője Bella Pendergast?
2016. augusztus 24. 10:53
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Samantha: Miért, az normális ha titokban tartja?
10 év múlva? lehetséges.
10 év múlva? lehetséges.
2016. augusztus 24. 10:54
Örülök, hogy bevallotta, és hogy a rajongói ilyen támogatóak
2016. augusztus 24. 10:59
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.24. 09:17)
(...)
Minden. Egyes. Szó.
Nem is tudok hirtelen mit írni, jóformán mindent leírtál ami a fejemben volt.
2016. augusztus 24. 11:09
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
TheTruthAboutLove: Nem, egyáltalán nem normális sem az az ember aki a neméhez vonzódik
mindenki az isteníti, hogy bevallotta és úristen , jobban bírják, imádják.. ha ez kell az embernek, hogy jobban szeresség a kedvencüket akkor legyen mindenki homoszexuális
:D:D
2016. augusztus 24. 11:17
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Büszke vagyok rá hogy bevallotta. Remélem boldog azzal a lánnyal.
2016. augusztus 24. 11:23
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Hat ez... olyan furcsa nekem... Nem itelem el oket. De ez kicsit hirtelen jott.
Azert remelem boldog!
Azert remelem boldog!
2016. augusztus 24. 11:24
Idézet (Samantha @ 2016.08.24. 11:09)
TheTruthAboutLove: Nem, egyáltalán nem normális sem az az ember aki a neméhez vonzódik
mindenki az isteníti, hogy bevallotta és úristen , jobban bírják, imádják.. ha ez kell az embernek, hogy jobban szeresség a kedvencüket akkor legyen mindenki homoszexuális
:D:D
Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak olyan emberek, akik mások, mint te vagy én?
2016. augusztus 24. 11:32
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Gyere le Jóisten!! Mennyi szánalmas ember van itt??
Mi ez a hülyeség hogy csak divatból teszi? Egy ember nem vonzódik a saját neméhez divatból. Violet Shadow minden szavával egyetértek. Nem hiszem hogy azert vallja be, hogy biszexuális mert ez ,,divatos" vagy hogy büszkek legyenek rá egyesek. Gondolom csak nem akarja hogy ezen rágodjon az internet úgyhogy tiszta vizet öntött a pohárba...amúgy meg gondolom nem egy héttel a szakitás után láttam be hogy a sajat neméhez is vonzódik,hanem valószínűleg már egy ideje érlelődött benne... még annyit hogy szerintem ez tök normalis és jó lenne ha az emberek végre befejeznék ezt a szarságot hogy ez nem normalis ( rád nezek samantha ) mert ennél sokkal nagyobb bajok vannak a világban...
Mi ez a hülyeség hogy csak divatból teszi? Egy ember nem vonzódik a saját neméhez divatból. Violet Shadow minden szavával egyetértek. Nem hiszem hogy azert vallja be, hogy biszexuális mert ez ,,divatos" vagy hogy büszkek legyenek rá egyesek. Gondolom csak nem akarja hogy ezen rágodjon az internet úgyhogy tiszta vizet öntött a pohárba...amúgy meg gondolom nem egy héttel a szakitás után láttam be hogy a sajat neméhez is vonzódik,hanem valószínűleg már egy ideje érlelődött benne... még annyit hogy szerintem ez tök normalis és jó lenne ha az emberek végre befejeznék ezt a szarságot hogy ez nem normalis ( rád nezek samantha ) mert ennél sokkal nagyobb bajok vannak a világban...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 24. 11:59
Büszke vagyok rá, hogy felvállalta! Remélem, hogy továbbra is boldog lesz!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.