Sziget 2016: Sia, a szemfényvesztő – megosztotta a tömeget az énekesnő
2016. augusztus 19. 16:56
Sajnálom hogy nem lehettem ott Sia-n. Ha választhattam volna akkor inkább Siara mentem volna mint Rihannara
2016. augusztus 20. 09:41
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Véleményem szerint az, aki bármiféle morbid szexualitást vél látni az Elastic Heart koreográfiájának bármely részében, az vagy nem érti eléggé ezt a Sia-féle mély és elvont művészetet, vagy az ő agyában nem stimmel valami.
A blogszerű személyes véleményeken pedig még mindig mosolygok, ahogyan a Rihannás cikknél is, mert ez egy ilyen oldalra tényleg sok. Vagy ha nem is az, minimum furcsa, és nem ideillő.
A blogszerű személyes véleményeken pedig még mindig mosolygok, ahogyan a Rihannás cikknél is, mert ez egy ilyen oldalra tényleg sok. Vagy ha nem is az, minimum furcsa, és nem ideillő.
2016. augusztus 20. 10:47
egyik leírja, h. nem 21:30-as énekesnő, ill. nem fesztiválra való énekesnő - konkrétan a cikkíró - a többi meg copy + paste -tel.
aki ismeri siát az tudja / tudta mire számíthat, azon felháborodni, h. nem volt traccsparti + 0 kontakt a közönséggel pff
az elastic heart meg csak a dilettánsok szerint van teli szexuális töltettel, persze adják elő "felnőttek"
a számhoz készült videóban egy apa - lánya viszonyt mutatnak be, de sebaj adják csak elő kizárólag "felnőttek"
azzal, h. egyesek megkérdőjelezik sia jelenlétét a szigeten, esküsznek egyben a gagyira is, elutasítanak mindent, amiben egy kis minőségi / művészi is fellelhető lenne. nem értem, h. attól, h. még nem felel meg egyesek elvárásaiknak mért kell egyből süllyesztőbe lökni? nem éppen az a jó, h. sokszínű, vegyes a felhozatal? vagy szerintetek kizárólag az übertehetségtelen, v. min. énekesi kvalitással rendelkező szófosó előadókkal jobban el lehetne adni egy rendezvényt?
aki ismeri siát az tudja / tudta mire számíthat, azon felháborodni, h. nem volt traccsparti + 0 kontakt a közönséggel pff
az elastic heart meg csak a dilettánsok szerint van teli szexuális töltettel, persze adják elő "felnőttek"
a számhoz készült videóban egy apa - lánya viszonyt mutatnak be, de sebaj adják csak elő kizárólag "felnőttek"
azzal, h. egyesek megkérdőjelezik sia jelenlétét a szigeten, esküsznek egyben a gagyira is, elutasítanak mindent, amiben egy kis minőségi / művészi is fellelhető lenne. nem értem, h. attól, h. még nem felel meg egyesek elvárásaiknak mért kell egyből süllyesztőbe lökni? nem éppen az a jó, h. sokszínű, vegyes a felhozatal? vagy szerintetek kizárólag az übertehetségtelen, v. min. énekesi kvalitással rendelkező szófosó előadókkal jobban el lehetne adni egy rendezvényt?
2016. augusztus 20. 10:55
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Bár én nem voltam ott ,de szerintem jó lehetett. Miért baj ez? <-- Szerintem egyedi ,amit Sia csinál. (Nincs Ririvel semmi bajom bírom ot) De szerintem szászor jobb volt mint Riri-é. Egyedi volt a legtobb eloadó csak a testét mutogassa és rosszabb esetben playbackel énekel. Szerintem ez muvészi volt.
2016. augusztus 20. 13:13
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
OceanSoul: Teljesen igazad van, de csak egy szóval is leírhattad volna; magyarok
2016. augusztus 20. 19:30
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
szerintem sia nagyon jóóó volt
aki azért hallgatja őt az tudja,hogy milyen a művészete és az lehet,hogy kicsit fesztiválósabb dallistával jöhetett volna,de így is remek volt
élőben hallgatni egy igazi élmény volt(tuti nem playbackel),mert csodálatos a hangja meg ahogy előadja a dalait a táncosakkal hihetetlenül jó volt (csak sajnos elég beálltak elénk így nem nagyon láthattuk...)
szóval jót buliztunk rá
ez a peres ügy meg azé hülyeség...
2016. augusztus 22. 13:46
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
tudom, hogy ez hozzátartozik sia stílusához, de nekem ezek a táncosok annyira nem jönnek be!!! de a hangja kétségtelenül lenyűgöző
2016. augusztus 26. 19:00
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nem olyan furcsa, hogy nem bírta a közönség Rihannát és Siát, fesztiválokra tök más koncertet kell adni, mintha arénában lenne, és ezt egyikük sem vette figyelmbe
2016. augusztus 29. 23:18
|
|
CataMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 259365 offline
|
Siát a kezdetektől fogva kedveltem, csodás hangja és az egyedisége egyből lenyűgözött. Egyetértek az előző hozzászólókkal, aki valamennyire is tisztában van a stílusával, az tudja, hogy mire számíthat.
2016. augusztus 30. 15:12
|
|
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline
|
Idézet (Selz1992 @ 2016.08.18. 23:27)
Sia nem fesztiválra való az tény. De szerintem páratlanul tehetséges és ritkán hallani ilyen előadót, ezért mindenképp megérhette annak, aki láthatta. Az meg, hogy playbackkel vádolják egyszerre nevetséges és hízelgő. 
igazad van.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: