Radio 1 Teen Awards 2016: Itt vannak a jelöltek!
2016. augusztus 20. 14:14
Zayn, Twenty One Pilots, Fifth Harmony, Selena, Ariana
2016. augusztus 20. 14:16
Little Mix, Ariana ♡♡♡
A legszórakoztatóbb celebek kategória szerintem hülyeség és akik benne vannak egyáltalán nem szórakoztatóak...
A legszórakoztatóbb celebek kategória szerintem hülyeség és akik benne vannak egyáltalán nem szórakoztatóak...
2016. augusztus 20. 15:05
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Legjobb játék Pokemon go?? Öö oké egyszer pròbàltam ki de azóta gyűlölöm, mint a sz.rt :'D Olyan unalmas volt, hogy 'elaludtam' játék közben. De ízlések és pofonok..
Amùgy nagyon szurkolok Arinak, Ő tényleg az egyik legjobb szòlòelőadó
A filmekről meg annyit, hogy egyiket sem làttam még, mivel nem vagyok a tèvèzès nagy megtestesítője, de ha már ennyien jelölték...nem lehetnek rosszak
Apropó...Mi az, hogy Kim, Kanye vagy Taylorka a legszórakoztatóbb celeb?? Hol szórakoztatjàk az embereket? Inkàbb legszánalmasabbak, talàn..:*
Amùgy nagyon szurkolok Arinak, Ő tényleg az egyik legjobb szòlòelőadó
A filmekről meg annyit, hogy egyiket sem làttam még, mivel nem vagyok a tèvèzès nagy megtestesítője, de ha már ennyien jelölték...nem lehetnek rosszak
Apropó...Mi az, hogy Kim, Kanye vagy Taylorka a legszórakoztatóbb celeb?? Hol szórakoztatjàk az embereket? Inkàbb legszánalmasabbak, talàn..:*
2016. augusztus 20. 15:26
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
The 1975 és Taylornak hajráá
2016. augusztus 20. 15:28
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Felettébb kedves dolog volt kitalálniuk, hogy az Egyesült Királyság területén kívül senki se szavazhasson...
A legjobb brit szólóelőadó ebből a silány felhozatalból egyértelműen Adele. Neki legalább tehetsége is van.
Legjobb brit csapat számomra a The 1975, de a Directionereket ismerve úgyse ők fogják megnyerni.
A legjobb nemzetközi szólóelőadókhoz inkább nem is szólok hozzá...
A legjobb nemzetközi csapatra egyből rávágtam, hogy Twenty One Pilots, nem is kérdés.
A következő kategória már kicsit nehezebb, mert a Doctor Who és a Trónok harca is nagyon jó sorozatok. De talán inkább a Trónok harcára szavaznék, ha lehetne.
Bár a Deadpoolt és Star Wars-t is nagyon szeretem, nekem az Amerika Kapitány a nyerő. Imádom azt a filmet.
A legjobb vloggerért járó díjat nagyon remélem, hogy Dan és Phil nyerik meg. Szerintem megérdemelnék, bár a többieket is kedvelem.
Legjobb játékként úgyis a Pokémon GO fog befutni, mert bár én szívből gyűlölöm azt az értelmetlen játékot, viszont rengeteg embernek sikeresen elvette az eszét.
Legszórakoztatóbb celeb: No komment. Kim Kardashian mivel érdemelte ki egyáltalán a jelölést? Semmit nem csinál, csak magát mutogatja az interneten. Az ég világon semmi értékelhetőt nem tett le még arra a bizonyos asztalra.
A legjobb brit szólóelőadó ebből a silány felhozatalból egyértelműen Adele. Neki legalább tehetsége is van.
Legjobb brit csapat számomra a The 1975, de a Directionereket ismerve úgyse ők fogják megnyerni.
A legjobb nemzetközi szólóelőadókhoz inkább nem is szólok hozzá...
A legjobb nemzetközi csapatra egyből rávágtam, hogy Twenty One Pilots, nem is kérdés.
A következő kategória már kicsit nehezebb, mert a Doctor Who és a Trónok harca is nagyon jó sorozatok. De talán inkább a Trónok harcára szavaznék, ha lehetne.
Bár a Deadpoolt és Star Wars-t is nagyon szeretem, nekem az Amerika Kapitány a nyerő. Imádom azt a filmet.
A legjobb vloggerért járó díjat nagyon remélem, hogy Dan és Phil nyerik meg. Szerintem megérdemelnék, bár a többieket is kedvelem.
Legjobb játékként úgyis a Pokémon GO fog befutni, mert bár én szívből gyűlölöm azt az értelmetlen játékot, viszont rengeteg embernek sikeresen elvette az eszét.
Legszórakoztatóbb celeb: No komment. Kim Kardashian mivel érdemelte ki egyáltalán a jelölést? Semmit nem csinál, csak magát mutogatja az interneten. Az ég világon semmi értékelhetőt nem tett le még arra a bizonyos asztalra.
2016. augusztus 20. 15:48
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Nívós díjak? Ilyen versenyzők ellen?
Hajrá Adele!
Hajrá Adele!
2016. augusztus 20. 15:49
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.20. 14:12)
Csak kár hogy "Szánalmas tehetségtelen celebek" kategória nincs... De jó is lenne!
Az lenne az énekeseknél az arany málna 
Nem rossz ötlet.
Hiszen mindannyian egyformán tehetségtelenek és szánalmasak.
2016. augusztus 20. 16:10
sok sikert nekik! kár hogy csak az egyesült államokba lehet szavazni!
2016. augusztus 20. 19:02
|
|
vattacukorfelhő20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257042 offline
|
Suicide Squad<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: