Szeptemberben érkezik az Evanescence énekesnőjének önálló albuma, amelyen egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólóalbumot ad ki Amy Lee
2016. augusztus 17. 16:33
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2016. augusztus 17. 16:40
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Hát erre nem számítottam
2016. augusztus 17. 16:55
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Háát azért borzalmasnak nem mondanám. S.S.: Attól hogy még nem a te zenei világod nem kéne lehúzni... Nekem se tetszik annyira mégsem mondom ezt így ki mivel figyelek mások érzéseire is mert mindennek amit mondunk vannak következményei és nem gondolsz bele de sok embert megsérthetsz egy ilyen megjegyzéssel mert mi van ha valakinek meg annyira tetszik hogy ez lett a kedvenc száma? Oké szólás szabadság van de akkor sem kéne ilyen durva szavakkal dobálózni mert valószínűleg az előadónak sem esne jól hogy leborzalmasazzák a dalát. Ez csak az én véleményem de szóljon valaki ha nincs igazam!
2016. augusztus 17. 18:56
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A hangja még mindig nagyon jó, valahogy nem is illik annyira a gyerekdal műfajhoz, de én temetem az Evanescence-t....
2016. augusztus 17. 18:58
Azért majd kíváncsi leszek rá! Gyönyörű hangja van akkor is.
2016. augusztus 17. 19:02
9 hónap terhesség, majd kisfia születése...hát mi más inspirálta volna? Ez nem az az album, amit türelmetlenül várok, hogy meghallgathassam, de valakinek biztosan üdítő lesz, hisz ahogy többen is írták már előttem Amy hangja továbbra is fantasztikus.
Én azonban megvárnám azt a "felnőtt" albumot, amit beígért
Én azonban megvárnám azt a "felnőtt" albumot, amit beígért
2016. augusztus 17. 19:24
Idézet (BLulu88 @ 2016.08.17. 16:55)
Háát azért borzalmasnak nem mondanám. S.S.: Attól hogy még nem a te zenei világod nem kéne lehúzni... Nekem se tetszik annyira mégsem mondom ezt így ki mivel figyelek mások érzéseire is mert mindennek amit mondunk vannak következményei és nem gondolsz bele de sok embert megsérthetsz egy ilyen megjegyzéssel mert mi van ha valakinek meg annyira tetszik hogy ez lett a kedvenc száma? Oké szólás szabadság van de akkor sem kéne ilyen durva szavakkal dobálózni mert valószínűleg az előadónak sem esne jól hogy leborzalmasazzák a dalát. Ez csak az én véleményem de szóljon valaki ha nincs igazam!
Úgy beszélsz, mintha valakinek összetörtem / összetörném a lelki világát!
2016. augusztus 17. 19:31
Valóban nagyon szokatlan, de kíváncsi vagyok az albumra.
2016. augusztus 17. 20:56
nekem tetszik, kicsit szokatlan, főleg az Evanescence számok után, de nem rossz.
kíváncsi leszek a teljes albumra.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: