Én már láttam az 1. évadot, de nagyon várom a 2.-at!
P.S. A hír már elég régi!
Magyarországra is megérkezik a Scream Queens
2016. augusztus 19. 12:43
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 offline
|
Legalább nem öt évet kellett várni rá, mint a PLL-re
Ennek ellenére, mivel már láttam az első évadot, és valószínűleg a szinkron borzalmas lesz, ráadásul ha akarnám, se tudnám ezért nem fogom nézni
2016. augusztus 19. 13:33
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Jajj, nee
Igaz, szeretem ezt a sorozatot, de nem akarom hogy ilyen szar szinkronhangot kapjanak
Igaz, szeretem ezt a sorozatot, de nem akarom hogy ilyen szar szinkronhangot kapjanak
2016. augusztus 19. 14:33
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Bár én nem nézem barátnőm nézi, de meehw miért adják 10kor, akkor már aludni fogook :'c
2016. augusztus 19. 15:01
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Ez a sorozat nem érdekel, de örülök az új csatornának. A Gotham már felkerült a 'Megnézendők'-listámra, ha nézhető időpontban lesz, akkor nézni fogom, de a neten mostanában kezdenék bele.
2016. augusztus 19. 15:48
vikimumus: A Gotham szeptember 8-án este tízkor lesz.
2016. augusztus 19. 16:00
Remélem megfelelő szinkronizálást kap és nem rontják el.
2016. augusztus 19. 17:04
Igeeen❤❤ remélem a szibkronizálással nem fogják elrontani
2016. augusztus 19. 17:19
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jellemző, hogy az ilyen sz*rokat leszinkronizálják, közben az értelmes sorozatokra több évet kell várni (nem mintha szinkronnal nézném) vagy éppen a sorozat közepén félbahagyják a szinkronizálást, mert nincs nézettség, mert 23:30-kor meg 0:30-kor kezdik el vetíteni őket. Gondolok itt pl az Odaátra. Mellseleg nem értem Jamie Lee Curtis miért égeti magát ebben a minősíthetetlenül rossz sorozatban.
2016. augusztus 19. 18:18
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Na neeeeeeeeeeeeeeeee úristen tök jó!!! Már alig várom visítok magamba!!
Best sorozat ever!!!
És ráadásul furi hogy nem a viasat 6-on fog menni de am tök jó lesz! így végre lesz magyarul is!!
2016. augusztus 19. 19:34
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Szeretem ezt a sorozatot, de nem hiszem, hogy nézni fogom. Angolul tökéletes volt és nem vagyok rá kíváncsi, hogy milyen szinkront kap, hiszen könnyen megtörténhet, hogy elrontják. Eredeti nyelven és felirattal jobban megéri elkezdeni. Legalábbis ez az én véleményem.
2016. augusztus 19. 22:22
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Arra azért kíváncsi leszek hogy Ariana magyar hangja vajon még mindig Bogdányi Titanilla lesz vagy mivel már felnőtt úgy gondolják más hang illik hozzá
Amúgy én már kinéztem eredeti nyelven az 1. évadot és már csak azért is kíváncsi leszek hogy milyenek lesznek a szinkronhangok. Jó nyilván nem fogom magyarul is végignézni max csak az 1. epizódot.
Ja és örülök hogy nem változtattak a címén sokkal jobb hogy megmaradt scream queensnek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: