Starity

Danielle Campbell csak jót tud mondani Brianáról

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 19. 16:46 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (gyongyi.m @ 2016.08.19. 10:15)
Lemonette : Részben igazad van .... De mikor Briana úgy döntött hogy vállalja a gyereket az is vállalta vele hogy Louis nem lesz vele... Briana tudta hogy nem lesznek együtt, tudta hogy egyszer Louisnak lesz valakije. Hiszen kétlem hogy Louis hitegette volna egyszer megint együtt lesznek. Nem véletlenül nem voltak már akkor se együtt mikor kiderült hogy terhes. Briana ekkel mind tisztába volt. Ezek ellenére itt furja a barátnőjét mint egy ovodás ... Én elhiszem hogy rossz neki ha tényleg szereti de mint mondtam Briana jol tudta mit vállal azzal ha megszüli úgy a gyereket hogy nincs vele az apja. Szóval nem a neten kéne hisztiznie hanem felnőttként kezelni dolgokat mint egy felelősségtelejes anya. Mert Briana nem úgy viselkedik ... Mint egy hisztis tini aki nem kapja meg amit akar ... Nem kötözködni akarok értem hogy mi a véleményed de szerintem ezekbe is gondolj bele amit én irtam.

Rendben, én ezt nem tudtam, ez esetben igazad van.
2016. augusztus 19. 17:52 #42
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Danielle egy hihetetlenül érett és intelligens nő, nagyon örülök,hogy Louissal egymásra találtak smileeee.gif
2016. augusztus 19. 19:26 #43
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Csatolások: 0
Azonosító: 257085
Mindig is tudtuk hogy Dani egy okos, intelligens, érett nő. Briana ki nem állhatja és nyilvánosan piszkálja még is jókat mond rá
2016. augusztus 19. 20:00 #44
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Egyébként én annyira bírom, hogy sehol se tudjátok elfogadni ha valaki nem szeret valakit, és ha más a véleménye egyből basztatjátok. Szerintetek ez normális? smileeee.gif
2016. augusztus 19. 21:58 #45
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Najo, akkor hol is kezdjem...
Először is el akarom mondani, hogy nem, nem kötekedni akarok másokkal, mert mindenki másképp látja a dolgokat. Csak leírom az én szemszögemből.
Szóval: Senki nem mondta Daninek, hogy mondjon Brianarol véleményt. Senki nem is kérdezte. Azaz, nem, Dani nem a látszatot akarja fenttartani. Ha baja lenme Brianaval, akkor szerintem szóba se hozta volna. És ebből is látszik, hogy mindenkiből már csak a rosszindulatuság jön először, ugyanis ez egy teljesen normális kedves vélemény nyílvánítás volt Brianarol, az után, hogy mennyit bántotta Danit. És igen, nem mondott Brianárol rosszat, mert 1. Dani korához képest sokkal érettebb mint Briana, ugyanis Briana bele se gondolt abba, hogy ne az insterneten ossza meg véleményét. 2. Dani leírta az ask.fm-jere, amikor valaki kérdezte tőle, hogy miért volt ilyen kedves Brianaval, hogyha meg sem érdemli. Dani teljesen normálisan megfogalmazval leírta neki, hogy ő NEM OLYAN MINT BRIANA (meg szerencse xd). Ő igen is egy eszméletlen okos ember, hatalmas szívvel, aki nem azon gondolozik, hogy hogyan szidja a másikat ok nélkül.
És ez egy az ezer dolog közül, ami miatt mindenkinél jobbam tisztelem ezt a csodát❤❤❤ imádom örökre
(Ui: bocsi ha van benne elírás xd)
2016. augusztus 21. 22:34 #46
Hannah11TO
Hannah11TO
visszatérő vendég

StátuszSorozatfüggő
Hozzászólás: 176
Azonosító: 245871
Imádom! <3
2016. augusztus 22. 14:39 #47
- törölt felhasználó -    
Danielle egy aranyos, kedves lánynak tűnik, és alapvetően nincs okunk azt feltételezni, hogy csak a nyilvánosság miatt mondta azt, amit. Mondjuk ha tényleg így gondolja, akkor le a kalappal előtte, mert ha nekem ilyeneket mondana valaki, akkor nem éppen így állnék hozzá.
Ugyanakkor szerintem egyszerűen nem adhatott más választ. Ez egy diplomatikus, felnőttes kijelentés volt, örülök, hogy nem ment bele a fölösleges cicaharcba. (Mondjuk azért megy a rivalizálás a két leányzó között, bár inkább Jungleworm részéről.)
Az interjú ezen részével nem volt különösebb probléma. Nekem inkább az volt érthetetlen, amikor arról kérdezték Danielle-t, hogy mit gondol Louis zaklatásáról. Erre ő csak nevetett, és valami olyasmit mondott, hogy Lou híres, sok lány akar a közelében lenni, és ő ezt megérti. De kérem szépen, zaklatásról volt szó! Nehogy már azt mondja nekem valaki, hogy ez normálisnak nevezhető.
Azért ez elgondolkoztató. Ismét magamból kiindulva: ha a barátomat zaklatnák és durva üzeneteket küldenének neki, akkor nagyon nem így reagálnám le. Teljesen természetellenes volt a reakciója.
2016. augusztus 22. 17:34 #48
- törölt felhasználó -    
ebből is látszik,hogy Danielle milyen jószívű heart.gif
2016. augusztus 23. 13:01 #49
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Brianan egy .... csak féltékeny , hogy Louis Danival jár
2016. augusztus 24. 18:51 #50
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Azonosító: 250185
Miután Briana őrült fannak nevezte és százszor megmonta ennek a csajnak, hogy ne menjen a gyereke közelébe, ő ilyeneket mond. Ennek annyira hazugság szaga van. De persze csak az én véleményem.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok