Starity

Amber Heard a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítésére fordítja a válásából befolyó hétmillió dollárt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 19. 10:27 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A színésznő a válása során befolyt összeg egészét jótékony célokra fordítja.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 19. 10:52 #2
- törölt felhasználó -    
Na jó akkor most már visszamehet a csajához, boldogság van. :"D
Én még mindig várom a bizonyítékot, hogy befizeti. Egy dollárt nem fog oda költeni, tuti!
2016. augusztus 19. 10:54 #3
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2240
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
Na legalább már valami jót is lehet róla hallani..
Szép dolog volt tőle..
2016. augusztus 19. 11:01 #4
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Most biztosan jönnek majd a rosszalló kommentek, DE! Nem tudom, mi történt köztük, de ti sem tudjátok. Viszont nem hiszem, hogy most hazudna és inkább örülni kéne, hogy szegényeknek adja oda. Ő is elég gazdag, minek neki még ennyi pénz, ha? Mindenkinek annyira természetes, hogy a csaj a hibás, de ismeritek ti személyesen Johnnyt? Ilyen erővel ő sem adományoz soha, de most komolyan. Én szeretem Johnnyt, de ITT BÁNTALMAZÁSRÓL ÉS CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAKRÓL BESZÉLÜNK, BASSZUS! Mindenki jön azzal, hogy milyen pénzéhes a csaj, de Depp sem egy átlagos nőt vett el, hanem egy modellt/színésznőt. Ha meg akar bízni a nőkben, ne egy ilyet vegyen el!
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. augusztus 19. 11:07 #5
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Na, legalább nem feleslegesen csikar ki ennyi lóvét Johnnytól!!
2016. augusztus 19. 11:11 #6
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Az igen biggrin.gif Tönkre tett egy férfit azért hogy pénzt csikarjon ki belőle, amit úgy használ fel hogy még ő jön jól ki belőle. Ezek után már szentté fogják avatni, vagy majd ő lesz a nagykövet vagy valami hasonló. Ez a nő szép, ravasz és nagyon-nagyon okos is.
2016. augusztus 19. 11:14 #7
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
kuci100 és mindenki más is, bocsi hogy így reagálok, de annyira unom hogy elkezdtem ezt a szöveget ( senki nem tudja mi történt valójában, nem voltál ott nem tudhatod, és a mindenkinek joga van a véleményéhez) valami teljesen más cikknél, és azóta sorra mindenki ezt fújja. nincs saját dumátok? vagy ennyi a szókincs? Most jöhettek azzal hogy eddig is voltak ilyen szövegek de nem nagyon láttam az előtt hasonlót se, ezért picit uncsi már.
2016. augusztus 19. 11:15 #8
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Na én már komolyan nem tudom kinek higgyek.Nem tudjuk,hogy valójában mi történt köztük,de már nem vagyok benne biztos,hogy Johnny ártatlan..Nem gyanúsítok senkit sem és ettől a lépésétől még mindig nem szimpi csaj.
2016. augusztus 19. 11:18 #9
- törölt felhasználó -    
Jótékonykodjon ha már ennyi pénzt kiszedett Johnny zsebéből. Ez alap dolog. Nem kell ezt a kétszínű, hazug nőt isteníteni.
2016. augusztus 19. 11:45 #10
Zyebra
Zyebra
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 259060
És itt van a végleges bizonyíték arra, hogy nem a pénzért vált el. Szegényt annyin bántották és hibáztatták, még akkor is, amikor napvilágra kerültek a képek és az a bizonyos videó is. Minden pénzéhes ribancnak elmondták, holott ő volt az áldozat. Sokan elfelejtették, hogy ő is színésznő és szintén milliós bankszámlával rendelkezik. Örülök, hogy megszabadult ettől az idiótától. Remélem végre boldog lesz.
2016. augusztus 19. 11:48 #11
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Mostmár én se hiszem,hogy a pénzért ment hozzá,és vált el tőle. Szerintem igenis szép dolog ez tőle,hiszen embereknek segít,nem pedig nyaralásra vagy éppen kocsikára költ
2016. augusztus 19. 12:00 #12
Zyebra
Zyebra
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 259060
"emily92-17 - Ma, 11:11
Az igen Tönkre tett egy férfit azért hogy pénzt csikarjon ki belőle, amit úgy használ fel hogy még ő jön jól ki belőle. Ezek után már szentté fogják avatni, vagy majd ő lesz a nagykövet vagy valami hasonló. Ez a nő szép, ravasz és nagyon-nagyon okos is."

Nem kedvesem, nem ő tette tönkre más embert. Őt tették tönkre. Persze tudom, hogy sokaknál az áldozat hibáztatása nem gond, de szerintem felháborító. Jhonny tette tönkre a saját életét azzal, hogy nekiállt inni és narkózni. Nem csoda, hogy a csaj lelépett. Ott van az a videó, ahol Depp tombol, mint egy vadállat. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen üzenetet írt fel a tükörre. Ez a pasas nem komplett. Még HA a felesége provokálta volna is, akkor sem viselkedik így egy normális férfi. Igen minden bizonnyal nagyon ravasz volt, de ha nem így csinálja akkor, soha nem bizonyosodik be, hogy milyen ember is Johnny Depp. Jól tette, hogy nem hagyta magát elnyomni, hanem bizonyítékokat gyűjtött és megpattant amint tudott. Minden nőnek így kéne viselkedni, csak sajnos nagyon sokat félnek a férjüktől és pszichésen is függenek tőle.
2016. augusztus 19. 12:52 #13
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Messziről jött ember azt mond amit akar. Azt mindenki el tudja hinteni a médiában, hogy pénzt adományoz ide vagy oda, de hogy aztán az oda is kerül-e az egy másik dolog, senki se tudhatja, nem ellenőrzi. Viszont a világ szemében ezzel pozitív fényben tűnteti fel magát. Nem hiszek az elejétől fogva ennek a nőnek, és nem tudom megmagyarázni miért. Szerintem ez egy roppant jól kitalált reklámfogás!
2016. augusztus 19. 12:58 #14
- törölt felhasználó -    
emily drága, nem érzed magad kicsit kétszínűnek? Te "cseszteted" a népet, hogy nincs saját véleményük, és te semmiben nem vagy különb. Ez nem csak a te véleményed más is gondolkozhat így, pl én is, csak én sehol nem írtam le kommentben. Illetve a kommentek 90%-át el sem olvasom, ha bárhova is kommentelek (nem csak itt starity-n máshol is) a saját véleményemet írom le és pont nem érdekel, hogy más is írta e már ezt le, mivel más is gondolkozhat úgy, mint én.

Mellesleg eléggé kétszínű is vagy, és te vagy az akinek nincs saját véleménye. Másik cikknél azzal értettél egyet aki Ambert védte, aztán azzal aki Johnny-t védte, most meg megint Ambert támadod. Percek kérdése és újra a ribancot fogod védeni. Úgy hogy szerintem te csak ne beszélj arról, hogy ki kinek a szövegét lopja, mert eléggé... nem is tudom mi erre a jó szó; gyerekes.

Más is dobálózik azokkal a mondatokkal, hogy "Jaj hát valaki elkezdte, hogy utáljuk már Ambert és a többiek mentek utána." Baromság. Én már mikor angolul olvastam és a kommentekig sem jutottam el már akkor utáltam és MEGLEPETT mikor láttam, hogy itt is utálják.
2016. augusztus 19. 12:59 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.08.19. 10:52)
Na jó akkor most már visszamehet a csajához, boldogság van. :"D
Én még mindig várom a bizonyítékot, hogy befizeti. Egy dollárt nem fog oda költeni, tuti!

Pontosan! Remélem, majd megmutatja a bizonyítékot is, mert eddig senki nem hisz neki. Na jó, az emberek 70%-a biztos nem. rohog.gif
2016. augusztus 19. 13:03 #16
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Amennyire én tudom még sem Johnny sem Amber igaza nem bizonyosodott be szóval nem kéne tényként kezelni hogy Johnny a bűnös, de azt sem hogy itt Amber az áldozat.
2016. augusztus 19. 13:30 #17
- törölt felhasználó -    
Miért kell még most is bántani?A férje megverte,akit mindenki azért istenít mert jó színész,pedig nem ismeritek,ahogy én se,de azért ha kifizette az asszonytartási díjat mikor először nem is akarta az azért elég sokatmondó.Először Johnnyt védtem de itt a bizonyíték hogy Ambernek nem a pémz kellett.
2016. augusztus 19. 13:48 #18
emily92-17
emily92-17

Zyebra nézőpont kérdése, te Amber oldalán én Depp oldalán. De értem mit mondasz, és köszi hogy reagáltál.

BritGirl - Egy másik cikknél azért értettem egyet egy másik komizóval aki Amber-t védte bár az nem védés volt csak egy másik meglátás, mert mindenki ribancozta stb ha elolvastad a kommentemet már pedig megtetted akkor láthatod hogy nem írtam rá sértőt csak ahogyan gondoltam azt leírtam, de nem szidtam. Lehet sokszor írtam rá én is hogy ribanc másik cikkeknél,ezt most is így gondolom de nem írom le, mert felesleges. Amúgy neked aztán nem kellene osztanod az észt hogy mit hogyan írjak le miközben olyan üzenetet küldtél te is meg a testvéred is hogy csöpög belőle a káromkodás és a sületlenség. Minek szólsz egyáltalán bele amit írok? nem bírsz meglenni anélkül hogy ne köss belém? Most meg mindjárt jön a testvéred védeni téged, de az se fog érdekelni, mert ti ketten magatokat járatjátok le. Te BritGirl és a drága testvéred AliceLiza- Bár el kell ismernem neki sokszor vannak jó kommentjei hogy még én is egyetértek vele, de veled sajnos nem lehet mit kezdeni. És az a gond hogy nem csak velem akarsz balhézni folyamatosan hanem egy másik lánnyal (ő mondta )is és még ki tudja kivel. Nem unod magad? Kopj le rólam. Menj el a kommentjeim mellett vagy ha valami gondod van írd le privibe de ne itt legyél nagy arc mert szerintem senkit nem érdekel hogy mit akarsz nekem irkálni. Ha ezek után akarsz valamit tedd meg privátba.
2016. augusztus 19. 13:54 #19
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
Ez nagyon szép gesztus tőle smileeee.gif
2016. augusztus 19. 14:29 #20
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Mostmár leállhatna, ezzel még mindig magát emeli ki ebből az ügyből, de látszik hogy műanyag az egész.-.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok