Radio 1 Teen Awards 2016: Itt vannak a jelöltek!
2016. augusztus 20. 19:07
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Shawn Mendes❤❤ Twenty One Pilots❤❤
2016. augusztus 20. 20:04
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Kár hogy itt nem lehet SZAVAZNI!
2016. augusztus 20. 20:20
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Csak én szoktam ilyenkor felháborodni, hogy ebben a csöpp kis országban már alig lehet valamit csinálni, ami celebekkel kapcsolatos? Miért nem lehet szavazni? És mondjuk az ázsiaiak, vagy mittomén, mondjuk egyiptomiak miért nem szavazhatnak? Én vagyok csak ennyire kiakadva ezen, vagy más is?
2016. augusztus 21. 00:53
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Woaw, szurkolok pár embernek❤
2016. augusztus 21. 03:26
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
1. Adele
2. The 1975
3. Shawn Mendes
4. DNCE
5. Trónok harca
6. Suicide Squad
7. Egyiket se ismerem:/
8. Válaszra se méltó
9. hát, hát... Ez egy nagyon jó kérdés.. ha kategória átnevezés lesz a "semmit tevő celebre" akkor szavarok Kim Kardashianra.
mondjuk ez csak personal opinion.
Kinek mi:)
Ariana Grande egyáltalán hogy lehet népszerűbb Victoria Justice-nal..
nem tudom mi tetszik az embereknek abban hogy nyávog mint akinek a nunijára léptek:( (régebbi számait szeretem meg a stúdió albumokat, az élő fellépéseket látva változott meg a véleményem).
2. The 1975
3. Shawn Mendes
4. DNCE
5. Trónok harca
6. Suicide Squad
8. Válaszra se méltó
9. hát, hát... Ez egy nagyon jó kérdés.. ha kategória átnevezés lesz a "semmit tevő celebre" akkor szavarok Kim Kardashianra.
nem tudom mi tetszik az embereknek abban hogy nyávog mint akinek a nunijára léptek:( (régebbi számait szeretem meg a stúdió albumokat, az élő fellépéseket látva változott meg a véleményem).
2016. augusztus 21. 09:23
Idézet (freedominyoureyes @ 2016.08.21. 03:26)
1. Adele
2. The 1975
3. Shawn Mendes
4. DNCE
5. Trónok harca
6. Suicide Squad
8. Válaszra se méltó
2. The 1975
3. Shawn Mendes
4. DNCE
5. Trónok harca
6. Suicide Squad
8. Válaszra se méltó
"Nyávog, mint akinek a nunijára léptek." Ez jó volt. :'D
2016. augusztus 21. 11:45
Little Mix, Twenty One Pilots, Ariana Grande és Adele.
Hajrá!!
Az utolsó kategória mégis miért létezik? Kitaláltak egy díjat, hogy a tehetségtelenek is kaphassanak valamit?
Az utolsó kategória mégis miért létezik? Kitaláltak egy díjat, hogy a tehetségtelenek is kaphassanak valamit?
2016. augusztus 21. 11:49
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Kérdem én, Calvinem Harris mi a búbánatért szórakoztató? A kapcsolatuk Taylor-ral inkább siralmasank mondható.
2016. augusztus 21. 12:29
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
One Direction,Fifth Harmony Little Mix
2016. augusztus 21. 12:31
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Zayn,One Direction,Shawn,Kim szurkolok nektek
2016. augusztus 21. 12:40
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Csak az Egyesult Kiralysagban lehet szavazni
2016. augusztus 21. 12:53
Adele, Little Mix, Ariana Grande, Trónok harca, Twenty One Pilots, Suicide Squad – Öngyilkos osztag
Az utolsón jót nevettem. Legszórakoztatóbb celeb? Mi ez a kategória?
Az utolsón jót nevettem. Legszórakoztatóbb celeb? Mi ez a kategória?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: