Starity

Amber Heard a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítésére fordítja a válásából befolyó hétmillió dollárt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 19. 14:50 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.19. 10:52)
Na jó akkor most már visszamehet a csajához, boldogság van. :"D
Én még mindig várom a bizonyítékot, hogy befizeti. Egy dollárt nem fog oda költeni, tuti!

Pontosan! Azt a rengeteg pénzt mind magára fogja költeni! mad.gif
2016. augusztus 19. 15:36 #22
Astoria
Astoria
új tag

StátuszLa vie est difficile,mais tres magnifique :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 230834
Ha jotekonykodasra forditja, akkor kevesebbet is kovetelhetett volna Johnnytol.
2016. augusztus 19. 15:38 #23
- törölt felhasználó -    
Ha ez az összeg valóban ezekhez a szervezetekhez kerül, akkor annak nagyon örülök.
2016. augusztus 19. 15:55 #24
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
AliceLiza: Meséld már el nekem, légyszíves, hogy honnan vesszed ezt a baromságot, hogy magára fogja költeni? Bizonyíték? Minek? nem kötelessége. főleg, hogy ha akarná magára is költhetné az egészet.. Akkor is hol lenne benne a probléma?
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. augusztus 19. 16:53 #25
- törölt felhasználó -    
Ha valóban a szervezetekhez megy a pénz akkor nagyon örülök smileeee.gif
2016. augusztus 19. 17:04 #26
- törölt felhasználó -    
Mondhatnám, hogy én megmondtam és meg is teszem. Szóval a válásos cikknél írtam, hogy talán valamilyen olyan szervezetnek fog adakozni, ami a családon belüli erőszak áldozatain segít. Ráhibáztam.
Ezek után meg szerintem végképp gyanús, hogy nem csak légből kapott vádaskodás volt a semmiért, különben nem a "sorstársain" akarna ennyire segíteni...
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Szandi0820
2016. augusztus 19. 17:55 #27
- törölt felhasználó -    
Kétlem, hogy tényleg szervezetekhez menne, valaki majd szépen zsebre teszi.
Csak bizonyítani akar, hogy neki tényleg nem a pénz számít. Kicsit túl sablonos ez nekem.
2016. augusztus 19. 20:51 #28
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok benne biztos, hogy valóban szervezetekhez került volna az a pénz!
2016. augusztus 19. 21:20 #29
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán nem kötelessége, hogy megtegye, és nem ránk tartozik, hogy miért teszi meg.. de megteszi. Ezen van a hangsúly. Nem értem, mire a negatív kommentek, hogy mennyit kap asszonytartás fejében. Sokkal többet ki tudna sajtolni Deppből, és bármiféle bűntudat nélkül elrakni magánzsebbe. Egyedül rá tartoznak az ambíciói, szerintem rendkívül szimpatikus húzás.
Apropó, ez a gerinctelen Nők csak a kiéhezett, naiv gazdag palik pénzére buknak hadjárat mióta divat errefelé? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. augusztus 19. 23:32 #30
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Ha tényleg a szervezetekhez került a pénz akkor végre tett valami jót is.smileeee.gif
2016. augusztus 20. 14:33 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheTruthAboutLove @ 2016.08.19. 15:55)
AliceLiza: Meséld már el nekem, légyszíves, hogy honnan vesszed ezt a baromságot, hogy magára fogja költeni? Bizonyíték? Minek? nem kötelessége. főleg, hogy ha akarná magára is költhetné az egészet.. Akkor is hol lenne benne a probléma?

Nem mondtam, hogy probléma lenne azzal, hogy magára fordítja. Hanem azzal van a probléma, hogy játszotta az áldozatot és most meg Istennőt játszik, hogy ő majd adományoz. Nem kötelessége "bizonyítékot mutatnia" de akkor ne kamuzzon a médiának sem. Mer most sokan mondák, hogy "jaj de rendes" meg "ó de kedves tőle" meg "örülök, hogy oda megy a pénz" sokan emiatt kedvelik meg oszt lehet egy vasat sem fordít jótékonykodásra. Szóval a kétszínűség zavar.
Persze én is -mint szerintem majdnem mindenki más- megemelem a kalapom, ha odamegy, de mivel ebből a nőből semmi jót nem nézek ki, így sajnos ezt sem hiszem el. unsure.gif
2016. augusztus 21. 15:52 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.20. 14:33)
Nem mondtam, hogy probléma lenne azzal, hogy magára fordítja. Hanem azzal van a probléma, hogy játszotta az áldozatot és most meg Istennőt játszik, hogy ő majd adományoz. Nem kötelessége "bizonyítékot mutatnia" de akkor ne kamuzzon a médiának sem. Mer most sokan mondák, hogy "jaj de rendes" meg "ó de kedves tőle" meg "örülök, hogy oda megy a pénz" sokan emiatt kedvelik meg oszt lehet egy vasat sem fordít jótékonykodásra. Szóval a kétszínűség zavar. 
Persze én is -mint szerintem majdnem mindenki más- megemelem a kalapom, ha odamegy, de mivel ebből a nőből semmi jót nem nézek ki, így sajnos ezt sem hiszem el. unsure.gif

Bizony!
2016. augusztus 22. 18:05 #33
Miss.Vicious
Miss.Vicious

StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
Hozzászólás: 962
Azonosító: 213748
Idézet (khalifa @ 2016.08.19. 17:55)
Kétlem, hogy tényleg szervezetekhez menne, valaki majd szépen zsebre teszi. 
Csak bizonyítani akar,  hogy neki tényleg nem a pénz számít. Kicsit túl sablonos ez nekem.

Szerintem is.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok