Mi az a smink
Mi az a pali
Mi az a dalszöveg
Mi ez a klip?
Patai Anna legújabb klipjében bombanő
2016. augusztus 24. 19:19
2016. augusztus 24. 19:19
áááááááááá :DDDD síírok... Valaki adjon már neki egy fogszabályzót!!
2016. augusztus 24. 19:22
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Nem akarom bántani mint a többiek, de azért ez a szám... A klipjét és a szövegét is ellehetne fogadni ha egy jó fülbemászó és erőteljes dalba lenne foglalva, de így ez az egész..hát nem is tudom nekem elég kellemetlen volt végignézni/végighallgatni.
2016. augusztus 24. 19:36
Ez minden csak nem jó!Számomra Anna hangja borzalmasan visítós,sipákolós és attól,hogy egy videóklip erejéig be van csavarva a haja és olyan ruhába van öltöztetve mint egy k***a attól még nem bombanő.És ráadásul azok a nők akik szerepelnek a klipben nem a legszebbek,szóval kulturált véleményem szerint ez egy nagy sz*r.(Elnézését kérem annak aki szereti,nem állt szándékomban senkit megbántani.)
2016. augusztus 24. 19:55
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Most akkor még hozzátennék valamit az előző hozzászólásomhoz, miután itt átolvasgattam a kommenteket...
Az persze oké, hogy itt vannak olyanok (köztük én is) akinek egyáltalán nem tetszik amivel éppen előhozakodott a csaj. És ezt meg is lehet érteni, mert zeneileg nullán van az a színvonal, amit jelenleg képvisel, legyünk pozitívak és bizakodóak, reménykedjünk benne hogy ez még majd változni fog. De egyet azért mondjatok már el nekem... mi a francért kell őt leribizni? Bezzeg Ariana Grandet, Selena Gomezt meg a többi mai híres popénekesnőt nem r*bancozzátok le, mikor falatnyi ruhácskában ugrálnak a kamera előtt, értelmetlen klipekben, amelyek csak és kizárólag az arcukról meg a jó alakjukról szólnak.
Persze-persze, Anna tizenhat (vagy tizenhét, franc tudja) de szerintem arra már ő is rájött hogy manapság egy sehonnai, tehetséges, de közel sem világhírű énekesnőt nem lehet máshogyan eladni, csak úgy, ha levetkőztetik őt. Most akkor jöhetnek a megjegyzések hogy minden ilyen sztár, akik agyon vannak sminkelve, be van lőve a hajuk és alul vannak öltözve szemérmetlen kapcarongyok? Itt azért kicsit elharapódzottak a dolgok, úgy érzem. És ezt nem azért mondom mert én hű de nagy rajongója lennék és hű de meg akarnám őt védeni a negatív kommentek elől, de ez számomra akkor is rettentő gyerekes és nevetséges!
Az persze oké, hogy itt vannak olyanok (köztük én is) akinek egyáltalán nem tetszik amivel éppen előhozakodott a csaj. És ezt meg is lehet érteni, mert zeneileg nullán van az a színvonal, amit jelenleg képvisel, legyünk pozitívak és bizakodóak, reménykedjünk benne hogy ez még majd változni fog. De egyet azért mondjatok már el nekem... mi a francért kell őt leribizni? Bezzeg Ariana Grandet, Selena Gomezt meg a többi mai híres popénekesnőt nem r*bancozzátok le, mikor falatnyi ruhácskában ugrálnak a kamera előtt, értelmetlen klipekben, amelyek csak és kizárólag az arcukról meg a jó alakjukról szólnak.
Persze-persze, Anna tizenhat (vagy tizenhét, franc tudja) de szerintem arra már ő is rájött hogy manapság egy sehonnai, tehetséges, de közel sem világhírű énekesnőt nem lehet máshogyan eladni, csak úgy, ha levetkőztetik őt. Most akkor jöhetnek a megjegyzések hogy minden ilyen sztár, akik agyon vannak sminkelve, be van lőve a hajuk és alul vannak öltözve szemérmetlen kapcarongyok? Itt azért kicsit elharapódzottak a dolgok, úgy érzem. És ezt nem azért mondom mert én hű de nagy rajongója lennék és hű de meg akarnám őt védeni a negatív kommentek elől, de ez számomra akkor is rettentő gyerekes és nevetséges!
2016. augusztus 24. 20:22
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Szerintem nem csinál Anna semmi ribancosat, egyszerűen a producerek rontották el a klip sztoriját és pocsék színészek szerepelnek benne. Odaad nála 10 évvel idősebb férfiaknak papírfecniket, akik a klip végén megnézik és idegesek/csalódottak lesznek, mert ráírt egy idétlen mondatot. Lehetett volna ehhez egy olyan klippet forgatni, amiben mondjuk éjszaka kilóg a házból és elmegy egy buliba a barátaihoz. Az egész lehetett volna Katy Perry - Last Friday Night feelinges, illet volna a dalhoz.
Ami szerintem nem rossz dallammal rendelkezik, de a szöveget átgondolhatták volna.
Annyira meglátszik, hogy a magyar előadók többsége a kisujját sem mozdítja, csak felénekel bármit amit elé raknak. Nem értem miért nem próbálkozik senki olyan dal írásával, ami nem a buliról/szerelemről/ értelmetlenségről szól. Olyan szép nyelvünk van, rengeteg jó hangú tehetséges énekesünk. Még nem hallottam olyan huszonegyedik századi magyar pop dalt, ami mondjuk egy beteg/elhunyt kisgyerekről szól, esetleg egy tragédiáról vagy nem is tudom, valami komoly dologról. (Leszámítva a Wellhellot,hiába szidják őket sokan, az ő zenéjükön lehet érezni, hogy tényleg ők írják a dalokat.)
Ami szerintem nem rossz dallammal rendelkezik, de a szöveget átgondolhatták volna.
Annyira meglátszik, hogy a magyar előadók többsége a kisujját sem mozdítja, csak felénekel bármit amit elé raknak. Nem értem miért nem próbálkozik senki olyan dal írásával, ami nem a buliról/szerelemről/ értelmetlenségről szól. Olyan szép nyelvünk van, rengeteg jó hangú tehetséges énekesünk. Még nem hallottam olyan huszonegyedik századi magyar pop dalt, ami mondjuk egy beteg/elhunyt kisgyerekről szól, esetleg egy tragédiáról vagy nem is tudom, valami komoly dologról. (Leszámítva a Wellhellot,hiába szidják őket sokan, az ő zenéjükön lehet érezni, hogy tényleg ők írják a dalokat.)
2016. augusztus 24. 20:37
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
hát ez borzasztó
2016. augusztus 24. 22:20
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Hát ez ritka szar
2016. augusztus 24. 22:25
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
háát, ez a "nő" még azért nem mondható bombanőnek... És eléggé gagyesz itt minden.. a Klip na meg pláne a Dal is
2016. augusztus 24. 22:35
|
|
Honeythiefúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 259228 offline
|
Minek egy kislányra ennyi sminket tenni??
Hogy nőnek látsszon csak egy icipicit is?! Aki meg ezt zenének csúfolja azt igencsak sajnálom
2016. augusztus 24. 22:48
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ezernyi ilyen semmi dal van a világon ez csak egy a millió közül
2016. augusztus 24. 22:53
Nem lenne rossz a zene alapja, de a szöveg... basically arról szól, hogy kell neki egy fiú egy éjszakára, akit utána otthagy a fr*ncba. Meg nála jóval idősebb paliknak is csapja a szelet a klipben. Pedig tényleg az alap miatt ez lehetne egy catchy song is.
2016. augusztus 24. 23:03
Attól azért elég messze van. Csak kéne az a fogszabályzó.
2016. augusztus 25. 04:46
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nos, az alap koncepció nem lenne rossz. Viszont, a dal üzenete semmitmomdó, a videóklip tartalma full üres, ide-oda táncol, oké.
A klip minősége kamera és vágás szemszögből odavág, az alap az jó lenne kicsit értelmesebb dalszöveggel. Anna ebből többet tudna kihozni, mert megvan a hangja hozzá, a kiejtése is jó, és szépnek is mondható (2 kiló smink nélkül). Ilyen tempóban még messze áll a külföldi karriertől.
A klip minősége kamera és vágás szemszögből odavág, az alap az jó lenne kicsit értelmesebb dalszöveggel. Anna ebből többet tudna kihozni, mert megvan a hangja hozzá, a kiejtése is jó, és szépnek is mondható (2 kiló smink nélkül). Ilyen tempóban még messze áll a külföldi karriertől.
2016. augusztus 25. 11:16
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Ezermillió ilyen dal van? Igen. Szar ez a dal? Igen.
2016. augusztus 25. 16:43
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Beyonce - Crazy in Love című klipje, illetve Katy Perry - Hot n Cold című klipje jut eszembe erről az "ízéről"...Ráadásul igazán megcsinálhatná már a fogait
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: