Siát perelik Izraelben azért a showért, amit Budapesten is csinált a Sziget fesztiválon. Mi is volt a probléma az ausztrál vokálharcossal?
A teljes cikkhez kattints ide!
Sziget 2016: Sia, a szemfényvesztő – megosztotta a tömeget az énekesnő
2016. augusztus 18. 16:02
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Ebben valóban van valami, hogy nem 21:30-as előadó Sia, de az tuti, hogy élőben játszott mindent elképesztő hanggal. Tényleg nem csinált nagy bulit, körülöttem is csak dülöngéltek az emberek jobbra-balra.. Összességében én úgy vagyok vele, hogy nem érte volna meg kihagyni, mert Sia nem mindennapi előadó.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. augusztus 18. 16:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én nem voltam ott a Szigeten, de szívesen meghallgattam volna őt élőben!
2016. augusztus 18. 16:49
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Na ugyanez lenne ha Adele lépne fel a Super Bowlon! xD Rihannával is az volt a baj hogy egyszerűen alig volt olyan száma amire táncolni is lehetett vagy ugrálni. Amikor megláttam hogy előáll a work-kel csak néztem hogy mi vaan? Azt várja hogy majd pont a workre fog mindenki csápolni ezerrel vagy azt várta hogy mindenki twerkelni fog?? Szóval Rihannának pl nincsenek táncolós számai mostanság így a közönség se tudott mire táncolni ezért volt az egész mindenkinek unalmas. Én megnéztem a felvételeket hát látszott is a színpad körüli hangulat... Konkrétan meghalt a közönség. Sianak azért vannak jó számai nála biztos jobban érezhette magát az aki akarta de igaza van a cikknek miszerint nem estére kellett volna berakni mert olyankor az ember inkább egy kis őrületre vágyik gyorsabb zenével és ez így furán is hathatott.
2016. augusztus 18. 16:52
Pedig szerintem hihetetlen jó koncert volt. Sia hozta a formáját. Az igaz hogy nem 21:30ra kellett volna rakni a fellépését. Bár az izraelieknek szerintem nem kellett volna perelni....
2016. augusztus 18. 17:16
abban egyet lehet érteni hogy nem megfelelő időpontra rakták, de én például imádom mind a hangját, mind a zenéjét, nagyon szívesen ott lettem volna.
2016. augusztus 18. 17:54
És én megint csak röhögve olvastam az egészet. Siáról lehet rosszat írni de Rihannáról nem? Ezt nevezik pártatlan cikkírásnak. Csak gratulálni tudok! -.-"
Igen, lehet hogy az időpont választás sz*r volt, de ez nem az énekesnő hibája, mégis úgy jön le az is...
Hagyjuk is inkább a egészet... -.-"
Igen, lehet hogy az időpont választás sz*r volt, de ez nem az énekesnő hibája, mégis úgy jön le az is...
Hagyjuk is inkább a egészet... -.-"
2016. augusztus 18. 18:00
Nekem nem szimpi az énekesnő, bár tény és való hogy szép a hangja és még az zenéi is tetszenek. De szerintem baromság ez a paróka. Ha legalább a neten nem aktív ( Amit 2 okból is értek!), akkor való életben legyen az. Nekem ez a kinézet így visszataszító és olyan érzésem van mintha nem létezne. Ismét jöhet hideg-meleg!
-.-
2016. augusztus 18. 18:15
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Én Siára, a Years&Years- ra, MO - ra és Jess Glynnre lettem volna kíváncsi.
Azért biztos volt hangulat egy kicsi, mert vannak kicsit pörgősebb számai(Cheap trills, Bangd My Head)
Azért biztos volt hangulat egy kicsi, mert vannak kicsit pörgősebb számai(Cheap trills, Bangd My Head)
2016. augusztus 18. 18:17
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Rihannával az volt a probléma, hogy playbackről ment szinte az egész, néha megrázta a seggét hogy kivillanjon az aminek nem kéne, had örüljön már valaminek a közönség, és minden egyes dalából 1-1 perces részleteket adott csak elő. Kommunikációja neki se nagyon volt a közönséggel azon túl, hogy időnként benyögte hogy hey Budapest, 90k people huh, you're awesome, és már jött is a kövi lip sync. Látszott rajta, hogy alig várja hogy visszavonulhasson a birodalmába és maga mögött hagyhassa ezt a koncertet is. Ja meg hát ugye a fél órás késés is szimpatikus lépés volt, ugye..
Sia jött, énekelt, ment, no more. A hangjával semmi gond nincs, hallani lehetett hogy valóban ott élőben tolja, de az hogy meg se szólalt az egész során, csak állt egy helyben, elég szégyen. Több ezer ember miatta jött ki, szórakozni akart, showt akart látni, mire egy mozdulatlan bábut láttak a színpadon ácsorogni. A parókájának meg továbbra se látom értelmét, ha tudni akarod hogy néz ki, rákeresel guglin, így viszont nevetséges a megjelenése. Ő is kb 20 perces késéssel indított, azon röhögtünk, hogy biztos azért, mert sorra neki ment a konténereknek, nem találta a színpadra vezető utat
Sia jött, énekelt, ment, no more. A hangjával semmi gond nincs, hallani lehetett hogy valóban ott élőben tolja, de az hogy meg se szólalt az egész során, csak állt egy helyben, elég szégyen. Több ezer ember miatta jött ki, szórakozni akart, showt akart látni, mire egy mozdulatlan bábut láttak a színpadon ácsorogni. A parókájának meg továbbra se látom értelmét, ha tudni akarod hogy néz ki, rákeresel guglin, így viszont nevetséges a megjelenése. Ő is kb 20 perces késéssel indított, azon röhögtünk, hogy biztos azért, mert sorra neki ment a konténereknek, nem találta a színpadra vezető utat
2016. augusztus 18. 18:37
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Sia szemelyiseget mindig is erdekesnek talaltam, de egy fesztivalra nem tartom jo valasztasnak. Az meg szerintem fontos hogy egy eloado tartsa a kapcsolatot komminkalassal, testbeszeddel szemkonktaktussal (ami a parokatol nem valosulhatott meg ugyebar) a kozonsegevel. Az idopontos dologgal egyet ertek, rakhattak volna korabbra.
2016. augusztus 18. 19:04
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Akkor egyáltalán minek hívták meg?!
Kicsit utána kellet volna nézni, hogy milyen koncerteket add, aztán nem ízélnének, hogy egész végig egy helyben áll és, hogy a paróka eltakarja az arcát. De amúgy a magyarok csak is rosszat tudnak mondani, mert biztos a Jolly, meg a Grófo félék jobbak lettek volna..Playback-ról meg annyit, hogy ők nem a magyar énekesek akik szinte mindig azt csinálják..
Kicsit utána kellet volna nézni, hogy milyen koncerteket add, aztán nem ízélnének, hogy egész végig egy helyben áll és, hogy a paróka eltakarja az arcát. De amúgy a magyarok csak is rosszat tudnak mondani, mert biztos a Jolly, meg a Grófo félék jobbak lettek volna..Playback-ról meg annyit, hogy ők nem a magyar énekesek akik szinte mindig azt csinálják..
2016. augusztus 18. 19:11
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Gondolom aki annyira várta Sia koncertjét, az a rajongója. Gondolom aki a rajongója, az tudja - ha nem is személyes tapasztalatból -, hogy mire számíthat egy Sia koncerten. Akkor az emberek mégis min csodálkoznak?
Sosem volt arról ismert, hogy táncolna a színpadon, arról viszont annál inkább, hogy a parókával takarja az arcát. Elég régóta viseli, formális eseményeken épp úgy, mint mondjuk egy talkshowban vagy a saját klipjeiben.
Mindig meg tud lepni, hogy az emberek mennyi minden miatt tudnak elégedetlenkedni.
Sosem volt arról ismert, hogy táncolna a színpadon, arról viszont annál inkább, hogy a parókával takarja az arcát. Elég régóta viseli, formális eseményeken épp úgy, mint mondjuk egy talkshowban vagy a saját klipjeiben.
Mindig meg tud lepni, hogy az emberek mennyi minden miatt tudnak elégedetlenkedni.
2016. augusztus 18. 19:21
Úgy látom hogy az idei Sziget Fesztivál szar volt.
2016. augusztus 18. 19:26
A felvételeket nézve egész jó volt a fellépése. Playback nélkül énekelt, a táncosai is kitettek magáért. Bárcsak ott lehettem volna!
2016. augusztus 18. 19:30
|
G.Majavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 216924 offline
|
Én ott voltam a a koncerten és rohadt jó volt az első sorban álltam és a kivetítőn ugyanaz ment mint a színpadon. A hangja kiváló volt és rohadt jót táncoltam a zenére a barátaimmal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.