Akik látták a műsor tegnapi adását, már sejthették, hogy nem sokáig marad képernyőn Marci.
A teljes cikkhez kattints ide!
Főszereplő távozik az Éjjel-nappal Budapestből
2016. augusztus 18. 15:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 18. 16:06
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Én nagyon szerettem ezt a sorozatot, és kár hogy Marci elmegy egyik kedvenc szereplőm volt,sok boldog pillanatot hozott a műsor életébe hisz voltak vicces jelenetei:(
Sok szerencsét a továbbiakhoz Zsolt "áliász" Marci
Sok szerencsét a továbbiakhoz Zsolt "áliász" Marci
2016. augusztus 18. 16:20
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ő volt a leghelyesebb pasi mindegyik között
2016. augusztus 18. 16:29
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Jaj Istenem! Hát már mindenki kilép ebbol a sorozatból? Szinte már alig maradnak meg a régi szereplok
(
2016. augusztus 18. 16:56
Mindig eltűnődöm azon, hogy ki az, aki nézi ezt a sorozat(?)ot?
2016. augusztus 18. 17:16
Hát kicsit fura lesz hogy nincs benne a sorozatban de annyira nem szerettem meg azt se értem hogy miért volt ő a "jópasi" mert szerintem annyira nem néz ki jól a haja meg borzasztó... na mind1 annyira nem fog hiányozni...
2016. augusztus 18. 18:11
Ebben a sorozatban Karola és Rajmund volt eddig a legértelmesebb.
2016. augusztus 18. 19:34
Komolyan van olyan ember,aki nézi ezt a sz*rt? (Senkit nem akartam megbántani)
2016. augusztus 18. 20:38
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én egy részt sem láttam még, hála a jòégnek, nem is fogok. Ha meglátom a reklámját és meghallom a zenéjét már a falat kaparom. Továbbra sem értem mit lehet ebben a szennyben szeretni?
2016. augusztus 18. 21:59
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Én régen - még amikor elkezdődött - néztem, de aztán meguntam, rohadt angy baromság az egész sorozat. De amíg néztem, ő volt az egyik kedvencem.
Húgom még mindig nézi, de én már a zenéjétől is a falnak mászom, annyira idegesít.
Húgom még mindig nézi, de én már a zenéjétől is a falnak mászom, annyira idegesít.
2016. augusztus 18. 22:18
Ez a sz*r (nem, nincs rá szebb szó
) még mindig megy?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: