Bella Thorne bevallotta biszexualitását
2016. augusztus 26. 14:13
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
" Nincs olyan hogy meleg sem biszex, egy lány csak fiút szerethet és fordítva"Édes istenem.
néhány ember felfogása elég abszúrd. Hát nem tudom valóban így van e, lehet csak figyelem felkeltés de ha mégis biszex válljon egézségére. Nem árt vele senkinek, ha neki jó igy hajrá. És én is biszex vagyok
Voltam már szerelmes lányba ugyanúgy ahogy pasiba. Most épp barátom van de vonz mindkét nem. Szóval néhány ember felfogását mai napig nem értem mi ebben olyan hihetetlen..
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 26. 16:02
Húú,de unom már ezeket az értelmetlen,buta és kicsinyes vitákat MINDEN EGYES szexualitással foglalkozó cikknél.Miért miért miért nem lehet elmenni mellette,ha ellene vagy ? Miért nem lehet egyszerűen elfogadni az embereket úgy,ahogy vannak?
2016. augusztus 26. 18:27
Sokakkal ellentétbe én kinéztem volna belőle. És ha ő így boldog, fogadjátok már el!
2016. augusztus 27. 12:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
nagyon meglepett a dolog, nem gondoltam volna
mindig érik meglepetések az embereket
mindig érik meglepetések az embereket
2016. augusztus 29. 12:03
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
Nagyon bátor dolog Bellától, hogy fel meri ezt vállalni.
Aki pedig nem képes elviselni, hogy valaki a saját neméhez (is) vonzódik, az egész egyszerűen tegyen a cikkre, és görgessen szépen tovább, nem kell minden apróságon fennakadni!
2016. augusztus 30. 10:35
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ha ez a vallomás kellett ahhoz, hogy boldog legyen, akkor igazán tiszteletre méltó, hogy meg merte ezt tenni. Mondjuk rendesen meglepődtem, viszont semmi bajom nincs vele.
A kommentelők nagy része pedig megtanulhatná, hogy a hallgatás néha bölcsebb döntés.
A kommentelők nagy része pedig megtanulhatná, hogy a hallgatás néha bölcsebb döntés.
2016. szeptember 03. 19:13
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Eddig is szerettem Bellát, de most még jobban felnézek rá!
2016. szeptember 04. 15:01
|
|
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline
|
büszke vagyok rá
2016. szeptember 04. 15:40
|
|
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline
|
A negatív kommentelőknek pedig üzenném, hogy egyáltalán nem lett menő a melegség, hogy bevezették a meleg házasságot. Hogy "miért lett egyszerre ""mindenki"" meleg?" mert már ki lehet mondani. Évekkel ezelőtt ez még tabunak számított. És miért baj, ha csak simán úgy válaszolt a "biszex vagy?" kérdésre, hogy igen? Ilyen természetesnek kéne venni ezeket venni, mert a melegség nem lepra, pls! Viszont (nem feltétlenül itt) vannak olyan emberek, hogy "én imádom a melegeket, ők olyan cukik! Istenem,de édesek! Egyem a kis zuzájukat!" Én erre meg csak így:
Really nigga?
A melegek nem kisállatok, akik "cukik", hanem rendes emberek, akár te, akár én. Ha egy hetero párt sem kezdenél el nyálazni, akkor a homo párokat se nyálazd, mert nem különbek.
A szerelem az szerelem. Az mindegy, kik között történik. Ilyen egyszerű
Really nigga?
A melegek nem kisállatok, akik "cukik", hanem rendes emberek, akár te, akár én. Ha egy hetero párt sem kezdenél el nyálazni, akkor a homo párokat se nyálazd, mert nem különbek.
A szerelem az szerelem. Az mindegy, kik között történik. Ilyen egyszerű
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.