Patai Anna legújabb klipjében bombanő
2016. augusztus 25. 17:34
Nem nevezném bombanönek és nekem nem tetszik...
2016. augusztus 25. 20:30
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Régebben esküszöm példa képem volt
Természetesen azóta felnőtt és valamilyen szinten én is.. na mind1
Nem rossz, de nem lesz kedvencem.
Csak azt furcsálom, hogy látszik, hogy idősebbek a színészek Annánál és azért az elég feltűnő
Természetesen azóta felnőtt és valamilyen szinten én is.. na mind1
Nem rossz, de nem lesz kedvencem.
Csak azt furcsálom, hogy látszik, hogy idősebbek a színészek Annánál és azért az elég feltűnő
2016. augusztus 25. 22:42
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
(Lefordítva)Van benne ez a szoveg: Te talán jó lehetsz ma estére. <--- csak nem dugni akar a kiscsaj?
2016. szeptember 03. 23:24
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Háát....mit is mondjak?
A dal maga nagyon tucat, Anna pedig bombanő helyett egy tinilány aki egy kiló sminket visel, hát de most miért? Hát nem? Az arcát több smink van, mint a szombámban a vakolat. S nem mondom, hogy nincs jó hangja, mert van csak ahogy bánik vele az katasztrófa.
Nekem személy szerint vele nincs bajom csak amit csinálnak belőle. Tehát most nekem a kedvenc számom tőle a Ha fiatal a szived, mert jó dal, megfogja a tinilányokat és mert illik hozzá, végső soron ő is tini. De egy előre gyártott felnőttet csinálnak belőle pedig még csak 17.
Mert most tényleg nézzétek meg az én kedvenc sztárjaim klipjét, a lányok benne 20-23 évesek s mégis minimális smink van rajtuk és nem nőket alakítanak minden második lipben, hanem aranyosak és lányosak. Pl.: SNSD-Gee.
A dal maga nagyon tucat, Anna pedig bombanő helyett egy tinilány aki egy kiló sminket visel, hát de most miért? Hát nem? Az arcát több smink van, mint a szombámban a vakolat. S nem mondom, hogy nincs jó hangja, mert van csak ahogy bánik vele az katasztrófa.
Nekem személy szerint vele nincs bajom csak amit csinálnak belőle. Tehát most nekem a kedvenc számom tőle a Ha fiatal a szived, mert jó dal, megfogja a tinilányokat és mert illik hozzá, végső soron ő is tini. De egy előre gyártott felnőttet csinálnak belőle pedig még csak 17.
Mert most tényleg nézzétek meg az én kedvenc sztárjaim klipjét, a lányok benne 20-23 évesek s mégis minimális smink van rajtuk és nem nőket alakítanak minden második lipben, hanem aranyosak és lányosak. Pl.: SNSD-Gee.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: