Elindultunk
2004. október 10. 16:25
|
|
PHILIP |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1089 Csatolások: 193 Azonosító: 3 offline
|
Idézet(joe_r @ 2004, October 10. - 15:46)
Nagyon jó ez a fórum, eddig tökéletes.
De ha valamilyen problémám van, esetleg nem tudok valamit, akkor kinek írjak?
Ki az illetékes?
[right][/right]
De ha valamilyen problémám van, esetleg nem tudok valamit, akkor kinek írjak?
Ki az illetékes?
[right][/right]
ők... http://www.freespace.hu/freeze/index.php?a...ts&CODE=leaders
2004. október 10. 19:59
|
HBPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 2 Azonosító: 93 offline
|
Üdv mindenkinek, én is elindultam.
Ez már a milliodik Power Boardos fórum, ahová az elmúlt 2 hónapban regisztráltam(celeb körben), lassan kivülről fogom ismerni!
A színösszeállítás egyedi, vagy mellékelt sablonból megy?
Szokásomhoz híven csak jó müködést tudok kivánni!
HBP
Ez már a milliodik Power Boardos fórum, ahová az elmúlt 2 hónapban regisztráltam(celeb körben), lassan kivülről fogom ismerni!
HBP
2004. október 10. 20:14
|
|
FlowM@NTechnical Expert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Idézet(HBP @ 2004, October 10. - 18:24)
Üdv mindenkinek, én is elindultam.
HBP
[right][/right]
HBP
[right][/right]
Mindig kitalálunk valami hülyeséget, hogy ne legyen az összes kék-fehér. 1ébként ez a fórum Philip törölt fórumja helyett jött létre, mivel ott elég nagy volt az érdeklődés. A törlés veszélye már nem fenyeget, tárhelyünk van, talán domain is lesz, szóval minden adott.
2004. október 10. 21:01
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(FlowM@N @ 2004, October 10. - 18:39)
A törlés veszélye már nem fenyeget, tárhelyünk van, talán domain is lesz, szóval minden adott. 
[right][/right]
[right][/right]
Na ennek kifejezetten örülök...
2004. október 11. 00:22
|
michel1820új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 3 Azonosító: 108 offline
|
Nekem is megtetszik ez a forum, majdnem úgy érzem magam mint ha otthon lenék vagy a volt Borda.ca-án.
, tetszik nekem így tovább.
2004. október 11. 00:24
|
michel1820új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 3 Azonosító: 108 offline
|
Van olyan érzésem hogy Borda.ca 2 lesz itt
, új otthonom van
2004. október 11. 10:02
|
|
marcellusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 131 Csatolások: 2 Azonosító: 120 offline
|
Nagyon örülök ennek a fórumnak, pláne, hogy a borda már csak amolyan magyar népmesés módszerrel műxik........hol van, hol nem van, bár inkább az utóbbi. Regisztráltam is magam jól, bár kicsit lehet, hogy kisebbrendűségi komplexusos leszek, mivel a bordán sem a hákú képek voltak az erősségeim, már amikor egyáltalán tudtam vmit feltölteni
Na nem baj, majd igyexem
Na nem baj, majd igyexem
2004. október 11. 12:40
Na akkor belevágok az elsőbe - (Minden kezdet nehéz.) - mert úgy látom, hogy itt keményen kell dolgozni (hozzászólni) az élvezetekért.
Nem vagyok iszaposszemű vén Bordás, alighogy rátaláltam erre a fórumra és belevágtam a dolgok sűrűjébe, a Borda elkezdte máig is tartó rakoncátlankodását. (Remélem nem miattam.
)
De a celeb téma tovább él, tovább viszik a régi jó barátok. Úgy látom, hogy az öreg fa tövéből szépen sarjadnak a friss hajtások, csak éppen azt nem lehet tudni melyik fog nagyra nőni. Ez már a harmadik pótBorda fórum amibe regisztráltam magam. Mindegyikben ismerős nevekre találtam és remek új képekre bukkantam. Ez jelenti számomra a garanciát a túlélésre.
De bárhogy is alakuljanak a dolgok, azt a hatalmas kincset (képeket, videket) amit a régi Borda hordozott semmilyen körülmények között sem szabad veszni hagyni!
Hű, de fennkölten fejeztem ki magam! Na most már mindegy, nem törlöm ki...
Nem vagyok iszaposszemű vén Bordás, alighogy rátaláltam erre a fórumra és belevágtam a dolgok sűrűjébe, a Borda elkezdte máig is tartó rakoncátlankodását. (Remélem nem miattam.
De a celeb téma tovább él, tovább viszik a régi jó barátok. Úgy látom, hogy az öreg fa tövéből szépen sarjadnak a friss hajtások, csak éppen azt nem lehet tudni melyik fog nagyra nőni. Ez már a harmadik pótBorda fórum amibe regisztráltam magam. Mindegyikben ismerős nevekre találtam és remek új képekre bukkantam. Ez jelenti számomra a garanciát a túlélésre.
De bárhogy is alakuljanak a dolgok, azt a hatalmas kincset (képeket, videket) amit a régi Borda hordozott semmilyen körülmények között sem szabad veszni hagyni!
Hű, de fennkölten fejeztem ki magam! Na most már mindegy, nem törlöm ki...
2004. október 11. 13:11
|
Scabúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 42 offline
|
én villámgyorsan reklamálnék:)
látom a fórummotor az a dettó sportfórum, csakhogy ott nem zavart "vmiért" a csatolások mérete
itt viszont hq-kat nemtok csatolgatni 1 megából, max 2-t. magyar kiszolgálót keresek én, mint állat (tudjátok hogy nem lennék én lusta thumbolni és belinkelni), de nem találok. úgyhogy nemtok perpill megoldást
látom a fórummotor az a dettó sportfórum, csakhogy ott nem zavart "vmiért" a csatolások mérete
itt viszont hq-kat nemtok csatolgatni 1 megából, max 2-t. magyar kiszolgálót keresek én, mint állat (tudjátok hogy nem lennék én lusta thumbolni és belinkelni), de nem találok. úgyhogy nemtok perpill megoldást
2004. október 11. 13:25
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(Scab @ 2004, October 11. - 11:28)
én villámgyorsan reklamálnék:)
[right][/right]
[right][/right]
Én a freewebre teszem a képeket. (max úgy járok mint Philip és elviszi a radírpók
A thumbokat meg Arles Image Web Page Creator al csinálom.
http://www.digitaldutch.com/arles/
Ha trükkösen nem thumbot kérek tőle, hanem az image fül alatt pisztergálom a képeket, akkor szépen beleírja a képbe a főbb jellemzőit és csinál neki szép keretet, ja és thumb méretűre is összekicsinyíti.
Imost: sebaj, majd összemásolod a képeket egy collage-ba és azt teszed fel
2004. október 11. 13:28
|
Scabúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 42 offline
|
Idézet(ViC @ 2004, October 11. - 10:42)
Én a freewebre teszem a képeket. (max úgy járok mint Philip és elviszi a radírpók
)
Ha trükkösen nem thumbot kérek tőle, hanem az image fül alatt pisztergálom a képeket, akkor szépen beleírja a képbe a főbb jellemzőit és csinál neki szép keretet, ja és thumb méretűre is összekicsinyíti.
[right][/right]
[right][/right]
ez a vagy törlik vagy nem dolog nekem nem jön be - mocskos szemét atw
2004. október 11. 13:29
|
Scabúj tag |
|
Idézet(Imot @ 2004, October 11. - 10:33)
Ha ez itt HQ paradise, akkor ide már nem tehetek majd ki Sashás thumbokat? 
Ja szia Scab, már itt is itt vagyok! Nem menekülsz!

[right][/right]
Ja szia Scab, már itt is itt vagyok! Nem menekülsz!
[right][/right]
ezt a topicot is szét akarod offolni?
2004. október 11. 13:30
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Scab @ 2004, October 11. - 12:28)
[right][/right]
[right][/right]
Ha megvan az 5 post, csatolhatsz 20 megát is. Egyenlőre így van, lehet hogy ez később még változik.
De a legtöbben az imagehost.org-ot nyomják... az is jo!
2004. október 11. 13:31
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Idézet(Scab @ 2004, October 11. - 11:46)
ezt a topicot is szét akarod offolni? 
[right][/right]
[right][/right]
Ki beszél a topikról? Az egész fórumot!
Amúgy én csak megkérdeztem, hogy mik a HQ feltételek!
2004. október 11. 13:34
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2004, October 11. - 12:42)
)
Azért ezzel vigyázz, nem szeretném, ha egy idő múlva üresen tátongó topikok lennének!
2004. október 11. 13:36
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(Imot @ 2004, October 11. - 12:48)
Ki beszél a topikról? Az egész fórumot!

[right][/right]
[right][/right]
Na az offmesterek is megjelentek... nembaj majd közéjükcsapunk!
Na a HQ feltételek itt vannak leírva!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: