Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 24. 08:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Mindig is olyan érzésem volt Bellával kapcsolatban, hogy csak megy az árral. 15 évesen már 25 évesnek nézett ki, és azt csinálja, amit épp lát, hogy 'trendi'. Valahogy nekem olyan fura volt ez a csajszi mindig is. De ha a csajok is érdeklik, én nem bánom. Próbálkozzon, majdcsak rájön, mi is jó neki.
2016. augusztus 24. 08:58
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
És mivan ha bi, ki nem sz*rja le? Ez az ő dolga, hogy kiket tapiz össze
2016. augusztus 24. 09:05
Én itt már nem tudok mit mondani, de azért mégis: annyian "vállalják fel" ezt manapság, hogy követni sem lehet, hogy ki minek érzi magát, szóval ezentúl ezekből a cikk sorozatokból is kimaradok.
2016. augusztus 24. 09:16
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Igen, igen, ez az ő dolga/magánügye. DE, híres, ismert ember, így természetes hogy a média egyből rácuppan a témára. Hát most akkor a lányokhoz is vonzódik, oké. Szerintem nem nagy cucc. Mármint jó, oké, nyílván nehéz ezt így felvállalnia meg minden, de elfogadható, a részemről! És nem úgy mint a kedves Kitti45-nek, aki látom megragadt az 5 éves agyi szintjénél. Rendben van hogy tiszteled Zendeya-t, de mér' néznéd le ettől még Bella-t? Csak mert bisexualis? Komolyan?!
Szánalmas és gyerekes viselkedésed van, az egyszer biztos. Én tisztelem Bella lépését mert nem lehet neki valami könnyű, bár azt se értem hogy ha férfival volt együtt ( bár ez a Gregg, nem egy férfias alkat, de tényleg) akkor nem különös egy pöppet hogy rá egy héttel már lányokkal csókolózunk? mindegy, nem szólók bele, mert nem azén dolgom.
2016. augusztus 24. 09:17
Az az egyik legszánalmasabb tévhit, hogy "manapság" mindenki csak divatból "kezd el" vonzódni a saját neméhez (is). Ha kinyitnátok a szemecskéteket, akkor nem lenne nehéz észrevenni, hogy az elmúlt években a világ ebből a szempontból rengeteg változáson ment keresztül, jó értelemben. Példának okáért, gondolom sokan hallottatok róla, tavaly az Egyesült Államok mind az 50 tagállamában legalizálták a melegházasságot. Régebben azért "volt ilyen kevés" bi- és homoszexuális, mert az emberek jóval fancsalibb képet vágtak erre a témára, mint ma. Régen nagyobb okuk volt félni, hiszen ez nem volt egy nagyon gyakori eset, így természetesen a homofóbok is sokkal többen voltak, néhányan pedig nem voltak restek egy meleg párra az nyílt utcán ráköpni, rosszabb esetben megverni őket (tudom, hogy ilyen ma is előfordulhat). Lévén, hogy ez a téma ma már nem annyira súlyos, mint pár évvel ezelőtt, sokkal bátrabban is vállalják fel az emberek másságukat, mert tisztában vannak azzal, hogy ez nem jár olyan súlyos következményekkel, mint régebben. Ne gondoljátok azt, hogy egy bi- vagy homoszexuálisnak egyik pillanatról a másikra pattan ki a fejéből, hogy ő márpedig nem hetero. Annyira szeretem azt, amikor azok pampognak arról, hogy manapság mindenki csak divatból "kezd el" a saját neméhez vonzódni, akik állítólag igen is elítélik a homofóbiát. Nem kell bemagyarázni magatoknak, kedves starity-felhasználók, akik nagyon menő tumblis avatarokkal (persze minden második tag ilyet használ) tengetik mindennapjaikat az oldalon, hogy mindenki mindent divatból csinál, mert ha egy kicsit is belegondolnátok, hogy nekik mennyire nehéz eljutni arra a pontra, hogy maguknak is bevallják, hát még a világnak, hogy ők mások, akkor egészen biztosan kétszer is átgondoltátok volna azt a kijelentést, amire az imént reagáltam.
2016. augusztus 24. 09:20
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Oké szerintem heccből csinálja. Nem szokás csak úgy egy igennel leokézni egy ilyen kérdést. Meg egyébként is ha azért nem lehet elítélni mert tényleg a saját neméhez is vonzódik, akkor azért lehet elítélni mert kábé egy hete szingli csak és máris valaki más szájában van (és az teljesen mindegy ,hogy a harmadik illető lány)
2016. augusztus 24. 09:32
Már lassan mindenki az!
Szerencsére nekem nincsenek ilyen hajlamaim, de nem ítélem el Bellát emiatt! Úgy éli a szerelmi életét, ahogy neki jó!
2016. augusztus 24. 09:40
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.24. 09:17)
Az az egyik legszánalmasabb tévhit, hogy "manapság" mindenki csak divatból "kezd el" vonzódni a saját neméhez (is). Ha kinyitnátok a szemecskéteket, akkor nem lenne nehéz észrevenni, hogy az elmúlt években a világ ebből a szempontból rengeteg változáson ment keresztül, jó értelemben. Példának okáért, gondolom sokan hallottatok róla, tavaly az Egyesült Államok mind az 50 tagállamában legalizálták a melegházasságot. Régebben azért "volt ilyen kevés" bi- és homoszexuális, mert az emberek jóval fancsalibb képet vágtak erre a témára, mint ma. Régen nagyobb okuk volt félni, hiszen ez nem volt egy nagyon gyakori eset, így természetesen a homofóbok is sokkal többen voltak, néhányan pedig nem voltak restek egy meleg párra az nyílt utcán ráköpni, rosszabb esetben megverni őket (tudom, hogy ilyen ma is előfordulhat). Lévén, hogy ez a téma ma már nem annyira súlyos, mint pár évvel ezelőtt, sokkal bátrabban is vállalják fel az emberek másságukat, mert tisztában vannak azzal, hogy ez nem jár olyan súlyos következményekkel, mint régebben. Ne gondoljátok azt, hogy egy bi- vagy homoszexuálisnak egyik pillanatról a másikra pattan ki a fejéből, hogy ő márpedig nem hetero. Annyira szeretem azt, amikor azok pampognak arról, hogy manapság mindenki csak divatból "kezd el" a saját neméhez vonzódni, akik állítólag igen is elítélik a homofóbiát. Nem kell bemagyarázni magatoknak, kedves starity-felhasználók, akik nagyon menő tumblis avatarokkal (persze minden második tag ilyet használ) tengetik mindennapjaikat az oldalon, hogy mindenki mindent divatból csinál, mert ha egy kicsit is belegondolnátok, hogy nekik mennyire nehéz eljutni arra a pontra, hogy maguknak is bevallják, hát még a világnak, hogy ők mások, akkor egészen biztosan kétszer is átgondoltátok volna azt a kijelentést, amire az imént reagáltam.
Végre valaki, aki fényt hoz az éjszakába! Köszönöm!
Mellesleg, biztosan csak számomra nonszensz, de nem értem meg a logikáját annak, aki divatból csinálja, ha már korábban úgy is annyian felhozták a dolgot. Bár nekem speciel nem tűnt fel, hogy hirtelen annyira nagyon elárasztották volna a világot a coming out-oló emberkék.
Amikor van egy nyugis, apple pie hetero életed, nem kell aggódnod, hogy bárki leb*ziz vagy akárhogy beszól, ha meg akarod csókolni a párodat a buszmegállóban, vagy csak kézen fogva szeretnétek sétálni, annyira csak nem vagy hülye, hogy céltáblát csinálsz magadból némi figyelemért. Unokatestvéremék három éve kint élnek Amerikában, és tőlük tudom, hogy a melegházasság legalizációjától eltekintve is gyakran történnek ocsmány dolgok, amikor két fiú meg meri fogni egymás kezét a nyílt utcán. A legtöbb homofób meg összeteheti a két kezét, hogy sokaknak akkor sem szólnak semmit, ha szinte egymásnak esnek az egyik padon.
Az pedig, hogy én kihez vonzódom, nem a hangulatomtól függ szerintem, ahogy nem is a csordaszellem határozza meg. Bella valószínűleg van olyan érett és felelősségteljes, hogy nem azért vállalta fel, mert épp nem tudott mit kezdeni magával az ágyában fetrengve. Hadd döntse már el szerencsétlen, hogy kit szeret, anélkül, hogy jönne az ok nélküli ócsárolás.
2016. augusztus 24. 09:41
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
huhh. még jó, hogy nekem nincsenek ilyen hajlamaim..
2016. augusztus 24. 09:46
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Na most tisztázzuk. 1 hete szakítottak Greggel. És most ezzel a lánnyal csókolózik, akit elvileg (kaliforhnia szerint) már ismert korábban is.
Elnézést, ha tévesen merült fel bennem, de..nem lehet valami köze egymáshoz a kettőnek?
Elnézést, ha tévesen merült fel bennem, de..nem lehet valami köze egymáshoz a kettőnek?
2016. augusztus 24. 10:04
Milyen kommentek vannak már
Lori Bradbury és Violet Shadow, a ti hozzászólásaitokkal teljesen egyetértek, jó látni, hogy vannak még itt értelmes emberek
Amúgy Bellát eddig se kedveltem, mostantól se fogom, de annak örülök hogy felvállalta
Amúgy Bellát eddig se kedveltem, mostantól se fogom, de annak örülök hogy felvállalta
2016. augusztus 24. 10:05
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Na jó, őszintén egy kicsit most meglepődtem, és lesokkolódtam, mert szinte végig néztem ahogy Bella felnő, és nem gondoltam volna róla.
De ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogadom el így, örülök, hogy megtalálta saját magát, remélem boldog lesz ezután is^^
De ez persze nem azt jelenti, hogy nem fogadom el így, örülök, hogy megtalálta saját magát, remélem boldog lesz ezután is^^
2016. augusztus 24. 10:05
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Érdekes. Én mindig is imádtam Bellát, mert nagyon tehetséges és gyönyörűszép is, és még most is kedvelem őt!!!
Nem nagy ügy ez a biszexulalitás dolog, ha neki ez így tetszik és jól érzi magát, akkor lehet. Úgyis egy csomó ember van még a világban aki ezt csinálja.
Ő döntése, bárkivel megeshet az ilyen!
Nem kell őt elítélni, azért, mert ő így akar élni.
Nem nagy ügy ez a biszexulalitás dolog, ha neki ez így tetszik és jól érzi magát, akkor lehet. Úgyis egy csomó ember van még a világban aki ezt csinálja.
Ő döntése, bárkivel megeshet az ilyen!
Nem kell őt elítélni, azért, mert ő így akar élni.
2016. augusztus 24. 10:12
Örülök hogy felvállalta.Igazából én nekem semmi bajom azokkal akik a saját neméhez vonódik. Ő dolga nem ? És az hogy ez már divat manapság? Hogy lenne ez divat? Most komolyan? Bele se gondoltok milyent bevallani a nagyvilágnak és vállalni a következményeket, hogy mégis milyen képet vágnak hozzá az emberek.Én kedvelem a melegeket, az egyik legrendesebb emberek, és törzsgyökeres Glambert-ként sosem lesz ez másképp.
1 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl
2016. augusztus 24. 10:22
|
|
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline
|
Idézet (Violet Shadow @ 2016.08.24. 09:17)
teljesen egyetértek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.