Starity

Sziget 2016: Sia, a szemfényvesztő – megosztotta a tömeget az énekesnő

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 18. 15:53 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Siát perelik Izraelben azért a showért, amit Budapesten is csinált a Sziget fesztiválon. Mi is volt a probléma az ausztrál vokálharcossal?
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 18. 16:02 #2
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 186869
Ebben valóban van valami, hogy nem 21:30-as előadó Sia, de az tuti, hogy élőben játszott mindent elképesztő hanggal. Tényleg nem csinált nagy bulit, körülöttem is csak dülöngéltek az emberek jobbra-balra.. Összességében én úgy vagyok vele, hogy nem érte volna meg kihagyni, mert Sia nem mindennapi előadó.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2016. augusztus 18. 16:16 #3
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Már korábban is olvastam a hírt,nem tudok mit hozzá fűzni a cikkhez..Szerintem Sia egy nagyszerű előadó, páratlan tehetséggel és kész smileeee.gif
2016. augusztus 18. 16:18 #4
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Én nem voltam ott a Szigeten, de szívesen meghallgattam volna őt élőben! smileeee.gif
2016. augusztus 18. 16:26 #5
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Egyetértek a cikkel, bár egy kicsit zavart a sok helyesírási hiba...
2016. augusztus 18. 16:43 #6
- törölt felhasználó -    
Hát, én mindenesetre nagyon ott lettem volna.
2016. augusztus 18. 16:49 #7
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Na ugyanez lenne ha Adele lépne fel a Super Bowlon! xD Rihannával is az volt a baj hogy egyszerűen alig volt olyan száma amire táncolni is lehetett vagy ugrálni. Amikor megláttam hogy előáll a work-kel csak néztem hogy mi vaan? Azt várja hogy majd pont a workre fog mindenki csápolni ezerrel vagy azt várta hogy mindenki twerkelni fog?? Szóval Rihannának pl nincsenek táncolós számai mostanság így a közönség se tudott mire táncolni ezért volt az egész mindenkinek unalmas. Én megnéztem a felvételeket hát látszott is a színpad körüli hangulat... Konkrétan meghalt a közönség. Sianak azért vannak jó számai nála biztos jobban érezhette magát az aki akarta de igaza van a cikknek miszerint nem estére kellett volna berakni mert olyankor az ember inkább egy kis őrületre vágyik gyorsabb zenével és ez így furán is hathatott.
2016. augusztus 18. 16:52 #8
- törölt felhasználó -    
Pedig szerintem hihetetlen jó koncert volt. Sia hozta a formáját. Az igaz hogy nem 21:30ra kellett volna rakni a fellépését. Bár az izraelieknek szerintem nem kellett volna perelni....
2016. augusztus 18. 17:16 #9
- törölt felhasználó -    
abban egyet lehet érteni hogy nem megfelelő időpontra rakták, de én például imádom mind a hangját, mind a zenéjét, nagyon szívesen ott lettem volna.
2016. augusztus 18. 17:54 #10
- törölt felhasználó -    
És én megint csak röhögve olvastam az egészet. Siáról lehet rosszat írni de Rihannáról nem? Ezt nevezik pártatlan cikkírásnak. Csak gratulálni tudok! -.-"

Igen, lehet hogy az időpont választás sz*r volt, de ez nem az énekesnő hibája, mégis úgy jön le az is...

Hagyjuk is inkább a egészet... -.-"
2016. augusztus 18. 18:00 #11
- törölt felhasználó -    
Nekem nem szimpi az énekesnő, bár tény és való hogy szép a hangja és még az zenéi is tetszenek. De szerintem baromság ez a paróka. Ha legalább a neten nem aktív ( Amit 2 okból is értek!), akkor való életben legyen az. Nekem ez a kinézet így visszataszító és olyan érzésem van mintha nem létezne. Ismét jöhet hideg-meleg! biggrin.gif -.-
2016. augusztus 18. 18:15 #12
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Én Siára, a Years&Years- ra, MO - ra és Jess Glynnre lettem volna kíváncsi.
Azért biztos volt hangulat egy kicsi, mert vannak kicsit pörgősebb számai(Cheap trills, Bangd My Head)
2016. augusztus 18. 18:17 #13
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Rihannával az volt a probléma, hogy playbackről ment szinte az egész, néha megrázta a seggét hogy kivillanjon az aminek nem kéne, had örüljön már valaminek a közönség, és minden egyes dalából 1-1 perces részleteket adott csak elő. Kommunikációja neki se nagyon volt a közönséggel azon túl, hogy időnként benyögte hogy hey Budapest, 90k people huh, you're awesome, és már jött is a kövi lip sync. Látszott rajta, hogy alig várja hogy visszavonulhasson a birodalmába és maga mögött hagyhassa ezt a koncertet is. Ja meg hát ugye a fél órás késés is szimpatikus lépés volt, ugye..

Sia jött, énekelt, ment, no more. A hangjával semmi gond nincs, hallani lehetett hogy valóban ott élőben tolja, de az hogy meg se szólalt az egész során, csak állt egy helyben, elég szégyen. Több ezer ember miatta jött ki, szórakozni akart, showt akart látni, mire egy mozdulatlan bábut láttak a színpadon ácsorogni. A parókájának meg továbbra se látom értelmét, ha tudni akarod hogy néz ki, rákeresel guglin, így viszont nevetséges a megjelenése. Ő is kb 20 perces késéssel indított, azon röhögtünk, hogy biztos azért, mert sorra neki ment a konténereknek, nem találta a színpadra vezető utat rohog.gif
2016. augusztus 18. 18:37 #14
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Sia szemelyiseget mindig is erdekesnek talaltam, de egy fesztivalra nem tartom jo valasztasnak. Az meg szerintem fontos hogy egy eloado tartsa a kapcsolatot komminkalassal, testbeszeddel szemkonktaktussal (ami a parokatol nem valosulhatott meg ugyebar) a kozonsegevel. Az idopontos dologgal egyet ertek, rakhattak volna korabbra.
2016. augusztus 18. 19:04 #15
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Azonosító: 252430
Akkor egyáltalán minek hívták meg?!
Kicsit utána kellet volna nézni, hogy milyen koncerteket add, aztán nem ízélnének, hogy egész végig egy helyben áll és, hogy a paróka eltakarja az arcát. De amúgy a magyarok csak is rosszat tudnak mondani, mert biztos a Jolly, meg a Grófo félék jobbak lettek volna..Playback-ról meg annyit, hogy ők nem a magyar énekesek akik szinte mindig azt csinálják..
2016. augusztus 18. 19:11 #16
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
Gondolom aki annyira várta Sia koncertjét, az a rajongója. Gondolom aki a rajongója, az tudja - ha nem is személyes tapasztalatból -, hogy mire számíthat egy Sia koncerten. Akkor az emberek mégis min csodálkoznak?
Sosem volt arról ismert, hogy táncolna a színpadon, arról viszont annál inkább, hogy a parókával takarja az arcát. Elég régóta viseli, formális eseményeken épp úgy, mint mondjuk egy talkshowban vagy a saját klipjeiben.
Mindig meg tud lepni, hogy az emberek mennyi minden miatt tudnak elégedetlenkedni.
2016. augusztus 18. 19:21 #17
- törölt felhasználó -    
Úgy látom hogy az idei Sziget Fesztivál szar volt. _nevet.gif
2016. augusztus 18. 19:26 #18
- törölt felhasználó -    
A felvételeket nézve egész jó volt a fellépése. Playback nélkül énekelt, a táncosai is kitettek magáért. Bárcsak ott lehettem volna!
2016. augusztus 18. 19:30 #19
G.Maja
G.Maja
visszatérő vendég
Hozzászólás: 315
Azonosító: 216924
Én ott voltam a a koncerten és rohadt jó volt az első sorban álltam és a kivetítőn ugyanaz ment mint a színpadon. A hangja kiváló volt és rohadt jót táncoltam a zenére a barátaimmal.
2016. augusztus 18. 19:59 #20
RsSissi
RsSissi
visszatérő vendég

Státuszx
Hozzászólás: 106
Azonosító: 258784
Jó cikk lett smileeee.gif Sia nagyon tehetséges, de ez az előadásmód tényleg nem fesztivára való.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sia Sia 768.