Starity

Bella Thorne bevallotta biszexualitását

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 24. 08:41 #21
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Mindig is olyan érzésem volt Bellával kapcsolatban, hogy csak megy az árral. 15 évesen már 25 évesnek nézett ki, és azt csinálja, amit épp lát, hogy 'trendi'. Valahogy nekem olyan fura volt ez a csajszi mindig is. De ha a csajok is érdeklik, én nem bánom. Próbálkozzon, majdcsak rájön, mi is jó neki.
2016. augusztus 24. 08:45 #22
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 244
Csatolások: 0
Azonosító: 219045
NA EZÉRT TISZTELEM ZENDAYÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. augusztus 24. 08:58 #23
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Azonosító: 249167
És mivan ha bi, ki nem sz*rja le? Ez az ő dolga, hogy kiket tapiz össze
2016. augusztus 24. 09:05 #24
- törölt felhasználó -    
Én itt már nem tudok mit mondani, de azért mégis: annyian "vállalják fel" ezt manapság, hogy követni sem lehet, hogy ki minek érzi magát, szóval ezentúl ezekből a cikk sorozatokból is kimaradok.
2016. augusztus 24. 09:16 #25
stellaxoxo
stellaxoxo
visszatérő vendég

StátuszYou can say what you want about me as long as you pay me
Hozzászólás: 238
Azonosító: 258257
Igen, igen, ez az ő dolga/magánügye. DE, híres, ismert ember, így természetes hogy a média egyből rácuppan a témára. Hát most akkor a lányokhoz is vonzódik, oké. Szerintem nem nagy cucc. Mármint jó, oké, nyílván nehéz ezt így felvállalnia meg minden, de elfogadható, a részemről! És nem úgy mint a kedves Kitti45-nek, aki látom megragadt az 5 éves agyi szintjénél. Rendben van hogy tiszteled Zendeya-t, de mér' néznéd le ettől még Bella-t? Csak mert bisexualis? Komolyan?! biggrin.gif Szánalmas és gyerekes viselkedésed van, az egyszer biztos. Én tisztelem Bella lépését mert nem lehet neki valami könnyű, bár azt se értem hogy ha férfival volt együtt ( bár ez a Gregg, nem egy férfias alkat, de tényleg) akkor nem különös egy pöppet hogy rá egy héttel már lányokkal csókolózunk? mindegy, nem szólók bele, mert nem azén dolgom.
2016. augusztus 24. 09:17 #26
- törölt felhasználó -    
Az az egyik legszánalmasabb tévhit, hogy "manapság" mindenki csak divatból "kezd el" vonzódni a saját neméhez (is). Ha kinyitnátok a szemecskéteket, akkor nem lenne nehéz észrevenni, hogy az elmúlt években a világ ebből a szempontból rengeteg változáson ment keresztül, jó értelemben. Példának okáért, gondolom sokan hallottatok róla, tavaly az Egyesült Államok mind az 50 tagállamában legalizálták a melegházasságot. Régebben azért "volt ilyen kevés" bi- és homoszexuális, mert az emberek jóval fancsalibb képet vágtak erre a témára, mint ma. Régen nagyobb okuk volt félni, hiszen ez nem volt egy nagyon gyakori eset, így természetesen a homofóbok is sokkal többen voltak, néhányan pedig nem voltak restek egy meleg párra az nyílt utcán ráköpni, rosszabb esetben megverni őket (tudom, hogy ilyen ma is előfordulhat). Lévén, hogy ez a téma ma már nem annyira súlyos, mint pár évvel ezelőtt, sokkal bátrabban is vállalják fel az emberek másságukat, mert tisztában vannak azzal, hogy ez nem jár olyan súlyos következményekkel, mint régebben. Ne gondoljátok azt, hogy egy bi- vagy homoszexuálisnak egyik pillanatról a másikra pattan ki a fejéből, hogy ő márpedig nem hetero. Annyira szeretem azt, amikor azok pampognak arról, hogy manapság mindenki csak divatból "kezd el" a saját neméhez vonzódni, akik állítólag igen is elítélik a homofóbiát. Nem kell bemagyarázni magatoknak, kedves starity-felhasználók, akik nagyon menő tumblis avatarokkal (persze minden második tag ilyet használ) tengetik mindennapjaikat az oldalon, hogy mindenki mindent divatból csinál, mert ha egy kicsit is belegondolnátok, hogy nekik mennyire nehéz eljutni arra a pontra, hogy maguknak is bevallják, hát még a világnak, hogy ők mások, akkor egészen biztosan kétszer is átgondoltátok volna azt a kijelentést, amire az imént reagáltam.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, CandUs
2016. augusztus 24. 09:20 #27
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 255195
Oké szerintem heccből csinálja. Nem szokás csak úgy egy igennel leokézni egy ilyen kérdést. Meg egyébként is ha azért nem lehet elítélni mert tényleg a saját neméhez is vonzódik, akkor azért lehet elítélni mert kábé egy hete szingli csak és máris valaki más szájában van (és az teljesen mindegy ,hogy a harmadik illető lány)
2016. augusztus 24. 09:32 #28
- törölt felhasználó -    
Már lassan mindenki az! ohmy.gif Szerencsére nekem nincsenek ilyen hajlamaim, de nem ítélem el Bellát emiatt! Úgy éli a szerelmi életét, ahogy neki jó! smileeee.gif
2016. augusztus 24. 09:36 #29
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
csak divatból csinálják semmi értelme
2016. augusztus 24. 09:36 #30
- törölt felhasználó -    
Uristen. Ezt. Nem. Akarom. Elhinni.
2016. augusztus 24. 09:40 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.24. 09:17)
Az az egyik legszánalmasabb tévhit, hogy "manapság" mindenki csak divatból "kezd el" vonzódni a saját neméhez (is). Ha kinyitnátok a szemecskéteket, akkor nem lenne nehéz észrevenni, hogy az elmúlt években a világ ebből a szempontból rengeteg változáson ment keresztül, jó értelemben. Példának okáért, gondolom sokan hallottatok róla, tavaly az Egyesült Államok mind az 50 tagállamában legalizálták a melegházasságot. Régebben azért "volt ilyen kevés" bi- és homoszexuális, mert az emberek jóval fancsalibb képet vágtak erre a témára, mint ma. Régen nagyobb okuk volt félni, hiszen ez nem volt egy nagyon gyakori eset, így természetesen a homofóbok is sokkal többen voltak, néhányan pedig nem voltak restek egy meleg párra az nyílt utcán ráköpni, rosszabb esetben megverni őket (tudom, hogy ilyen ma is előfordulhat). Lévén, hogy ez a téma ma már nem annyira súlyos, mint pár évvel ezelőtt, sokkal bátrabban is vállalják fel az emberek másságukat, mert tisztában vannak azzal, hogy ez nem jár olyan súlyos következményekkel, mint régebben. Ne gondoljátok azt, hogy egy bi- vagy homoszexuálisnak egyik pillanatról a másikra pattan ki a fejéből, hogy ő márpedig nem hetero. Annyira szeretem azt, amikor azok pampognak arról, hogy manapság mindenki csak divatból "kezd el" a saját neméhez vonzódni, akik állítólag igen is elítélik a homofóbiát. Nem kell bemagyarázni magatoknak, kedves starity-felhasználók, akik nagyon menő tumblis avatarokkal (persze minden második tag ilyet használ) tengetik mindennapjaikat az oldalon, hogy mindenki mindent divatból csinál, mert ha egy kicsit is belegondolnátok, hogy nekik mennyire nehéz eljutni arra a pontra, hogy maguknak is bevallják, hát még a világnak, hogy ők mások, akkor egészen biztosan kétszer is átgondoltátok volna azt a kijelentést, amire az imént reagáltam.

Végre valaki, aki fényt hoz az éjszakába! Köszönöm! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Mellesleg, biztosan csak számomra nonszensz, de nem értem meg a logikáját annak, aki divatból csinálja, ha már korábban úgy is annyian felhozták a dolgot. Bár nekem speciel nem tűnt fel, hogy hirtelen annyira nagyon elárasztották volna a világot a coming out-oló emberkék. blink.gif
Amikor van egy nyugis, apple pie hetero életed, nem kell aggódnod, hogy bárki leb*ziz vagy akárhogy beszól, ha meg akarod csókolni a párodat a buszmegállóban, vagy csak kézen fogva szeretnétek sétálni, annyira csak nem vagy hülye, hogy céltáblát csinálsz magadból némi figyelemért. Unokatestvéremék három éve kint élnek Amerikában, és tőlük tudom, hogy a melegházasság legalizációjától eltekintve is gyakran történnek ocsmány dolgok, amikor két fiú meg meri fogni egymás kezét a nyílt utcán. A legtöbb homofób meg összeteheti a két kezét, hogy sokaknak akkor sem szólnak semmit, ha szinte egymásnak esnek az egyik padon. rolleyes.gif
Az pedig, hogy én kihez vonzódom, nem a hangulatomtól függ szerintem, ahogy nem is a csordaszellem határozza meg. Bella valószínűleg van olyan érett és felelősségteljes, hogy nem azért vállalta fel, mert épp nem tudott mit kezdeni magával az ágyában fetrengve. Hadd döntse már el szerencsétlen, hogy kit szeret, anélkül, hogy jönne az ok nélküli ócsárolás.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs
2016. augusztus 24. 09:41 #32
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
huhh. még jó, hogy nekem nincsenek ilyen hajlamaim..
2016. augusztus 24. 09:46 #33
snezii
snezii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 244154
Na most tisztázzuk. 1 hete szakítottak Greggel. És most ezzel a lánnyal csókolózik, akit elvileg (kaliforhnia szerint) már ismert korábban is.
Elnézést, ha tévesen merült fel bennem, de..nem lehet valami köze egymáshoz a kettőnek?
2016. augusztus 24. 10:04 #34
- törölt felhasználó -    
Milyen kommentek vannak már rohog.gif Lori Bradbury és Violet Shadow, a ti hozzászólásaitokkal teljesen egyetértek, jó látni, hogy vannak még itt értelmes emberek laugh.gif
Amúgy Bellát eddig se kedveltem, mostantól se fogom, de annak örülök hogy felvállalta laugh.gif
2016. augusztus 24. 10:05 #35
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Na jó, őszintén egy kicsit most meglepődtem, és lesokkolódtam, mert szinte végig néztem ahogy Bella felnő, és nem gondoltam volna róla.

De ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogadom el így, örülök, hogy megtalálta saját magát, remélem boldog lesz ezután is^^
2016. augusztus 24. 10:05 #36
XIXO tea
XIXO tea

Státusz#15év #fuvola #starity #zene #B.H. <333 #győr
Hozzászólás: 845
Csatolások: 1
Azonosító: 256877
Érdekes. Én mindig is imádtam Bellát, mert nagyon tehetséges és gyönyörűszép is, és még most is kedvelem őt!!!
Nem nagy ügy ez a biszexulalitás dolog, ha neki ez így tetszik és jól érzi magát, akkor lehet. Úgyis egy csomó ember van még a világban aki ezt csinálja.
Ő döntése, bárkivel megeshet az ilyen!
Nem kell őt elítélni, azért, mert ő így akar élni. wink.gif
2016. augusztus 24. 10:06 #37
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Büszke vagyok rá, remélem boldog lesz bármelyik nemmel randizik is! ❤
2016. augusztus 24. 10:12 #38
- törölt felhasználó -    
Örülök hogy felvállalta.Igazából én nekem semmi bajom azokkal akik a saját neméhez vonódik. Ő dolga nem ? És az hogy ez már divat manapság? Hogy lenne ez divat? Most komolyan? Bele se gondoltok milyent bevallani a nagyvilágnak és vállalni a következményeket, hogy mégis milyen képet vágnak hozzá az emberek.Én kedvelem a melegeket, az egyik legrendesebb emberek, és törzsgyökeres Glambert-ként sosem lesz ez másképp.
1 felhasználónak tetszik: InoriGothGirl
2016. augusztus 24. 10:17 #39
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Engem ez soha nem zavart a nemi beállítottság:)
2016. augusztus 24. 10:22 #40
Kaysa
Kaysa

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.24. 09:17)

teljesen egyetértek.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok