Már csak hetek kérdése, és az E! végre műsorára tűzi Amerika egyik legjobban várt szériáját, a Rob & Chynát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyen lesz a születendő Kardashian-baba körül forgó valóságshow – előzetes
2016. augusztus 18. 08:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 18. 08:34
Annyira utálom az ilyen műsorokat. Mi értelme van? Annyi van benne, hogy veszekednek, felveszik. Elmennek a sarki boltba, felveszik. Mi jó van ebben? Nézzék az ilyen hülyeségeket azok akiknek nincs életük.
2016. augusztus 18. 08:47
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szegény gyerek még meg se született de már is ekkora a felhajtást körülötte. Nem is merem elképzelni milyen felnőtt lesz ebből a babából!
2016. augusztus 18. 09:11
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szegény gyerek, esélye sem lesz a normális életre vagy arra hogy szeressék őt. Már most eladták a szülei nem értem hogy lehet így játszani egy gyerekkel.
2016. augusztus 18. 09:30
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
szegény baba basszus..nem lehet normális élete, miattuk. ez mi, hogy megszületik és már is forognak körülötte a kamerák? nagyon szánalmas, elrontják az egész életét, és ezt mind csak a hírnévért teszik.. Nem tudom egyáltalán felfogni se, hogy valaki hogy lehet ilyen szülő..
2016. augusztus 18. 10:35
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen,ezektől már hányok! Ezek betegesek! Beteges az,aki kitalálta,aki segédkezik benne,és aki szerepel is benne! Sőt! Elnézést rajongók,de az is beteges,aki nézi ezt egyáltalán! Mikre nem képesek ezek a pénzéhes barmok a moneyért!
2016. augusztus 18. 10:50
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
szegény kicsi, ebbe beleszületni ne leányálom
2016. augusztus 18. 11:52
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Ez a meg sem született gyerek többet ér mint az én egész életem xD Szerencsétlent eladták úgy ,hogy még nincs a világon. Hihetetlen ,hogy hogyan lehet valaki ennyire pénzéhes. Gusztustalan amit a szülei tesznek. Szerintem Kylie is pont a nemlétező gyerekkora miatt lett ennyire elrontva. Nem lepődnék meg ha ebből a gyerekből is az idő előrehaladtával botrányhős lenne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: