Úgy tűnik, végre lezárul az énekesnő és a producere, Dr. Luke között zajló botrányos pereskedés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kesha visszavonta a szexuális zaklatásról szóló vádakat
2016. augusztus 17. 17:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. augusztus 17. 17:38
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ha sejtéseim jók akkor mivel ő visszavonta a vádakat valószínű hogy szerződést bontanak és Kesha szabad lett a karrierjével. Ez lenne a normális nem?! Örülök hogy Kesha belátta hogy vissza kell lépnie ahhoz hogy a karrierjét tovább tudja vinni.
2016. augusztus 17. 17:55
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Kesha helyében én nem hagytam volna ennyiben a dolgot.
Aki bűnös annak bűnhődnie kéne,mert így egy életre megtanulná hogy hol húzza meg azokat a bizonyos határokat..
Aki bűnös annak bűnhődnie kéne,mert így egy életre megtanulná hogy hol húzza meg azokat a bizonyos határokat..
2016. augusztus 17. 18:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szóval akkor itt is elmagyarázom azt,amit a,Johny és Amber pernél próbáltam.
Ha a producer tényleg bántotta Keshát,akkor Kesha nem igazán hagyta volna ennyiben ezt a pert,ráadásul a cél közel volt. Azonban azt is el tudom hinni,hogy a producer újra elkezdte zaklatni,és megzsarolta az énekesnőt,hogy vonja vissza végre a vádakat.
Nos,ezért nem ítélek és pártolok senkit se,mivel nem ismerem őket valóságban,és nincsennek valós, kézzel fogható bizonyítékok se.
Ha a producer tényleg bántotta Keshát,akkor Kesha nem igazán hagyta volna ennyiben ezt a pert,ráadásul a cél közel volt. Azonban azt is el tudom hinni,hogy a producer újra elkezdte zaklatni,és megzsarolta az énekesnőt,hogy vonja vissza végre a vádakat.
Nos,ezért nem ítélek és pártolok senkit se,mivel nem ismerem őket valóságban,és nincsennek valós, kézzel fogható bizonyítékok se.
2016. augusztus 17. 18:28
Tömören és röviden kétféle reakciókra számíthat a lány.
Rajongók verziója: Örülök, hogy lezárult az ügy, Kesha tuti nem hazudott, csak azért vonta vissza a megjegyzését, hogy végre lezáródjon az ügy
Az utálók verziója: Hah na persze, hazudozott össze-vissza, hogy végre egy kis pénzhez és juthasson, valamiért berágott Dr. Luke-ra, és bosszút akart állni.
+1 verzió, akik csak úgy szimplán örülnek, mert egy kicsit is kedvelik: Örülök, hogy lezáródott az ügy, ideje volt már.
Rajongók verziója: Örülök, hogy lezárult az ügy, Kesha tuti nem hazudott, csak azért vonta vissza a megjegyzését, hogy végre lezáródjon az ügy
Az utálók verziója: Hah na persze, hazudozott össze-vissza, hogy végre egy kis pénzhez és juthasson, valamiért berágott Dr. Luke-ra, és bosszút akart állni.
+1 verzió, akik csak úgy szimplán örülnek, mert egy kicsit is kedvelik: Örülök, hogy lezáródott az ügy, ideje volt már.
2016. augusztus 17. 18:33
Érdekességként bemásolom azt a mondatot, amit Kesha utoljára mondott a perrel kapcsolatban: "Szerződést szegtem. Visszalépek." Egyébként sajnálom ezt az egészet, mert végig abban reménykedtem, hogy ő fogja megnyerni ezt a pert, de úgy tűnik, hogy erre már nincs esély.
2016. augusztus 17. 19:22
Én őszintén sajnálom ezt a lányt. Szerintem igazat mondott, reméltem is, hogy jól fog ez az egész ügy befejeződni számára...
2016. augusztus 17. 19:24
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hajni és Gézacica- vagy megegyeztek hogy befejezik a pereskedést és szabadok lesznek végre mindketten, egyiküknek sem tett ez jót a karrierjükre nézve szóval ki tudja, lehet hazudott Kesha de nem valószínű.
2016. augusztus 17. 19:39
Örülök, hogy lezárult végre ez az ügy is, nagyon ideje volt már.
2016. augusztus 17. 19:42
Idézet (Dóra119 @ 2016.08.17. 19:28)
Már egyre kíváncsibb vagyok az igazságra.
...ami számunkra sose fog kiderülni, egyesegyedül ők tudják, hogyan történtek a dolgok.
2016. augusztus 17. 20:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Pedig én hittem benne, hogy végre meg fog bűnhődni az a mocsok.
2016. augusztus 17. 20:49
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
hát.. ez.. most.. teljesen kiakasztott...Bár valahol megértem..
2016. augusztus 17. 21:35
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
ezt szerintem soha nem fogjuk megtudni
...
2016. augusztus 17. 21:40
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.08.17. 18:02)
Szóval akkor itt is elmagyarázom azt,amit a,Johny és Amber pernél próbáltam.
A neve Johnny Depp. Nem Johny nem Jhony én nem Jhonny Deep
Bocsi, muszáj volt. Tegnap egy cikk alatt kb 10 ember írta le rosszul a nevét
2016. augusztus 17. 21:50
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Az igaz hogy a rohadéknak bűnhődnie kéne de ki tudja mi lett volna Ke$ha karrierjével ha ezt még évekig folytatják. Valószínűleg belefáradt és biztos megunta hogy más énekesek pénzéből éljen én ezt teljesen meg tudom érteni! Igaz most így értelmetlennek tűnik az egész per meg minden de szerintem ő Ke$ha is belátta hogy bár igaz amit mond, ez az egész nem húzódhat sokáig mert közbe meg hogy fog megélni? Minden bevétele szinte a zenéjéből jön, fellépni sem engedték így tényleg tönkrement volna és ezt ő is jól tudta és örülök hogy itt hagyta abba mert van aki elmegy a végletekig utána meg néz maga elé hogy közbe miből él meg majd szóóval szerintem is jól tette hogy addig szállt ki ameddig csak megtehette!
2016. augusztus 17. 22:30
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.17. 21:50)
Az igaz hogy a rohadéknak bűnhődnie kéne de ki tudja mi lett volna Ke$ha karrierjével ha ezt még évekig folytatják. Valószínűleg belefáradt és biztos megunta hogy más énekesek pénzéből éljen én ezt teljesen meg tudom érteni! Igaz most így értelmetlennek tűnik az egész per meg minden de szerintem ő Ke$ha is belátta hogy bár igaz amit mond, ez az egész nem húzódhat sokáig mert közbe meg hogy fog megélni? Minden bevétele szinte a zenéjéből jön, fellépni sem engedték így tényleg tönkrement volna és ezt ő is jól tudta és örülök hogy itt hagyta abba mert van aki elmegy a végletekig utána meg néz maga elé hogy közbe miből él meg majd szóóval szerintem is jól tette hogy addig szállt ki ameddig csak megtehette!
Teljesen egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: