Nina Dobrev megmutatta fenekét
2016. augusztus 23. 12:44
Nina annyira szánalmas.....copyzni én is tudnám Mileyt vagy Demit....na mindegy...
2016. augusztus 23. 12:47
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Iszonyúan felesleges cikk volt, pont nem érdekel mit csinál magával ez a nő és a többi.
2016. augusztus 23. 12:49
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Lol az első képről Kardashianék ugranak be XDDDDDDDDDDDDDDD amúgy meg ez aztán a hír
2016. augusztus 23. 13:04
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Szerintem felesleges minden botrányosabb instás képről cikket írni. Ott a segge? Király, majd a sok kanos baromarc meg itt írogatja piszkos kis álmait a három nővel. Bár ez még nem a Kardashain ( akkor sem tudom leírni a családnevüket
) és a Cyrus féle pózolás, de remélem ez a csaj nem lesz olyan, nem az ilyesmiről lett ismert...
2016. augusztus 23. 13:14
Ez aztán a hír. :'D Persze hogy ezt csinálja, csak így figyelnek fel rá az emberek.
2016. augusztus 23. 13:20
Ez a csaj sokat dolgozik?
Egy színházban dolgozó színésznő sokkal többet dolgozik mint ő.
2016. augusztus 23. 13:50
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Mit is mondhatnénk,az első kép az elég jó lett!
A jól megérdemelt pihennés pedig erős szerintem!
A jól megérdemelt pihennés pedig erős szerintem!
2016. augusztus 23. 13:51
Ez aztán a cikk...huhu...Bezzeg hogy Ady szőke lett,vagy hogy Evan és Emma ismét együtt mutatkozik az még nincs fent....elképesztő ez a Starity..
2016. augusztus 23. 14:13
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Lori Bradbury @ 2016.08.23. 00:51)
Ezt valahogy soha nem értettem, megmondom őszintén. Persze, az ő dolga, meg ha egyiküket sem zavarja, akkor nincs gond, nyugodtan pakolják fel, de számomra ez valamiért akkor is érthetetlen marad. Az mindenkinek saját ügye, hogy milyen képek vannak a telefonjában, mert hát a ő tulajdona, a saját teste, de azt nem igazán értem, hogy miért kell ezt az internetre is felpakolni ezeket a nem épp ártatlan fotókat? Nem mintha zavarna, sőt, csak másfél hónap múlva meg kapja a fenyegetéseket, már most az utálkozók kedves leveleit. Ez meg egy olyan negatív velejárója a netnek, hogy nem tudja már az életben sem leszedni, akárhogy próbálja. Vagy erre egyikük sem gondolt? 
Írod ezt te, mint Taylor Momsen rajongó.
2016. augusztus 23. 14:29
Ebből miért kellett cikk? 3 és fél sorból áll az egész és még négy képből. -.-"
Bezzeg más értelmes cikket meg elutasítotok...
Bezzeg más értelmes cikket meg elutasítotok...
2016. augusztus 23. 15:33
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Emberek.Láthattatok/Lathattunk már rosszabbakat is.ezen már meg sem kéne lepődni.Hisz ott van Miley aki minden nap csinál valamit.Ott vannak Kardashianék akikről minden álló nap készül egy cikk ahogy meztelenkednek.Ezen már tényleg meg sem kéne lepődni xd
2016. augusztus 23. 17:13
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
moonglightbae02: szánalmas?
lol mert akkor Miley vagy Kim Kardashian normális biztos aki kalapácsot nyalogat vagy majdnem meztelenül pózolgat a tükör előtt..Nina azért szánalmas mert megmutatta kb. a negyed fenekét? hűha,akkora bűn. Alapból, ha nem voltatok volna rá kíváncsiak, nem mentetek volna rá, és nem néztétek volna meg. Hihetetlen, hogy mindenki hogy el tudja ítélni a másikat. Na aztán ez alapján biztos meglehet Ninát..Gratulálok! (nem sértésből mondtam,csak itt lyukadtam ki)
2016. augusztus 23. 18:11
Idézet (Jenny Lawliet @ 2016.08.23. 14:13)
Írod ezt te, mint Taylor Momsen rajongó.
Taylor már mindenét megmutatta többször is.
Nem mondtam, hogy pártolom akármelyikük döntését is.
Taylor-ról pedig: attól, hogy szeretem a zenéjét és kifejezetten szépnek tartom, nem kell mindennel egyetértenem, amit művel. Nem akarok elvakult rajongó lenni. Az ő esetében sem vagyok oda a netes "meztelenkedésért", ezt persze nem említettem az előző kommentemben, mert átlagról beszéltem. Attól függetlenül viszont, hogy csinál dolgokat, amiket én nem tennék meg, még ugyanúgy élvezhetem a hangját.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.