A fél világ a Szigeten mulatott: 10 program, amit ne hagyj ki, ha fesztiválozni mész!
2016. augusztus 24. 18:20
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
13 év, 3.ik sziget jippíííí
2016. augusztus 24. 20:49
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
soha nem akarok a szigeten partyzni
2016. augusztus 24. 20:57
Biztos nagyon jó volt
Egyszer én is szeretnék elmenni
Egyszer én is szeretnék elmenni
2016. augusztus 25. 08:51
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (BlackVeilBrides-26 @ 2016.08.23. 23:20)
Nem akkorok bunkó lenni de ez a cikkek olyanok mintha a képünkbe tolnák, hogy ők ott voltak te meg nem és ezért besz*ptad
Akkor nem csak én érzem így
2016. augusztus 26. 11:24
Annyira a képünkbe tolják a Szigetet, pedig valljuk be, nem sok magyar engedheti meg magának, iszonyat drágák a jegyek. Ha lenne pénzem, talán egyszer elmennék, de most nem fogok a szüleimtől kunyerálni erre, mint azt sok kortársam teszi.
2016. augusztus 26. 17:22
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Ugyan magasabb színvonalú, mint a többi hazai fesztivál, de az árakat meglátva szerintem az emberek nagy többsége dob egy hátast.
Ettől függetlenül egyszer el szeretnék menni:)
Mindenesetre én a Strand feszten voltam, és legalább annyira élvezetes, mintha a Szigetre mentem volna.
Ettől függetlenül egyszer el szeretnék menni:)
Mindenesetre én a Strand feszten voltam, és legalább annyira élvezetes, mintha a Szigetre mentem volna.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: