Moonwalker4ever- Mint ahogy a többi 17 éves sem rajongásból hord zenekaros pólókat hanem mert az olyan "menő".( Tisztelet a kivételnek) Menőbb mint egy Justin Bieberes. rohog.gif
De nem egy olyannal találkoztam már akinek fogalma nem volt mi az a Metallica, Guns N' Roses vagy Ramones.
te arról beszélsz hogy itthon Magyarországon mi van, de az ott Amerika ott nem hinném hogy hasonló a helyzet, ott azért mindenki tisztában van minden bandával.
Justin Bieber máris csalja 17 éves barátnőjét?
2016. augusztus 24. 09:26
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
2016. augusztus 24. 12:43
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.24. 09:26)
te arról beszélsz hogy itthon Magyarországon mi van, de az ott Amerika ott nem hinném hogy hasonló a helyzet, ott azért mindenki tisztában van minden bandával.
Szerintem meg ott még inkább így van. Ez ott is ugyanilyen divat. Nehezen tudom elképzelni hogy például ez a csaj hatalmas rajongója lenne egy 80-as évekbeli heavy metal zenekarnak. Lehet hogy jól mutat a pólóján, de egy dalt már nem biztos hogy tudna mondani tőlük.
2016. augusztus 24. 13:08
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
Szerintem meg ott még inkább így van. Ez ott is ugyanilyen divat. Nehezen tudom elképzelni hogy például ez a csaj hatalmas rajongója lenne egy 80-as évekbeli heavy metal zenekarnak. Lehet hogy jól mutat a pólóján, de egy dalt már nem biztos hogy tudna mondani tőlük.
Forrás: http://starity.hu/magazin/62872-justin-bieber-maris-csalja-17-eves-baratnojet/#ixzz4IFN3vEJ9
teljesen igazad van...
Forrás: http://starity.hu/magazin/62872-justin-bieber-maris-csalja-17-eves-baratnojet/#ixzz4IFN3vEJ9
teljesen igazad van...
2016. augusztus 24. 13:56
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Moonwalker4ever már miért ne szerethetné? Nem ismered és nem is fogod így ezt sose fogod megtudni de lehet épp rajong az ilyen zenéért. Nem tudom miért kell egy felsőn ennyire kiakadni. DE te bizonyára ezt jobban vágod, de nem érdekel alapból mert csak a semmibe hadonászva mondod a magadét mert te mindenkinél (még annál is aki viseli) jobban tudod.. így inkább folytasd a vitát magadban. Kérlek erre ne is reagálj mert csak foglalná a helyett a cikk alatt ha akarsz vmit írj privit.
2016. augusztus 24. 14:16
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En ilyen pletykakban mar reg nem hiszek. Nyilvan elgondolkotatja az embert egy pillanatig, de tudni illik, hogy az emberek szeretnek bemocskolni masokat.
Szoval amig valaki nem nyilatkozik nyiltan, en addig nem hiszek el dolgokat.
Szoval amig valaki nem nyilatkozik nyiltan, en addig nem hiszek el dolgokat.
2016. augusztus 24. 14:54
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.24. 13:56)
Moonwalker4ever már miért ne szerethetné? Nem ismered és nem is fogod így ezt sose fogod megtudni de lehet épp rajong az ilyen zenéért. Nem tudom miért kell egy felsőn ennyire kiakadni. DE te bizonyára ezt jobban vágod, de nem érdekel alapból mert csak a semmibe hadonászva mondod a magadét mert te mindenkinél (még annál is aki viseli) jobban tudod.. így inkább folytasd a vitát magadban. Kérlek erre ne is reagálj mert csak foglalná a helyett a cikk alatt ha akarsz vmit írj privit.
Akkor már úgyis annyi helyet foglaltunk itt, hogy ez az egy még belefér.
Egy szóval sem állítottam hogy kizártnak tartanám hogy szeretné. Valószínűtlennek tartottam, de mégha ő szereti is, van sok ember aki divatból hordja, nem egy ilyet láttam már.Nem a semmibe hadonászva mondtam a magamét, egy kommenthez leírtam amit tapasztaltam. A felsőn sem én akadtam ki, többen írtak már hasonlót előttem. Én csak erre válaszoltam, itt te kezdtél el vitatkozni.
2016. augusztus 24. 15:58
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Milyen meglepő Justinkátol
2016. augusztus 24. 20:31
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
sajnálom az összes nőt aki a közelében van
2016. augusztus 24. 20:55
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
couch.potato
Egyetértek!
2016. augusztus 25. 20:25
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Nem lepődtem meg xD
2016. augusztus 26. 00:10
Valamiért egyszerűen már képtelenségnek tartom, hogy meglepődjek ezen.
2016. augusztus 26. 14:18
|
|
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline
|
Még mindig nem fogom... Ez nem jelent semmit. A táncoscsaj biztos bele van esve JB-be, de táncelem hahó! Egy pasi nem lóghat egy csajjal csak úgy?! És ezek az emberek nevezik felnőttnek magukat, akik így gondolják.... Senkit nem akartam megbántani, elnézést, bocsánat. Tényleg. Csak ez nekem már sok. Meg magas.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: