na látjátok, ezt imádom Daniban. Komolyan, tisztelem őt. Briana nagyon bunkó, nem is tudom hogy lehet ilyen.
Daninek és Louisnak kitartást, reméljük Briana már tényleg befejezi ezt a rosszindulati megnyílvánulást..
Danielle Campbell csak jót tud mondani Brianáról
2016. augusztus 18. 19:56
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Selz1992 | Ma, 19:02
Istenem úgy imádom az embereket. Komolyan bárki bármit mond, legyen az jó vagy rossz, csak kritizálni tudnak. Miért lenne képmutatás? Honnan veszitek, hogy nem ez az igazi véleménye? Jobb lett volna, ha megalázza Brianát, mint ahogy ő tette Danielle-lel? Belé legalább szorult némi tisztelet rolleyes.gif
Ők a "larryk". Nekik senki és semmi nem jó!
Istenem úgy imádom az embereket. Komolyan bárki bármit mond, legyen az jó vagy rossz, csak kritizálni tudnak. Miért lenne képmutatás? Honnan veszitek, hogy nem ez az igazi véleménye? Jobb lett volna, ha megalázza Brianát, mint ahogy ő tette Danielle-lel? Belé legalább szorult némi tisztelet rolleyes.gif
Ők a "larryk". Nekik senki és semmi nem jó!
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2016. augusztus 18. 20:18
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen,ez gyönyörű...
Olvasom a szalagcímet...gondoltam...na,már ez a dráma is...olvasom a cikket...hát ez gyönyörű
Megértem Brianát,hogy kiakadt Daniellétől,hogy az ő fiát tartja a kezében,de Danielle is csodálatos nő. Nem ismerem a munkásságát,semmit nem tudok róla,csak ezt a drámát. De ez gyönyörű. Lehet,hogy Briana csak a fia babakorában ilyen féltékeny és lobbanékony,szerintem ahogy nő Freddie megbékél az énekessel és annak párjával is...remélem legalábbis,csodálatos család lenne(:
Olvasom a szalagcímet...gondoltam...na,már ez a dráma is...olvasom a cikket...hát ez gyönyörű
Megértem Brianát,hogy kiakadt Daniellétől,hogy az ő fiát tartja a kezében,de Danielle is csodálatos nő. Nem ismerem a munkásságát,semmit nem tudok róla,csak ezt a drámát. De ez gyönyörű. Lehet,hogy Briana csak a fia babakorában ilyen féltékeny és lobbanékony,szerintem ahogy nő Freddie megbékél az énekessel és annak párjával is...remélem legalábbis,csodálatos család lenne(:
2016. augusztus 18. 20:27
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Tipikusan azt mondta amit hallani akartak tőle. Ha itt most Briana stílusba váltott volna át, akkor mostmár cicaharc lenne a neten.
Nem tudom miért, de nekem eddig Louis barátnői közül csak Hannah volt szimpatikus. Ez a Danielle olyan fura. (Persze ez a SAJÁT szubjektív véleményem, mert ugye nem ismerem a csajt személyesen.)
Nem tudom miért, de nekem eddig Louis barátnői közül csak Hannah volt szimpatikus. Ez a Danielle olyan fura. (Persze ez a SAJÁT szubjektív véleményem, mert ugye nem ismerem a csajt személyesen.)
2016. augusztus 18. 20:35
Lehet, hogy ezzel már csak én vagyok így, de én nagy részben, még mindig Briana pártján állok.
Danielle nagyon aranyos, és látszik, hogy fel van nőve a dologhoz, de senki nem veszi figyelembe Briana szemszögét?
Hogy neki milyen rossz lehet, hogy Louis nem vele van, hanem mással, azok után, hogy van egy gyerekük, és még ki is akarja sajátítani. Biztos vagyok benne, hogy bár nem ismerem Briana-t, de csak hirtelen felindulásból mondta azokat amiket, ÉS azt is figyelembe kell venni, hogy ő még mindig szereti Louis-t... Nyilván féltékeny Danielle-re, nem lehet neki kellemes ez a helyzet.
És mindet összegezve én eleinte emiatt nem kedveltem Danielle-t, de rá kellett, hogy jöjjek azalatt, mikor olvastam a cikket, hogy Louis-ra vagyok kiakadva, és mindenhez viszonyítva Denielle felnőttként viselkedett, és a valóéletben is ilyen érett és kedves személy lehet, és Louis nem érdemli meg őt.
Ez az ÉN véleményem.
Danielle nagyon aranyos, és látszik, hogy fel van nőve a dologhoz, de senki nem veszi figyelembe Briana szemszögét?
Hogy neki milyen rossz lehet, hogy Louis nem vele van, hanem mással, azok után, hogy van egy gyerekük, és még ki is akarja sajátítani. Biztos vagyok benne, hogy bár nem ismerem Briana-t, de csak hirtelen felindulásból mondta azokat amiket, ÉS azt is figyelembe kell venni, hogy ő még mindig szereti Louis-t... Nyilván féltékeny Danielle-re, nem lehet neki kellemes ez a helyzet.
És mindet összegezve én eleinte emiatt nem kedveltem Danielle-t, de rá kellett, hogy jöjjek azalatt, mikor olvastam a cikket, hogy Louis-ra vagyok kiakadva, és mindenhez viszonyítva Denielle felnőttként viselkedett, és a valóéletben is ilyen érett és kedves személy lehet, és Louis nem érdemli meg őt.
Ez az ÉN véleményem.
2016. augusztus 18. 22:00
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
Danielle nagyon aranyos lány, elég éretten is gondolkodik, Briana vehetne egy kis példát tőle. Remélem sokáig együtt lesz Louisval. <3
2016. augusztus 18. 22:07
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Annyira édes ez a csaj,csak szeretni lehet.
2016. augusztus 18. 23:33
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Annyira imádoom Danielle-t.<3 Egyszerűen csodálatos ember.<3
Briana meg egy -szép szóval is- rib*nc.Danielle mint őrült rajongó?
Szánalmas lotyó. Ő a rajongó de mindegy.
Undorító r*bi.
Briana meg egy -szép szóval is- rib*nc.Danielle mint őrült rajongó?
2016. augusztus 18. 23:46
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Lemonette, egyetértek...
2016. augusztus 19. 09:40
Nagyon látszik, hogy csak próbál bevágódni Briananál, és megmutatni az embereknek, hogy ő milyen cuki meg kedves, aki nem képes haragudni. Azt mondta amit vártak tőle.
2016. augusztus 19. 10:15
|
gyongyi.múj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 256769 offline
|
Lemonette : Részben igazad van .... De mikor Briana úgy döntött hogy vállalja a gyereket az is vállalta vele hogy Louis nem lesz vele... Briana tudta hogy nem lesznek együtt, tudta hogy egyszer Louisnak lesz valakije. Hiszen kétlem hogy Louis hitegette volna egyszer megint együtt lesznek. Nem véletlenül nem voltak már akkor se együtt mikor kiderült hogy terhes. Briana ekkel mind tisztába volt. Ezek ellenére itt furja a barátnőjét mint egy ovodás ... Én elhiszem hogy rossz neki ha tényleg szereti de mint mondtam Briana jol tudta mit vállal azzal ha megszüli úgy a gyereket hogy nincs vele az apja. Szóval nem a neten kéne hisztiznie hanem felnőttként kezelni dolgokat mint egy felelősségtelejes anya. Mert Briana nem úgy viselkedik ... Mint egy hisztis tini aki nem kapja meg amit akar ... Nem kötözködni akarok értem hogy mi a véleményed de szerintem ezekbe is gondolj bele amit én irtam.
2016. augusztus 19. 12:43
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most mindenki gondoljon csak bele. Ismert ember, mindenki ismeri a szitut amiben benne van. Majd pont szapulni fogja Brianat nem? Ugyan már!!! Nem értem....ha ilyeneket mond, akkor álszent, ha mocskolná, akkor az lenne egyesek baja. Van akiknek semmi sem jó. Egyébként meg ez az ő dolguk! Rákérdeztek, és ő diplomatikusan válaszolt is. Nincs ebben semmi nyalás és képmutatás! Freddie tényleg egy cuki baba, a szüleitől tényleg jó géneket örökölt, mert egyik fél sem csúnya. És amilyen anyatigrisként viselkedik Briana, én azt is aláírom, hogy jó munkát végez. Akkor? Briananak tudnia kellett, hogy Louis idővel találni fog valakit. Még ki sem derült a baba, már nem volt közük egymáshoz. Szép, nem szép, de egy kis ideig együtt "mulattak", aminek meglett az eredménye. De ez nem romantikus kapcsolat volt. Sajnálom Brianat, mert ő többet érez,de ami nem megy nem szabad erőltetni, és Louis nem érzett/érez iránta semmit. Ezt kellene belátnia, és elengednie a dolgot.
2016. augusztus 19. 15:02
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hát ez nem egyszerű helyzet az biztos, de szerintem ő azért is nyilatkozott így Briana-ról mert ezzel egyértelművé tette hogy Briana saját magát járatja le azzal hogy féltékenykedik. Meg pluszba szerintem ez jobban is idegesíti Brianát már mint a kedvesség. Szóval.. De persze lehet kamerák előtti parasztvakítás és aztán kamerák nélkül meg leköpi.
2016. augusztus 19. 15:40
Ezt az egész kínos helyzetet,ami az utóbbi időben köztük kialakult, most szerintem nagyon jól és felnőttesen kezelte.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.