Sziget 2016: Sia, a szemfényvesztő – megosztotta a tömeget az énekesnő
2016. augusztus 18. 20:33
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Más mit nem adna azért hogy hallhassa őt élőben, (mondjuk én) és az ilyen külföldi senkik (bocs a kifejezèsért) perlik??? Milyen jogon? Azért mert valakinek nem tetszik a koncert, azért be kell perelni az előadót? Szànalmas.
2016. augusztus 18. 21:05
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Nos..vannak olyan emberek, akiknek ha a csillagokat lehoznank az egbol, az se lenne eleg. Nem lehet mindenki igenyeinek megfelelni. Siat meg Rihannat ossze kene mixelni, kiemelve az elonyos tulajdonsagaikat es kesz is vagyunk!
2016. augusztus 18. 21:15
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Én is azt mondom,mint az előttem szólók.Nem lehet mindenkinek megfelelni. Érdemes előre megnézni,mire számithatunk egy egy előadótól... De azért biztosan élvezhető volt annak,aki szereti!
2016. augusztus 18. 21:20
Imádom ezt a cikket... Megint a blogbejegyzés jellegű, abszolút szubjektív "cikk", akárcsak Rihanna fellépésével kapcsolatban. Valahol a felénél elvesztettem a fonalat olyan dolgok után, mint a "véleményem szerint", meg "a barátaim". Rég nem írtam már cikket, de eddig mintha ki lett volna emelve, hogy objektívek legyünk.
Egy tök érdeklődő kérdésem lenne: jövőre én is írhatok blogbejegyzés jellegű cikkeket a Rockmaratonról, és a fellépők véleményem szerint jó, vagy épp rossz koncertjeiről, vagy nem szabad?
Egy tök érdeklődő kérdésem lenne: jövőre én is írhatok blogbejegyzés jellegű cikkeket a Rockmaratonról, és a fellépők véleményem szerint jó, vagy épp rossz koncertjeiről, vagy nem szabad?
2016. augusztus 18. 22:39
|
|
Justine.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 14 Azonosító: 257107 offline
|
Nos Moonlight1-el eggyet értek, de erősen kétlem hogy Sia Playback segítségével adta volna elő számját. Sia egy káprázatosan jó hangú énekes nem hinném hogy segítségre szorul.
2016. augusztus 18. 23:09
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
elképesztő lehetett
2016. augusztus 18. 23:27
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4455 Csatolások: 138898 Azonosító: 155975 offline
|
Sia nem fesztiválra való az tény. De szerintem páratlanul tehetséges és ritkán hallani ilyen előadót, ezért mindenképp megérhette annak, aki láthatta. Az meg, hogy playbackkel vádolják egyszerre nevetséges és hízelgő.
2016. augusztus 19. 00:08
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én szívesen cseréltem volna bárkivel, hogy hallhassam Sia-t élőben, nemhogy beperelem... Pedig ez a nő tényleg tehetséges és normális is.
2016. augusztus 19. 01:13
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Én ott voltam Sia-n és 10/10 amit nyújtott az a hang valami varázslatos élőben olyan erő és fájdalom sugárik belőle,hogy szerintem nem is volt szükség a látványra, ami egyébként korrekt volt a táncosokkal felvitt kis történetekkel .És tényleg a sok buta ember aki nem tudja értékelni a művészetet az idő előtt otthagyta.
2016. augusztus 19. 01:42
|
|
N.Tailorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 230772 offline
|
En is ott voltam es nekem es a barataimnak is az volt a benyomasa, hogy playback volt:( egyedul a titaniumnal hallottuk hogy biztosan o enekli. Rengeteg koncerten voltam mar es meg nem talalkoztam olyannal hogy egy eloado a dalait mind ugy adja elo ahogy az eredetileg a lemezen van, mindig vannak apro valtozasok, megnyujtott hangok, hallatszik jobban, ahogy levegot vesz enekles kozben, es Sianal mi ezt csak a titaniumnal ereztuk, maskor sajnos nem.
2016. augusztus 19. 10:27
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Egész héten ott voltam és sokkal színvonalasabb előadást nyújtott, mint Rihanna! Egy éve követem nyomom Siát, elégé elvont művész, de épp ez az érdekes benne, na meg a hangja. Olyan jó hangja van, imádom
egyébként volt lökdösődés, első sorokban álltam és rosszabb volt mint a Rihannán, ugyanis ott legalább megszűnt nagyjából amikor megjelent a nagyságos kisasszony, de Siánál még az első 3 számnál is folyt harc a jobb helyért.
2016. augusztus 19. 14:26
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Hogy lehet egy cikk ennyire személyes hangvételű?
Ez nem egy blog.
Legalább írtátok volna oda hogy "beszámoló" mert egy cikktől nem az egyik kedvenc énekesnőm lealacsonyítását vártam. Mindenkinek meg van a személyes véleménye, én például az ő zenéire is tök jót buliztam volna.
Az ilyen véleményeket ("véleményem szerint Sia nem 21:30-as előadó, simán mehetett volna délutánra, amikor az emberek éppen még csak ébredeznek, ami kellemes lehet ilyen zenére. Sia olyan előadó, aki például elénekel egy kávézóban, ahol ülsz, hallgatod, és elmerülsz a gondolataidban. Így berakni őt fél 10-re, amikor a legtöbben éppen valami felrázásra számítanak, nem túl szerencsés.") nem mellőzni kéne egy cikkben?
Már nem azért, lehet hogy én vagyok ilyen elcseszett, de azért Sia nem annyira melankólikus. Pl. az Alive és a Chandelier (két szám ami említésre került) sem olyan unalmasak vagy bódítóak, pont hogy megfelelőek "felrázásra" főleg ha aznap csak alternatívabb előadók voltak.
És azt se feledjük el, hogy nem akárkiről, hanem Siáról beszélünk. Egy ekkora előadót nem lehet csak úgy betoszni valamikor délutánra..
Ez nem egy blog.
Legalább írtátok volna oda hogy "beszámoló" mert egy cikktől nem az egyik kedvenc énekesnőm lealacsonyítását vártam. Mindenkinek meg van a személyes véleménye, én például az ő zenéire is tök jót buliztam volna.
Az ilyen véleményeket ("véleményem szerint Sia nem 21:30-as előadó, simán mehetett volna délutánra, amikor az emberek éppen még csak ébredeznek, ami kellemes lehet ilyen zenére. Sia olyan előadó, aki például elénekel egy kávézóban, ahol ülsz, hallgatod, és elmerülsz a gondolataidban. Így berakni őt fél 10-re, amikor a legtöbben éppen valami felrázásra számítanak, nem túl szerencsés.") nem mellőzni kéne egy cikkben?
Már nem azért, lehet hogy én vagyok ilyen elcseszett, de azért Sia nem annyira melankólikus. Pl. az Alive és a Chandelier (két szám ami említésre került) sem olyan unalmasak vagy bódítóak, pont hogy megfelelőek "felrázásra" főleg ha aznap csak alternatívabb előadók voltak.
És azt se feledjük el, hogy nem akárkiről, hanem Siáról beszélünk. Egy ekkora előadót nem lehet csak úgy betoszni valamikor délutánra..
2016. augusztus 19. 14:57
Én már csak annyit mondok, hogy ez már szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: